אני שונאת להיות מגעילה אבל...

suzzie q

New member
אני שונאת להיות מגעילה אבל...

קודם כל נתחיל בזה שאני אשמח להשתתף בערב-אני חושבת שאני אוכל לתרום דווקא בקטע של עזרה טכנית יותר מאשר בפועל(כלומר להשתתף בערב, לשחק לשיר) וזאת משתי סיבות: א. אני שונאת את הקול שלי ב. אני חסרת בטחון בצורה כרונית ומעצבנת למרות שהייתי שמחה להתגבר על זה ולנסות להשתתף... anyway.... הבעיה היחידה היא-מתי בערך אתם מתכוונים לקיים את כל החזרות וגם העלאת המופע עצמו? אני שואלת בגלל סיבה אחת-בגרויות....כן רבותיי אני סוגרת את שנת יא´ ואני לחוצה כמו לא יודעת מה במיוחד מהבגרות במתמטיקה (כן אני נעל )ואם יורשה לי רק להוסיף שאני שונאת את המקצוע הארור הזה!!!! לפי מה שהבנתי אתם מתכוונים לעשות את החזרות בתקופת מאי יוני וזה שיא הבגרויות...האם יש סיכוי לתאריכים קצת יותר ספיצפיים או דחויים? אם לא אז לא משנה, אני לא רוצה להרוס לכולם את התכנון של הלו"ז רק בגללי... אני אשמח לעזור בכל דבר בהצלחה ויישר כוח

scarlet moon

New member
היי..

זו בדיוק הבעיה שלי, וסתיו- כבר אמרתי לך עלייה. אני גם כן מסיימת השנה י"א, ואני עושה חמש בגרויות השנה... עם כל המתכונות ושאר מבחנים אין לי שנייה פנויה, ולהגיע לת"א מהחור שאני גרה בו, במיוחד במצב הזה, זה לא הכי פשוט.. אז...... כנראה זו הסיבה שאני לא אוכל להשתתף, לצערי. זה חבל לי עוד יותר אחרי שאמרת שאני יכולה לעשות את אפונין (או שאמרת את זה רק בשביל שאני אשתתף?..
).. אבל, עדיין... אין סיכוי לצערי....

סוזי וסקארלט יקרות

באמת שאין לי בעיה להעביר את זה לשנה הבאה, פשוט אני חושבת שההלהבות והרצון הטוב עשויים להיעלם עד אז... ואי אפשר לעשות בחופש הגדול כי כולם בחופשה... אבל אם זה באמת חשוב לכן, ויש כאן עוד אנשים עם אותה הבעיה, אין לי בעיה לדחות. ממילא שום דבר עוד לא ממש מסודר (בעיקר כי רוב האנשים בפורום לא משתפים איתי פעולה! וזה מאוד חבל...
)

למעלה