אני שונאת בצפר!!!!!

dana goren

New member
אני שונאת בצפר!!!!!

היום היה יום פשוט מגעיל בטרוף!!! זה התחיל ב2 לשון..שלימדו אותנו חומר למבחן שיהיה בשיעור הבאה...כאילו..כמה חרא אפשר להיות!ולמרבה הפלא הלכתי לשיעור ספורט וראיתי משהו יותר מגעיל!המורה הנאצית שלי וכן נאציות ואני יודעת שלא אומרים את זה אבל היא פשוט ככה!קר פה אימיים והיא אומרת לנו צאת החוצה לרוץ!כאילו אני צריכה להחליף בגדים ועוד לרוץ?ועוד בקור?היא פשוט כלבה!ומי שלא רץ פשוט ישבנו שם קופאים מקור מנסים להתחמם בגלל הזונה הזאת!ואז הרי לכולם היה היום תרגיל(או היה אמור להיות תרגיל)ולנו לא כמו שאר הארץ לא היה ב10 כי אנחנו מיוחדים היה ברבע ל11..ואז מבחן בהיסטוריה עם המורה לתנ"ך..כאילו..איזה יום מגעיל!אבל אז..קראתי מעריב לנוער..וזה מה שחשוב היום!כתבו שם על רובי ועל הדי וי די החדש...ואמרו שהוא אחלה(גם רובי וגם הדיוידי)ושמי שלא ראה הופעה של רובי לא ראה הופעה ועוד דברים טובים על רובי אז זה קצת עשה אותי מאושרת אבל עדיין!מוזרים זה חרא של עם!

jenngirl

New member
דנה אם זה נקרא בשבילך../images/Emo82.gif

יום חרא אז מה לי היה היום
חרא של ילדים[אוחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח]

Drorrrrrr

New member
כולם שונאים בצפר! :|

גם לנו היה תרגיל אבל לא נכנסתי למקלט.

dana goren

New member
דרורי ילד רע!!!

למה לא נכנסת למקלט? אנחנו פשוט התכוננו למבחן..וילדים מפגרים מתקשורת צילמו אותנו!.. וזה פשוט היה סתם דבר דפוק!

Drorrrrrr

New member
נכנסתי- ראיתי שמחניק שם- יצאתי

למה מה קרה? נראה לי שאמות יותר מהר במקלט מאשר בהפגזות.

dana goren

New member
חחחח

לא יודעת איך זה בבצפר שלך...בבצפר שלי יש בערך מיליון מקלטים!..ואנחנו שכבה במקלט..ושכבה שלנו זה 130 אנשים...במקלטים ענקיים...ועוד איפה שאני הייתי היו מחשבים אז בכלל היה מאגניב!..כאילו כל שכבה נכנסת במקלט שמתאים לשכונה בקיבוץ..אז זה ממש לא מחניק!

Drorrrrrr

New member
שכבה שלנו זה חמש מאות- שש מאות

תלמידים. יש לנו איזה חמישה מקלטים.

jenngirl

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo82.gif

אצלנו שכבה זה 150
מה שאומר שיש כמעט 1000 תלמידים בביצפר...

escaping

New member
אצלנו אין מספיק מקלטים ../images/Emo6.gif

סיפרו לי שכל השכבה עמדה במסדרון D:

dana goren

New member
חחח...ענק!

ובגלל זה בצפר קיבוצי-פרטי זה הכי טוב!!!חחחאו שלא!.. וטוב לדעת שהבצפר שלך מוכן להתקפה...

Human Nature

New member
אצלנו זה שונה משכבה לשכבה ../images/Emo3.gif |טל|†

בדר"כ יש תשע כתות
ו-14?
אומרים שבית-הספר שלנו ענק!

escaping

New member
באסה...

גם אני שמחתי לראות שנתנו לרובי תשומת לב סוף סוף:) רק שהם שכחו לכתוב את המחיר D: (בטח הייתה לזה סיבה) ואני ישנתי בבית יומיים רצוף עם חום, כאבי אוזניים, גרון, בטן ואיכסות נוספות...
איזה באסה... שמעתם על אנגינה שנמשכת יותר משבוע?

למעלה