אני שונאת בנות!!

אני שונאת בנות!!

למה הן משחקות עם הלב שלנו?? פתאום מגיעות.. מהמקום שהכי פחות ציפית.... בשלב הכי לא מתאים בחיים שלך... לוקחות את ליבנו בשבי... ופשוט גורמות לך לסרטים... !! מחוייבות זה חרא!!! אוף!

מחויבות

היא נוצרת רק שמתאהבים אז להתאהב זה רע? בלהתאהב יש צדדים חיובים וצדדים רעים להתאהב זה עולם בפני עצמו זה רע?

ח נ נ ו ש

New member
חחחחחחח לין

יום אחד! את תלמדי להבין..... שקשר מחייב ואמיתי הוא הרבה יותר טוב מכל הקישקושים שמסביב!! אבל רק אם הוא אמיתי ואת שלמה איתו... אחרת את תסבלי.. והרבה! אז תחשבי טוב טוב לפני שאת אומרת כן/לא!!!!! אישית אני לא מבינה מה כ"כ קשה חחח או שאת רוצה ת'בחורה או שלא..... ואם כן אז מה יש לך לחפש אצל אחרותתת אררררר צ'יזס אני לא מבינה אותך לפעמים

שרוןןןןןןןן

דבר ראשון... את אף פעם לא מבינה אותי... כמו שאני לא מבינה אותך... ודבר שני... הקישקושים שמסביב הרבה יותר טובים מקשר אמיתי ומחייב... אני חולה על הקישקושים האלה!!!.... חחח.. ואני בסרטים.. וזהו. רווק לנצח!!!!!!!!! לין.

ליןלין... ../images/Emo8.gif

בנות זה עם חרא, תשלימי עם זה...כמו שכולנו השלמנו.. אבל בנים זה יותר (כמו שמישהי פה אמרה). ואם את לא מוכנה למחוייבות, אל תלכי איתה, אמרתי לך כבר.

dvir58

New member
סליחה שאני מתערב אבל...

מה זה דוקרת אשכוליות? סתם סקרנות... ממש לא יודע למה כי כבר נתקלתי בשמות... חבל על הזמן. אבל משהו בשם הזה תפס אותי. דביר.

למעלה