אני שונאת את

אני שונאת את

המיקי גולדשטיין הזה. מה הייתה הירידה הזו על החזרה בתשובה
מה אכפת להם
טוב לו... אוף, זה ממש מעצבן אותי הירידות האלו. עכשיו אני עצבנית. שילכו לחפש. אביתר מדהים עם הכיפה ובלעדיה ואם טוב לו איתה אז שכל העולם יתפוצץ
"שישרף הכל בלחש..."

NAstyBOY1

New member
אני לא ראיתי

אבל לפי מה שאני מבין הוא ירד על דתיים, בעצם באיזה זכות הוא יורד על מיעוטים? הוא בעצמו הומו וגם זה סוג של מיעוט. איזה חוצפן, מעניין מה הוא היה מרגיש אם המצב היה הפוך.

והוא עוד עיוות את המילים

של שמתי לי פודרה לעניין... [אגב, גם על דנה אינטרנשיונל הוא ירד עם הקטע של הניתוח לשינוי מין שלה אבל שיהיה...]

InfeCtedShesek

New member
נו מה את מגזימה?

הוא קומיקאי. זה התפקיד שלו. הוא לא אמר שום דבר רע על אביתר. וזה שחיקה את אביתר זכה מקום שני.. היה נחמד.

../images/Emo4.gif

זה שהוא קומיקאי לא אומר שהתפקיד שלו הוא לרדת על אנשים
בטח שלא על אביתר

שלום בנות חמודות לא להתעצבן ../images/Emo140.gif

קודם כל איך היה אה? וחוץ מזה אף אחד לא ירד על אביתר זה הכל בהומור.. הוא אמר משהו על כולם הוא סתם חולה בראש...אז קחו הכל בהומור... שבת מקסימה לכולם...מאיר הדר

InfeCtedShesek

New member
אל תתייחס אליהם יותר מדי,

הם חיים בסרט שניסית להיות אביתר באמת ולא רק לחקות אותו בשביל להנות. הביצוע היה נחמד מאוד, היו כמה קטעים שבאמת הזכרת את אביתר, אבל רק בשירה. לא עשית שום תנועות שמזכירות את אביתר (לך להופעה שלו ותראה את התנועות שהוא עושה על הבמה). בקיצור, היה נחמד ושיהיה לך הרבה בהצלחה בתור מוזיקאי.

זה לא מה שאמרתי בכלל...

אני לא התייחסתי בכלל למאיר/ לביצוע שלו/ לניסיוןם שהיה לו או לא היה לו לחקות את אביתר. אני רק ציינתי עובדה שהתעצבנתי על מיקי גולדשטיין.. לא אמרתי מילה על מאיר. ואגב אח"כ ציינתי שיכול להיות שהוא מאוד מאוד מוכשר... בפני עצמו!!!

ואוו זה היה ממש ממש גרוע

אני לא מאמין שנתנו לו מקום שני ואמרו שהוא 'הביצוע המוזיקלי הכי טוב'... הוא לא נראה לי מכיר את אביתר אם הוא שר ככה.. אפשר לראות את זה בווידיאו דרך האתר אם מישו רוצה http://www.tapuz.co.il/2b

אני אישית

בחרתי לא להגיב על הביצוע עצמו כי אני לא אובייקטיבית... אני באמת בדעה שאביתר יש רק אחד ושאף אחד לא יכול להגיע אפילו לקרסוליים שלו ככה ש... העדפתי בכלל לא להגיב. יכול להיות שבאמת יש למאיר הזה קול יפה ושהוא יכול לפתח קריירה ואני לא אהיה זו שתוריד לו סתם את המוטיבציה... אבל קיבלתי את התחושה שלפחות השופטים לא הכירו בכלל בכלל את אביתר. לא היה להם מושג מי הוא... הם ממש הכעיסו אותי. אבל אני חייבת לציין שכששמעתי אותך זה היה מאוד דומה יחסית... הרבה יותר דומה מכל דבר אחר ששמעתי... ואני קשה כמו שאתה רואה... זה ממש הזכיר לי אותו וזה לא קורה... אז קבל את זה כמחמאה ענקית
רק בבקשה בבקשה אל תנסה ללכת לתוכנית הזו כי עוד ירידה אחת על אביתר או על החזרה שלו בתשובה המיקי הזה יצטרך לישון עם עיניים פתוחות לרווחה...

שלום עדי

מה שלומך? אני אגיד שוב ושוב אני לא מנסה להגיע לקרסוליים של אף אחד אני מאיר הדר ואני אוהב את עצמי מאוד ואני מספיק מוכשר להצליח בעצמי ואף אחד לא יוריד לי את המוטיבציה..כי זה בוער לי בדם אי אפשר להתחרות בזה.. אני ממש אבל ממש באתי אך ורק בשביל הכיף והחויה לתוכנית,אךךך ורקקקקק. תודה על המחמאות מאמי באמת תודה.:) אני מסכים שלשופטים אין מושג מי זה אביתר אבל עזבי מאמי עבררר. מוזמנת להופעות שלי,שיהיה לך שבוע קסום מאמי..

שלום שלום קודם כל.. כנס

קודם כל זכותו של כל אחד להביע את דעתו דבר שני אני מכיר את אביתר טוב מאוד..כמו שאתה אמרת שזה לא דומה לאביתר אני יביא לך 200 שיגידו שזה מאודדד דומה. זה לא העניין בקשר לביצוע המוסיקלי זכותך לא לאהוב באמת. גם על זה יש מליון שיחלקו עליך. בכל מקרה אני לא בא להתחרות באף אחד ולא להשתוות לאף אחד (ואני מת על אביתר) אני באתי לתוכנית.. בשביל החוויה והכיף לא התחרתי באף אחד נהנתי שם מכל שניה. יש לי אישיות וקול ומוסיקה ומילים וחזון וחלומות משל עצמי ואני אגשים אותם. אז תקח את זה בקלות ..זאת תכנית בידור לא כוכב נולד. אתה מוזמן להופעות שלי . שיהיה לך שבוע מקסים.

EyaL 2 3

New member
יפה

הביצוע שלך מאיר היה מצויין אין בכלל ספק שאתה מוכשר ואני מאחל לך המון הצלחה בעתיד

למעלה