אני שונאת את חיי

GeJuFan

New member
אני שונאת את חיי

בדקתי את אתר הבחינות ואכן קיבלתי 35 בבגרות באזרחות. אם זה לא היה מספיק כל היום הזה היה אסון. אחרי חשיבה של איזה 5 דקות שהייתה מעולה בכאב לב קטן החלטתי לוותר על ללמוד אנגלית. בקיצר אמרתי למנהלת שלי שאני רוצה להוריד אנגלית מהלימודים שלי לבגרויות. אז עכשיו יש לי ללמוד מחדש לאזרחות. וללמוד להיסטוריה מתמטיקה וספרות. למישהו יש עצה איך ללמוד למתמטיקה איזה ספר טוב. וגם לאזרחות ולספרות.

Silence Thunder

New member
אז אני לא יודעת על מה להמליץ....

כי לא עשיתי 3.... אבל תחפשי ספרים של יואל גבע... (אם יש לו של 3...) הספרים שלו מעולים!!!

GeJuFan

New member
הכי בעיה אצלי

זה הנוסחאות ואיך לפתור. לצערי מתמטיקה זה לא הצד החזק שלי.

Azar Azar

New member
מה אתה רוצה להגיד שאזרחות קשה?

הכול בגלל הביצפר הדפוק שלי,בכלל לא היינו ללמוד אזרחות כי אני בטכנולוגי ורק עיוני עושים 2 יחידות היסטוריה ועוד יחידה אזרחות והביצפר הזה אמר שאנחנו גם צריכים כי אנחנו מעורבבים עם עיוני

shirakl

New member
אני לא מסכימה ../images/Emo4.gif

זה בכלל לא תלוי במורה... צריך רק לשנן את כל מה שכתוב בספר הלימוד ואם משננים כמו שצריך ומבינים את כל מה שצריך להבין לבגרות, אז זה לא משנה אם למדת או לא למדת במהלך השנה אתה תצליח...

Silence Thunder

New member
ממש לא נכון!!!

את מציגה את זה כמו היסטוריה (או איכסטוריה כפי ששגור בפי בני שיכבתי...) אבל זה לא ככה... מאחורי כל דבר באזרחות יש הגיון... ויש שאלות שדורשות חשיבה כדי לענות עליהן... אז לדעתי נחוצ/ה מורה טוב/ה כדי להצליח... כי זה ממש לא כמו היסטוריה.. את יכולה לחלוק על דעתי אבל ככה היא תישאר...

shirakl

New member
אני חצי מסכימה ../images/Emo13.gif

כמו שכתבתי יש הרבה דברים שצריך לא רק לשנן אלא גם להבין... אבל מה שאני טוענת זה שלא צריך את המורה כדי להבין את הדברים האלה... צריך את המורה, אבל יותר מזה צריך לשבת וללמוד את החומר באופן עצמאי... כי אם לא תחרוש את כל ספר הלימוד, אז לא משנה עד כמה המורה שלך היה טוב - אתה לא תצליח בבחינה

Silence Thunder

New member
לא חרשתי שום ספר לימוד...

ואני לא זוכרת שום קושי בבגרות... יכול להיות שאפשר ללמוד את זה עצמאית מספר הלימוד... אבל מכיוון שהייתה לי מורה נהדרת.. פשוט לא הזדקקתי לזה..

שנוני

New member
אם יש לך את הספר

להיות אזרחים בישראל אז את מסודרת לבגרות באזרחות!

GeJuFan

New member
תשמע

למדתי לבגרות כששמונה חודשים. ונכשלתי ובגדול. חלק מהאשמה אני לוקחת על עצמי כי לא למדתי טוב. אבל חלק מזה אני נותנת למשרד החינוך שלא מוציא ספרים שמלמדים את החומר כמו שצריך.

shirakl

New member
וואו, לוותר על אנגלית זה צעד רציני

את בטוחה שעשית את הצעד הנכון
כי להתקבל לאוניברסיטה אח"כ בלי אנגלית זה ממש קשה...
בקשר למתימטיקה - זה תלוי כמה יחידות את עושה, אבל הדרך הכי טובה ללמוד לבגרות היא פשוט לקחת ספר שמרכז את כל בחינות הבגרות של השנים האחרונות ולפתור את כולן... ככה תכירי את כל סוגי התרגילים ולא יתקילו אותך בבגרות...

GeJuFan

New member
אז ככה

בכל זואות יש לי את התלוש לשלם לבגרות באנגלית ל-5 יחידות. אם אני אחליט שאני רוצה בכל זואות לעשות בגרות אני תמיד יכולה ללמד את עצמי. הידע שלי באנגלית רחב וזו הסיבה שרצו לשלוח אותי ל- 5 יחידות. אבל אם אני למשל הוציא תלוש לשלוש אני אוכל לעשות 3 יחידות ואחר-כך להשלים את השניים הנותרות אחרי הצבא. הרי כמה קשה 3 יחידות יכולות להיות?

shirakl

New member
צודקת...

ובכל מקרה אם את יודעת אנגלית אז זה כזה לא משנה, כי באמת לא צריך את המורה לאנגלית בשביל זה לדעתי... גם אין ממש מה להתכונן לבחינת הבגרות...

shirakl

New member
כן...

אבל אפשר לעשות 3 יחידות בתיכון ולהשלים עוד 2 יחידות אחרי הצבא באקסטרני...

GeJuFan

New member
אני במילא כבר עכשיו לומדת אקסטרני

ות'אמת כן צריך טיפה לחזור על החומר במיוחד לכאלה שלא יודעים אנגלית טוב. לי למשל יש קצת בעיה למרות שאני יודעת אנגלית טוב.

Azar Azar

New member
אצלי יש את המורה הכי דפוק בעולם

אף אחד לא בא אליו לשיעור חוץ מכמה ילדים בהיסטוריה היה מורה טוב אבל לא בגלל המורה עברתי את הבגרות שנה שעברה אלא בגלל שלמדתי הרבה אז עברתי

למעלה