אני שונאת את זה

עוגייה

New member
אני שונאת את זה ../images/Emo5.gif ../images/Emo5.gif ../images/Emo5.gif

(כל פעם שאני כותבת כאן זה נראה לי כאילו אני נדחפת...) אני שונאתתתת את זה... למה אני לא יכולה להיות ילדה רגילה וטובה?! למה אני לא יכולה לקחת את הרגליים שלי וללכת לבית ספר?! למה אני לא יכולה לא להיות חצופה למורים?! למה אני לא יכולה להיות חכמה?! למה אני לא יכולה להיות ילדה שאמא שלה תתגאה בה?! אני רוצה ללכת לבית ספר אבל אני לא יכולה... אני רוצה ללמוד ולהיות טובה אבל אני לא יכולה... אני לא רוצה שאמא תכעס אבל שוב לא הלכתי לבית ספר ואני לא מרוצה ואני לא נהנית מזה אני מרגישה גרוע מאוד. ועכשיו אמא לא תרשה לי לעשות שומדבר שאני רוצה כי אני לא ממלאת את החובות שלי, היא לא מבינה שאני -לפחות מרגישה- שאני לא יכולה?!?! טוב הוצאתי את זה עכשיו אני אלך....

ילדה טובה

שלום לך, אני ממש משוכנעת שאם תגישי לאמא שלך את מה שכתבת לנו באתר היא תתגאה בך ויכאב לה שכך את מרגישה. אני אמא, ובעלת ניסיון ולכן אני מציעה לך לעשות כך. ספרי לי אחר כך האם צדקתי. בהצלחה, נחמה

ילדה חכמה ונהדרת! ../images/Emo24.gif

קודם כל את אף פעם לא נדחפת!!!!! ושלא תחשבי ככה - את אהובה ורצויה כאן כמו כל אחד אחר! שנית - איך את יכולה להגיד את הדברים האלה? אני רואה ילדה חכמה, אינטילגנטית, רגישה ורבלית ומאוד מאוד מיוחדת!! אני בטוחה שאמא שלך יודעת את זה גם אם לפעמים היא כועסת - כי גם אני בתור אמא ממשיכה לאהוב תוך כדי כעס וכמוני אמהות אחרות ובטח שלך - כי אחרת לא היית הילדה המדהימה שאת!

אשלונית

New member
פשוט חייבת להגיב.

אני מבינה מה את מנסה להגיד, אבל זה לא משנה שילדים יודעים שההורים שלהם אוהבים אותך, ולא יפסיקו לאהוב, לפעמים בשעת ריב ההורים יכולים להיות כל כך מעצבנים שפשוט כל מה שאנחנו יודעים, שאוהבים אותנו ובלה בלה בלה הכל נשכח וכל מה שחושבים זה על הכעס על ההורים!. מה שגם לא ישנה אחרי אם הם יגידו אנחנו אוהבים אותך, כי אתה עדיין כועס, ולכעס יש מחיר, ולוקח לו זמן לעבור!,ובנתיים זה מה שעוגיה מרגישה ואני מבינה אותה לחלוטין, מקווה שאת הבנת מה ניסיתי להעביר. אשלי.

עוגייה

New member
מתוקות ../images/Emo23.gif

היא לא כל כך כעסה... אני חושבת שהיא מתחילה להבין(או מקווה לפחות..). אפרת-
תודה על העידוד...
...כל האייקונים בעולם לא יוכלו לתאר את ההרגשה שעשית לי...
את מקסימה... וגם נחמה... אשלונית- כן, תיארת את מה שהרגשתי, שמחה שזה עבר... אוהבת,

למעלה