אני שונאת אותו

cosmatic

New member
אני שונאת אותו

אני שונאת את אהרון קרטר הוא כזה קוץ ומעצבן לעומת זאת אח שלו ממש שזי"ף חתיך עולמי אז שתדעו אני שונאת את הקרטר הקטן!!!!!!!!!!!!!!

tchch

New member
שונאת אותו?!

למה? איך אפשר? הוא כזה חמוד ויש לו קול יפה!!!!(כמו של ניק...)

cosmatic

New member
זאת אני שלא סובלת אותו.

אני לא אוהבת ילדים קטנים כאלה מעצבנים זו הדיעה שלי ככה אני חושבת על טעם וריח אין מה להתווכח.

flying chicken

New member
אני מסכימה!!

איך אפשר לשנוא אותו???????????? פשוט תראי אותו!!!!! חוץ מזה הוא וניק דומים מאוד!!!!! גם בקול (אני מסכימה עם ההודעה שלפני!!) הוא פשוט חתיךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך.....

cosmatic

New member
הוא מעצבן

קודם כל הוא מנסה לחקות את אח שלו הגדול ואני ממש שונאת את אלה שמחקים אחרים שיהיה הוא עצמו וזהו ככה אני חושבת... הוא רואה שניק מצליח לכבוש המון בנות אז גם הפושע התינוק רוצה בקיצור אני שונאת חקיינים לפי השיער והלבוש.

bsbgirl

New member
פורקה?

דבר ראשון בשביל מה להשאוות בינו לבין ניק? הם נראים כמו 2 טיפות סוכר... לפעמיים אהרון אפילו נראה יותר טוב(בעיקר לאחרונה עם התסרוקת החדשה של ניק) ולמה לשנוא??

Shir 100

New member
אני בכלל נגד להשוות בינהם

אני יודעת שאני לפעמים עושה את זה בעצמי..אבל זה לא נכון, אהרון וניק הם שני אנשים שונים, שניהם זמרים טובים, שניהם יפים, ושניהם מצליחים בזכות עצמם..אז הם אומנם אחים אבל אין מקום להשוואות כי ניק זה ניק ואהרון זה אהרון ..אני בטוחה שאף אחד פה לא היה רוצה שישוו אותו כל החיים לאחיו....איך אפשר לחיות ככה???

flying chicken

New member
אני....

מסכימה עם שיר לחלוטין.... אבל סתם בשביל הכיף מצאתי תמונה שמשווה בינהם... הם כאלו חמודים!!!!
(תמונה די ישנה של ניק)

Shir 100

New member
חח..לפי התמונה הזו: אהרון שווה יותר

מניק...לאהרון יש פה גוף פי2 אם לא פי 3 ויותר יפה משל ניק...תראו את השרירים??? אהרון נראה הרבה יותר טוב בהשוואה לתמונה הזו של ניק...

LiOr CaRtEr

New member
ענק!!!

וואיי.... אהבתי!! גנבתי!!! איזה שווה...... תודה על המושג החדש!!!

mya 6

New member
מהפה שלך.. לאלוהים...

שזי"ף.. גדול!! lol!!! יפה!!! גם אני מאמצת!..

למעלה