אני שוגר מאמא ^^

• פותח הנושא Mor L
  • פורסם בתאריך

Mor L

New member
אני שוגר מאמא ^^

בחיים לא חשבתי שזה יקרה ואני חייבת הכל לחינוך לשיוייון שקיבלתי כל החיים
אנחנו ביחד כמעט 7 חודשים ומאוהבים עד השמיים אבל מה לעשות זה יחסים למרחק והבחור מובטל כבר כמה זמן ולא יכול להרשות לעצמו שיחות טלפון יומיות, ככה שאני זו שמשלמת על הטלפון אליו מאז פברואר ויכולה לומר שזה תענוג גדול

תמיד חונכתי שהאישה משלמת על עצמה בדייטים או הכי גרוע 50-50 אם הזמנתי יותר מהבחור, ורק כאשר הייתי במצב כספי נמוך ביותר והבחורים היו מתעקשים אז הרשיתי להם לשלם עליי
וכיום אני מרגישה מאושרת שאני יכולה לתרום ליחסים בינינו כאשר הוא צריך אותי יותר יותר מכל, כי תכלס גם אני צריכה אותו יותר מכל

וזה דווקא מוסיף פלפל ליחסים שאני המאמא

Megie

New member
מדהימה

ובכל זאת..אם הוא יכול לעבוד-שיעבוד...אני לא רואה סיבה שרק אחד יעבוד קשה והשני יחייה על חשבונו..זה נחמד כל עוד זה זמני... בעייני זוגיות צריכה להיות שווה..אבל עד שזה יקרה...כל הכבוד על הגישה

Mor L

New member
תודה

אל תדאגי הוא ממש לא עצלן ולא מתבטל
הוא כתב בעיתון ופשוט אין לו עבודה קבועה וכל הזמן מריצים אותו ממקום למקום
הוא מאמין בעבודה קשה וכשהוא כן בפרוייקט הוא נותן את הנשמה שלו תרתי משמע

כשהוא לא מועסק בעיתון אז הוא עובד בחנות של מכר שלו, אבל גם זה זמני עד שהוא יסתדר, אבל היתה תקופה שגם זה לא היה לו והוא קיבל דמי אבטלה כמה חודשים
אני תומכת בו במיליון אחוז כי אני יודעת מה הכישרון שלו ולמה הוא מסוגל להגיע כשיש לו אפשרות

רואה 6 6

New member
יש לי בעיה עם ה"שוגר מאמא".

בן זוג נמצא במצוקה,רק לגיטימי שנתמוך בו,בין אם זה כלכלית או רגשית. זה מתבקש וזה אמור ליהיות טבעי.
ממש מעוות הענין היום עם כסף.
אדם לא יכול להוציא ת'אף מהבית מבלי להציג תעודת הכשר על כך שהוא לא טפיל.
אבל סבבה,מור,אני שמחה שאת אוהבת אותו מספיק בכדי שלא תיכנסי לבלבלות רק בגלל שהוא צר בכסף היום.

Mor L

New member
אם זה היה ההיפך זה היה מקובל שהגבר ישלם

כמעט 100% שהגבר משלם על כל הבילויים עם החברה או על שיחות הטלפון או על הדלק לנסיעות
אני פשוט גדלתי בסביבה שאני מאמינה בשיוויון מוחלט בהוצאות
כל אחד משלם על עצמו כי אין סיבה שאני אממן מישהו אחר כמו שאין סיבה שמישהו יוציא כספים עליי
ולכן אם המעט שאני יכולה לעשות למענו כאשר הוא במצב כלכלי נמוך כמו שהיה לי בעבר, זה לשלם על הטלפון, אז אני עושה את זה בשמחה

אני פשוט מודה לאל שמצאתי מישהו שאין לו אגו בקטע הזה שהוא צריך להסתמך על האישה שתשקיע בעניין הזה
וכמו שאמרתי, אם זה היה ההיפך שלאישה אין כסף אז ברור היה שהגבר ישלם

רואה 6 6

New member
התכוונתי למשהו אחר קצת.

רוב הזוגות היום לוקחים חלק פעיל בהוצאות כספיות הדדיות.זה ממש מובן מאליו וגם נחוץ.
לשניהם יש אחריות על הקשר שלהם רק שלעיתים יוצא שאחד מהשניים לוקח לתקופה יותר אחריות על החלק הכספי.
זה חלק מהענין של זוגיות והגשמה מלאה של הפתגם "טובים השניים מן האחד" גם אם רק אחד נושא בעול.
היתה תקופה שבן זוגי היה מובטל,מובן שנשאתי בכל ההוצאות.כך גם ההיפך.
כשילדיי נולדו נשארתי איתם בבית שנה+ ובן זוגי פירנס את כולנו. אני נמצאת בשבילו והוא בשבילי.
אלו עובדות של זוגיות. עובדות ישנות מאוד.

אני לא בטוחה שזו בהכרח ההגדרה המתאימה

גם אני מאמינה שבזוגיות החלוקה לא חייבת להיות 50-50, אפשר להתגמש ע"פ ההכנסות. כשבעלי היה סטודנט ואני עבדתי אני שילמתי את כל ההוצאות שלנו וזה היה הגיוני לחלוטין, מנגד מאז שנולדה הילדה אני איתה בבית והוא המפרנס היחיד. הכי טבעי בעולם אצל זוג אוהב ודואג... בעיני... להקל אחד על השני ולהתאים את המציאות לתנאים הקיימים.

שלום

לתת מעצמנו נהדר. חשוב לא להיות כנוע, לא לוותר בקלות על מה שחשוב לנו. כל אדם צריך להיות אחראי לעצמו ולדאוג לעצמו בלי לצפות לעזרה מאחרים, ולכל אדם גם מותר להתנדב לעזור ולהיטיב לאחרים. אם אוהבים, זה רצוי מאד. אין רע בכך שגם הוא ישלם עליך. כל אחד יעשה מה שירצה ואף-אחד לא חייב, אבל אם מישהו במצב קשה, יותר יפה לעזור לו.

למעלה