אני שוב מתביישת

isola bella

New member
אוקיי, תודה על הערתך כוכבית

אני שוב מתביישת

השבוע הייתה סוף סוף ועדת שיקום.
קיבלתי כל מה שהחלטנו (העו"ס ואני) לבקש, ובשבוע הבא אתחיל לדבר עם העו"ס על איך מתחילים להעביר את ההחלטות לפסים מעשיים.
אני יודעת שדיברתי על כך פעם ופעמיים כאן, אך כעת שוב מרגישה בושה עצומה. מכנה את עצמי באמירות סטריאוטיפיות. מרגישה כאילו אות קלון הוטבע בי. כאילו אני חסרת ערך בגלל המחלה שלי.
קשה לי לקבל שאני חולה ושאני זקוקה לשירותי חונכות ושיקום. קשה לי לקבל שאני אוכל לחיות לצד המחלה שלי, וליהנות מחיים מלאים ומספקים. אני מרגישה את עצמי נורמלית שנמצאת בחברת חולים (שוב הסטריאוטיפים כלפי האחרים שאני כנראה אהיה איתם בתקופה הקרובה), ומרגישה רגשי אשמה על כך שאני מרגישה כלפיהם כך.
לפחות אין לי מחשבות אובדניות.

לקבל את המצב, לקבל את הרגשות

מרתה יקרה,

מבינה לליבך.
קשה כל כך להיות נזקקת.
קשה עוד יותר לעבור מהצד של מסייעת לאחרים לצד של נזקקת לעזרת אחרים.

שמחה בשבילך שאת יודעת לזהות את הרגשות שלך, גם הקשות והלא נעימות כמו בושה, ושאת מסוגלת לשתף בהן, ולא להיות איתן לבד.

הצעד הבא הוא לקבל את המצב ולקבל את הרגשות, כולל את הבושה. היא קיימת, היא עובדה, היא אפילו תואמת מציאות. אז ברוכה הנמצאת, אחיה לצידך, ובהדרגה, כשלא אריב איתך, את תקטני ותקטני.
זה לגמרי לא פשוט, אבל כשתצליחי להיות שם, במקום של הקבלה, תתפנה לך עוד אנרגיה להתמודדויות עצמן.
וזה בתורו עשוי לקצר את תקופת השיקום.

ויש גם בשורות טובות - הצלחתן לקבל כל מה שביקשתן, ואין לך מחשבות אבדניות. זה משמח ומפנה עוד אנרגיה.

ב-ה-צ-ל-ח-ה!!!

תודה על התייחסותך, תמר

אני אנסה את עצתך.
הייתי היום אצל הפסיכיאטרית, והיא הוסיפה לי תרופה להרגעה כדי להפחית את החרדה מהתדרדרות. כך שאני מקווה שעוד אנרגיות יתפנו לעזור לי לשקם את עצמי.

isola bella

New member
למרתה היקרה

ראשית, אני רוצה לשלוח לך חיבוק חם.
שנית, אני הייתי מתקדמת צעד צעד. כרגע מתמקדת בצעדים המעשיים וכשתהיי כבר בתוך עשיה עובדת על קבלה והשלמה עם מי ומה שאת כעת.
אני אישית מאד אוהבת לקרוא אותך בפורום ודי נתרמת מכתיבתך כאן ככה שאת בהחלט יותר מסה"כ סטראוטיפ כזה או אחר.
איתך ומחזיקה לך אצבעות חזק.
&nbsp
איזולה בלה
&nbsp
&nbsp

isola bella

New member
קריאת HEL
P לתמר:)

הצילו תמר!:)
אין לי שמץ של מושג איך להודעות האחרונות שלי כאן השתרבב לו איזה יוטיוב של 'פליקס וידאו'
אשמח אם תוכלי להעלים את היוטיוב הזה באמצעות ה'מחק' שלך כמנהלת פורום
?:)
&nbsp
לעזרתך אודה בעניין
איזולה בלה

מרתה, אני מבינה ומזדהה איתך

אצלי אני חושבת שזה נובע משני מקורות שונים:
אחד זה יחס החברה (והמשפחה הגרעינית הדפוקה שלי) שהוטמע בי.
והשני זה הנטייה העזה שלי לרדת על עצמי בכל דבר אפשרי.

לא שהידיעה מהיכן זה בא משחררת אותי מהרגש, אבל לפחות אני יכולה להבין מאיפה אז זה טיפה סודק את המקום הרגשי.
מאחלת לשתינו התקדמות בדבר הזה,

למעלה