אני שוב מזכירה..

מאשה

New member
אני שוב מזכירה..

זוכרים שהצעתי לפני סוכות ככה רעיונות למשחקים? אני שוב מזכירה את הרעיונות: אז הנה כמה רעיונות: *"הידעת ש.."-כל שבוע ילד אחד יבחר,ויספר על עצמו עשרה משפטים,אבל..רק חמישה מהם נכונים וחמישה לא..ואנחנו (הילדים בפורום..השאר) נצטרך לנחש איזה מהם נכונים ואיזה לא.. *"הנושא הקבוע" - נקבע נושא כמו "חולצה לבנה" ונצטרך לשים תמונות של אגם רררררקקקקק עם חולצות לבנות *"הראש של אגם ב.." אפשר נגיד לקחת תמונה של נינט (בעעעעעעעעעעעעעעעעעע...) ובפיינט שופ\פוטושופ וכאלה אפשר לגזור מתמונה של אגם את הראש שלה,ולקחת נגיד את התמונה של נינט (ושוב..בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע) ולשים על הפרצוף של נינט את הראש של אגם,ואז נצטרך לזהות מי המפורסם.. *אפשר להמשיך גם את המשחקים שהיו פעם..נגיד את המשחק של רעות שהיא הייתה שמה חלק קטן מתמונה של אגם,ואנחנו היינו צריכים לזהות את התמונה ולשים אותה בפורום.. *"אגם חושבת אגם אומרת" (לקחתי את הרעיון מהפורום של רוני סופרסטאר ) ..אז בקיצר שמים כמה תמונות של אגם,תמונות מצחיקות או מוזרות,ומנסים לדובב אותה מצחיק,מקורי ומוזר.. *"מי שמעליי-קשור לאגם" כמו המשחק ששיחקנו אז,רק עם דברים שקשורים לאגם,נגיד אני פתחתי את ההודעה עצמה של המשחק,ומיכל כותבת אחרי,והיא תכתוב נגיד "מי שמעליי הצטלמה עם אגם 6 פעמים" וכך אלה.. אני חושבת שזהו בעצם: -) אם יש לכם עוד רעיונות להציע..בכיף אממ.. אז זהו בעצם,ואפשר לחשוב על ימים ותאריכים..

../images/Emo214.gif"אגם, מה אמרת?"שלי!!!../images/Emo46.gif

הפינה הזאת עם התמונות... היא תהיה בכל יום שני
והיא שלי
אחלה יוזמה וכל הכבוד על הרעיונות

einatit4

New member
../images/Emo187.gifאחלה של רעיונות../images/Emo8.gif

וכל הכבוד
לפי דעתי כדאי שפשוט תבחרי משחק שבא לך ותפתחי הודעה עליו..

../images/Emo214.gifהיא רצתה שתקחו על עצמכם ../images/Emo3.gif

איזה משחק שתרצו ושכל אחד יפתח וככה כולם יהיו פעילים יותר..
קפיש?

einatit4

New member
../images/Emo187.gifאחלה../images/Emo9.gif

לא רציתי לפתוח כדי לא "לגנוב" לה רעיון מסוים

einatit4

New member
../images/Emo187.gifאני יכולה לפתוח את-

"הידעת ש.." אבל אני רוצה קודם לקבל אישור ממאשה
ואת לא כועסת עליי,נכון?

מאשה

New member
אוקי../images/Emo13.gifעינת..באיזה שעות

את רוצה לעשות את זה ובאיזה ימים
?

einatit4

New member
../images/Emo187.gifשעה לא יודעת../images/Emo122.gif

וביום המממממממממממ ראשון?? אפשר לעשות רשימה.. וכל יום ראשון מישהו אחר שצריך לכתוב ואנחנו ננחש מה נכון ומה לא.

למעלה