אני שוב בתמונה

אליקו27

New member
אני שוב בתמונה

ואני שוב מאוהב מאוהב באדם וירטואלי נשמה טובה שממלא את לילותי וימיי בכל כך הרבה תוכן רגש ואהבה אמנם בנתיים רק בטלפון ובמחשב אבל אני לא ממהר ולא איכפת לי מי האדם הוא כל כך מתוק וחמוד ואני שנשבעתי שלא אתאהב יותר לעולם מפקיר את נשמתי לאל שיעשה בי כרצונו ושידריך אותי כי אני חסר אונים מול הקול המפרגן האוהב התומך המלטף מול המילים שנכנסות לאוזן ויוצרות בגוף ובלב מערבולת של חושים צמרמורות צחקוקים חיוכים אני פותח את העיניים במחשבה כל כך טובה וסוגר אותם בחלומות כל כך מתוקים ולא איכפת לי מה העתיד צופן שניפגש בלב שלי יש מטען חיובי מטען מתוק של זיכרון העטיפה לא תהיה חשובה לי שניפגש ביום חמישי אני מקווה בעזרת השם אני כל כך אוהב אותך א' הכנסת כל כך הרבה תוכן לחיי הריקים חיי שהיו עבודה ובית בית עבודה ויכול להיות שביום חמישי זה לא יסתדר יכול להיות שקצת אבכה או אהיה עצוב אבל סוד קטן אהובי סוד קטן שגיליתי על עצמי בעקבות הדיבורים איתך שאני איתך אין לי צורך לשקר שאני איתך אני לא מדבר בלשון נקבה ואין לי צורך בזה שאני איתך כל חושי פועלים ודרוכים אני יכול לבכות ולצחוק לסירוגין לחוות דפיקות לב וריגושים שאני איתך (כמובן באופן וירטואלי כרגע ) אין לי ציפיות ואתה לא מעורר בי אשליות אתה נותן לי לחוש את המציאות באהבה גדולה כן גם חלום חיי זה לישון בערב ולקום בבוקר בידיעה שאנחנו עדיין אוהבים שלך באהבה אליקו והמצחיק בעניין שאתה בכלל לא משתתף בפורום הזה אבל זה בשבילי זה משחרר אותי לכתוב פה שיהיה בוקר טוב לכולם וכן כן חזרתי וסלחתי אבקש לא לנתח את האישיות שלי יותר אלוהים בורא כל בן אדם בצלמו אבל כל בן אדם הוא שונה מותר לי לאהוב תכונות באנשים ומותר לי לשנוא אני לא מסתיר רגשות קשה לי להיות צבוע לכן אם אתם פגיעים אולי עדיף שתדלגו על ההודעות שאני משאיר כי לטוב ולרע אני מתבטא כשצריך

ז י ק ו

New member
כמה טוב שבאת הביתה

aya_bsf

New member
אני כל כך שמחה שחזרת...../images/Emo68.gif

אליקו.......התנצלתי כבר כל כך הרבה פעמים שבא לי להקיא..... אבל מאוד חשוב לי שתקבל אותה......לא התכוונתי לנתח אותך......ובדיוק כמוך אני נוטה לומר דברים ישר מהלב.... אבל בכל מקרה, שמחה שחזרת, מאוהב ......מה יותר טוב מזה?

ז י ק ו

New member
אולי יותר יצירתית ....

ההתנצלות התקבלה אבל איפה היצירתיות? אני אנקה לך את הנעליים שבוע.. מכבסת שוטפת תולה... הזמנת אליקו (עוד שלושה חברים טובים) למסעדת גורמה... כרטיס טיסה למקסיקו... טוב אליקו, סלחת?

למעלה