אני שוב במצוקה...

אורז

New member
אני שוב במצוקה...

מישהו יכול בבקשה להסביר לי את הסרט של סמסונג? מה הולך שם ומה רצה המשורר להגיד?

MaleMan

New member
אז ככה

לאחרונה זה נראה כאילו ראובני-פרידן שלא כ"כ "הפגיזו" לאחרונה ברמת הקריאטיב (עיין ערך ארנב), התפוצצו דווקא בפרסומת הזאת. בדומה לפרסומת של סמסונג אשתקד, גם כאן הקפידו על יפים ויפות, רקע אורבני, הרבה מאוד צבע וגם שחור-לבן יחד. לדעתי הפרסומת מצליחה להעביר את המסר בצורה טובה ומסתיימת באופן כמעט מושלם עם הפאנץ' של הקריין. אני מכיר הרבה מאוד מנהלי קריאטיב שהיו שמחים שהפרסומת שלהם תצא כמו שהתכוונו אליה מלכתחילה, כפי שקרה כאן. נכון אורי?...

אורז

New member
אפשר שגם מסעודה תבין?

מה היה הבריף, מה רצו להעביר וכיצד מה שרואים בסרט מהעביר את המסר המסתורי. יוסי...פה אתה נכנס!

מסעודה ממש לא מענינת אותם

כי מסעודה ודומיה הם כלל לא קהל היעד. אם אתה מנסה להגיע אל כולם -סביר להניח שלא תגיע לאף אחד. אני אישית לא סובל פרסומות שהקונספט שלהם הוא ציצי פיצי - וזה מה שיקח אותך באיזי.. אגב דש למסעודה.

yos3221

New member
אתה צודק

קהל היעד הוא ה"ארלי אדפטרס" ובשום פנים ואופן לא מסעודה משדרות ולכן מדובר בפרסומת הייטקית ומנוכרת שבאה להדגיש ולהעצים את הקידמה הטכנולוגית של המוצר - השורה התחתונה של הבריף: להציג את המותג התקדם ביותר טכנולוגית בשוק מכשירי הקצה

אורז

New member
עם כל הבאז וורדס, דבר אחד לא אמרתם

מה הסרט רוצה להגיד? מה כתוב בתסריט? עזבו מסעודה או לא מסעודה. מה מי שאמור להבין, אמור להבין?

למעלה