אני שבורה

saritkm

New member
אני שבורה

לא חשבתי שזה יהייה כל כך נורא, זה פשוט היה הלם. אתמול הלכתי לשיעור ג'אז ראשון, אחרי 4 שנים שלא רקדתי, ויצאתי ממנו בוכה. זה כאילו הכל היה זר לי, כמעט בכיתי באולם כשקלטתי שאני לא מצליחה להחזיק את הידיים בשנייה יותר משתי דקות בלי שהמרקפים יפלו לי. כמובן שהגמישות נעלמה לגמרי, מתסכל, אבל לזה עוד ציפיתי, אבל מה שהרס אותי, זה שאני לא מצליחה ליישר את הגב! זה חירפן אותי!!! פעם לא יכלתי להיות עם גב כפוף! עכיו אני לא מצליחה ליישר את הגב בישיבה?! כאילו מה נסגר איתי?!?!?! אחרי זה כל הנסיעה חזרה הביתה באוטובוס ישבתי עם הגב זקוף.. ואז הגיע השלב של הריקוד, זה היה מזעזע. כמה זמן לא רקדתי! פתאום הרגשתי הכי מגושמת בארץ!!! היה לי קשה לקלוט את הצעדים, לא יכלתי לתת את כולי בריקוד, כי הייתי עסוקה בלהפנים מה הולך סביבי. הכל היה כל כך מהיר לי! וזה כל כך תיסכל אותי, כי פעם הייתי עושה את זה בלי למצמץ בכלל. אני לא יודעת מה לעשות.. כן, אני אמשיך ללכת אני לא אוותר בכל כך קלות, אבל אני מרגישה ממש רע עם עצמי. אני צריכה לעבוד לבד וזה טיבה בעייה כי אני לא עובדת עם עצמי ברצינות, אבל אני אנסה לעשות כל מה שאני יכולה. זהו. פשוט הייתי חייבת לכתוב את זה פה.

אוי...

תראי.. ברור שיהיה לך קשה!.. אבל אסור לך לוותר לעצמך!... ההרגשה שלך הכי לגיטימית בעולם... את מרגישה לא קשורה כזה.. ולא מצליחה להנות מהריקוד עצמו כי את עסוקה במחשבות.. של איזה צעד בא עכשיו.. או למה את לא מצליחה את הצעדים!. את צריכה להיות מוכנה לזה.. שזה הולך להיות המצב בזמן הקרוב!. אבל ברור לך שאם תעבדי באמת קשה... הכל יחזור לך.. ואת תהיי הכי גאה בעצמך בעולם!... אני מאחלת לך המון הצלחה!!!... ובקשר לגמישות.. אם תעבדי זה יחזור לך.. זה המזל שלך.. אני רוקדת כבר 10 שנים ולא משנה כמה אני עובדת על גמישות אני לא מצליחה להגיע לרמה שאני מרוצה ממנה.. וזה ממש מתסכל כי זה עוצר את ההתקדמות שלי!.. למישהו יש רעיונות איך לשפר את הגמישות ברמה שאני באמת אשים לב לשיפור?

י ר ד נ י

New member
../images/Emo122.gifלא נעים בכלל

אבל תתגברי מתוקה אין מה לעשות אי אפשר לא לרקוד 4 שנים ואז לחזור ולהיות ברמה של כולם... עובדה. ואם תרצי את תצליחי אין דבר כזה לא ! אני מאמינה בך וסוויט דנסר האני-תעבדי בבית.. אין פה טריקים.. הכל זה עבודה קשה... אם את רואה שמה שאת עושה בשיעורים לא מספיק תמצאי לך חצי שעה לפחות ביום לעבוד על הגמישות ותראי תוצאות אין פה אפס יומטוב ובהצלחה לכם =))

ירדני...

נראה לך שאני לא עובדת בבית?.. למה אני יוצאת כל כך מתוסכלת מהעניין?!.. רק בגלל שאני עובדת על זה כל כך קשה ולא רואה תוצאות!. ברור שיש שיפור.. אבל זה שיפור שלא גורם לי להיות מרוצה מספיק.. מאז ומתמיד זאת הייתה הבעיה שלי... גם המדריכות שלי שמו לב לעניין.. אווף!.. וזה מתסכל ברמות שאני לא יכולה להסביר!!!!..

Mr GK

New member
כל ההתחלות קשות ../images/Emo8.gif

כשאני התחלתי לרקוד, לפני שנה וארבעה חודשים בערך, לא היה לי מושג ירוק למה אני נכנס. הייתי מגושם ועם מבנה גוף שלא מתאים בכלל לענף, לא הייתי גמיש בכלל [גם היום אני לא גמיש במיוחד, אבל השתפרתי וגם למדתי לכפר על חוסר הגמישות בעזרת יכולות אחרות], לא הבנתי את המושגים והתרגילים בשיעור, קל וחומר את הקומבינציות...
לאט לאט התחלתי להבין מה אני עושה, להכיר שמות של תרגילים ותנועות, להבין את אופן העבודה ואת הדרך הנכונה לעבוד - ככה גם השתפרה הקליטה שלי ולמדתי ריקודים הרבה יותר מהר. היום, אחרי שנה וארבעה חודשים בלבד, אני נחשב לחלק אינגרלי מהלהקה שלי. אז באמת, כל ההתחלות קשות, אבל עם עבודה קשה הכל יסתדר.
מישהי פה באמת אמרה שכשעובדים - יש תוצאות. אין אפס בענף הזה.
אז תתעודדי
ושיהיה המון

אני מבינה אותך!

כשחוזרים לרקוד אחרי כמה שנים שלא רוקדים ככה זה בהתחלה... אבל אל תוותרי אני בטוחה שתדביקי את הקצב! אני יכולה לספר שהצטרף אלינו לקבוצה אחד ביב' שלא רקד אף פעם והוא עבד בבית ובסו\טודיו ונהיה גמיש, יותר מרב הבנות, שרוקדות במשך משהו כמו 8 שנים! אל תדאגי, את תשתלבי, אני בטוחה!! המון הצלחה :)

מ א ג ר ט

New member
אוי...

לא נורא... אני בטוחה שזה ישתפר... גם לי זה קרה, אבל אחרי הפסקה של 3 חודשים! נורא ואיום...

למעלה