אני רשמית בחוץ.

אני רשמית בחוץ.

זהו, נגמר. תודה על הכל ותודה על הרבה כלום. היה נחמד לפעמים. אין לי טענות כלפי הפורום, להיפך. הפורום אחלה, וכן, אני יודעת שהוא מיועד לחניכי (
) ובוגרי התנועה, אבל אני חניכה לשעבר, אני מקווה שלא תהיה לכם התנגדות שאני עוד אצוץ מדי פעם. גם אם זה סתם בשביל ההתפקדויות החודשיות. -The End- עכשיו אני חופשיה. ניסוח שחצני ואידיוטי, אני יודעת. סביר להניח שאני אצטער עליו אחרי שאני אשלח. אבל בינתיים אני לגמרי בסדר איתו, אז בינתיים אני אשלח.

כי

הכל הצגה אחת גדולה. לא יכול להיות שבמשך שנים הנוסחה הזו עבדה. כנראה שהפאקים נמצאים בי, לא בכם
.

ובפירוט?

למה שלא תנסי השנה לבוא שוב? התחלה חדשה..
כיתה חדשה..
שנה חדשה..
מדריכים חדשים...
תני לזה עוד צ'אנס, את לא חושבת שכדאי? את סופית עוזבת.? מה עם שנה הבאה, ב- ח'?

אז זהו,

ש- ניסיתי השנה לבוא שוב, התחלתי מחדש, (
) כיתה חדשה - כאן גם אם אני ארצה לפרוש אני לא חושבת שאני אצליח (
) פתחתי את השנה החדשה, (
) הכרתי את המדריכות החדשות, (
) ו...אין לי מושג אם אני סופית עוזבת. למה שיהיה לי? למה להחליט מעכשיו? תני לי שנת 'שבתון'
. שנה הבאה - אלוהים גדול. כי אני ממש לא החלטתי. למה בעצם שאני כן אחליט?

חחחח אוקיי. ^^

עדיין לא הבנתי מה הבעיה.. ולמה את רוצה לעזוב. אבל לשיקולך.
שתהיה לך שנה מוצלחת ונפלאה. חג שמח.

idanshaf2

New member
אז עשית את הצעד הנכון

בסופו של דבר מכבי צריך להיות דבר מהנה... ולא כדאי שאדם יעשה דבר שהוא לא נהנה ממנו.. אבל.. חשוב מאוד שלפני שאת מוותרת לברר מדוע את לא נהנת והאם אפשר לפתור את זה

אני חושבת שהאדם...

...היחיד שיכול לפתור את זה זה אני, עם עצמי, כי סה"כ אני יודעת שהבעיות הן אצלי. ואת האמת כולה, אני לא מרגישה שאני ממש רוצה לפתור אותן. אז שיישאר ככה ושתהיה פשוט שנה טובה.

אם ככה, אז..

למה לא אמרת מקודם?
אם את לא נהנהת.. את באמת לא צריכה לעשות משהו שאת לא נהנהת או לא אוהבת..
שיהיה לך חג שמח, שנה טובה.

I Hold The Hope

New member
אני בדיליי אבל...

תראי... אני חניך במכבי מכיתה ג'... ועכשיו אני כבר שנה שלישית בוגר (יענו שביעיסט או יא' איך שבא לך) וגם אני לא אהבתי את כל המדריכים שלי ולא היה לי כייף בכל הפעולות וגם חשבתי על לעזוב את מכבי... ואפילו "הברזתי" מכמה פעולות רצוף בכיתה ו'... אבל אני למדתי שזה לא אותו דבר בלי פעולות ביום שישי במכבי , בלי המדריך הזה שכייף (כן כן) כייף להציק לו בפעולות ולעשות לו חיים קשים ולראות אותו מנסה ומנסה ולא מצליח. תנסי לראות את כל הקטע של פעולה ולא שלא הולך ממש אז בואי נלך... המדריכים באמת רוצים שיהיה לכם כייף , שתלמדו , שתרגישו שהם אוהבים אתכם , שאתם תאהבו אותם , שתתנו להם חיבוק בסוף שנה , שתבקשו שתספרו להם סיפור לפני השינה במחנה (ועוד הרבה.. גם אם זה לא נראה ככה). תראי כמה המדריכים שלך רוצים לתת לך , להיות איתך.. ובגלל זה הם מדריכים!! אני אומר שתנסי שוב...ואל תבואי ככה ש"נראה אם המדריך שלי חתיך ואם המדריכה שלי עושה לי פרוטקציות" .. תבואי ותנסי לראות מאחורי המדריך... את הילד שבאמת ישב והשקיע כדי ללמד אותך משהו חדש ומגניב תוך כדי איזו מתודה שקרעה לו את התחת להכין... תחשבי על זה שוב.. ולדעתי.. אם לא השנה..אז שנה הבאה... ח' זו השנה הכי קסומה בעולם!

I Hold The Hope

New member
תראי...

אני יכול להגיד לך עכשיו כמה אני למדתי ממכבי וכמה אני רואה את מכבי כבאמת הבית השני שלי... מתוך 6 שנים של חניך ו3 של בוגר.. מכבי זה לא כמו כל חוג.. ואם תראי את זה.. את תתאהבי.

למעלה