אני רק שאלה

nik19864

New member
אני רק שאלה

האם יש אלבומים של האחים אולמן שיצאו אחרי 1973 והייתם ממליצים עליהם ? אולי אלבומי סולו של חברי הלהקה ?

AeroTom

New member
יצאו לא מעט...

הכי מומלץ מבחינתי מהאלבומים של אחרי Brothers & Sister הוא האלבום Hittin' The Note מ-2003. אלבום נפלא שמחזיר את הלהקה 30 שנה אחורה ונשמע לא פחות טוב מאלבומיה הראשונים. וורן היינס ו-דרק טראקס המצויינים מהווים תחלופה הולמת ביותר לדווין אולמן וזהו באמת אלבום משובח לדעתי, הטוב ביותר מאז Eat A Peach ו-Brothers & Sisters. ב-2003 יצא גם אלבום לייב מעולה ומומלץ - One Way Out, מתוך הופעות הלהקה באותה שנה ב-Beacon Theatre. אני אישית גם די מחבב את האלבום Enlightened Rogues מ-1979. אלבום בסדר גמור לדעתי.

melancholy man

New member
בקשר לאלבומי סולו

בעייני גרג אולמן, AKA האולמן המקליד, הוא אחד מזמרי הבלוז הלבנים הגדולים בכל הזמנים, בהנחה שיש לך את Laid Back הנפלאה שלו מ 73 (ולמי שאין אותו, רוצו מהר ותקנו), יצא לגרג אולמן אלבום סולו ב 77 נדמה לי אלבום בשם Searching for Simplicity שהיה אחד ההפתעות היותר נעימות של בתקליטיה שלי, אולמן שר עם המון נשמה וסוג של הנאה ונינוחות שהופכים את הביצועיים למהנים במיוחד, אין שם שום דבר חדש, רק אסופה נפלאה של שירים שמבוצעים הייטב.

AeroTom

New member
מסכים בהחלט! אני ממש אוהב אותה ../images/Emo13.gif

והתוכן אפילו יפה יותר...

נצל"ש- סרג'נט פפר בהוצאה מיוחדת

לרגל יום הולדת 40 שנה... יש כבר דיבורים מה המהדורה תכלול? היום ראיתי שכל האלבומים של הדורז יצאו מחדש, לרגל 40 שנה לצאת האלבום הראשון... האמת הם ממש לא מענינים סה"כ כל אלבום כולל 2 קטעי בונוס...

LEATHER REBEL

New member
בעניין הביטלס, הבונוס היחיד הוא...

שהמאסטר הדיגטלי שעושים היום הוא באיכות הרבה יותר טובה מזו שאליה הגיעו בפעם הקודמת שהאלבום הזה יצא על CD. רק בגלל זה העסק שווה. קנה ותשווה את ההבדלים בסאונד... ומי שאינו מסוגל להבדיל, שידבק בנגן ה MP3 המעפן שלו.

melancholy man

New member
יש לי הרגשה שהרימאסטרים של הביטלס

הולכים להיות חובה אמיתית, אגב, מוצאים את כולם מחדש לא רק את סרג'נט פפר, לצערי עדיין אין לי פרטים על תאריכים, אבל אם למישהו יש זה יהיה מגניב. אם ההוצאה הזאת תלווה באיכות הסאונד שהוציאו מהרימאסטרים של המודי בלוז, אז אני כראה הולך לקנות, עוד פעם, מחדש, את כל האלבומים של הביטלס...

pasteran

New member
ביטלס מחדש זה מצוין

לי למשל אין אף דיסק שלהם כי לא ראיתי סיבה לשלם מחיר של דיסק מלא על הוצאה מעפנה. מה עוד שיש לי דיסק למחשב שמכיל את כל האלבומים שלהם. נקווה שיתנו בונוסים מעניינים

melancholy man

New member
לא נראה לי שיש בונוסים

אם היו שירים שלמים מוקלטים כמו שצריך של הביטלס, הם היו יוצאים כבר מזמן, הערך הכספי של דבר כזה כל כך גדול שקשה להאמין שעוד יש משהו שלא פורסם, אישית, אני מקווה שיוותרו על בונוסים ופשוט יתנו את האלבומים, כמו שהם באיכות משופרת.

מורנא007

New member
לא עדיף וינילים?

בשביל מה להפוך לדיגטלי בזמן הרימאסטר ומשם לאנלוגי בזמן ההשמעה?

melancholy man

New member
יש גם וינילים ברוך השם../images/Emo13.gif

שוב אני חוזר לדוגמא של המודי בלוז, השיפור בסאונד שם כל כך גדול, שאתה שומע צלילים חדשים, אני רק יכול לדמיין מה נשמע עם רימאסטר טוב בביטלס. חוץ מזה, מבחינתי לפחות, דיסקים זה יותר זמין, זה לא משנה כמובן את ההנאה של לשים תקליט במערכת, אבל עדיין..

HelterSkelter1

New member
אוףף, הרימאסטרים של הביטלס

זה הרימאסטר הכי דחוף כבר הרבה מאוד זמן... רק שיגיע כבר. ולפני כמה ימים החלטתי שהשיר הכי טוב של הביטלס, ביחד עם Tomorrow Never Knows הוא Within Or Without You, כן, השיר הזה שכולם אומרים עליו שהוא "השיר ההודי המעאפן של האריסון". פשוט שלמות. NP - QMS - Happy Trails

datu

New member
יש רימאסטרים של ביטלס

בעיקרון, יש כזה דבר (גם לפינק פלויד), בהוצאה רוסית , לא של אמי/ אפל (הם נמכרים ב"אוזן השלישית"). על ההוצאות הרוסיות מצויין ADD (מיקס דיגיטלי, בניגוד להוצאות של אמי). אבל אני לא לוקח אחריות אם זה רציני או לא (לא עשיתי השוואה בסאונד). בכל מקרה, אם כבר, יכולים להשקיע להבא במאסטרינג של sacd /hdcd, 5.1 וכו' (במידה וזה לא יהרוס). נחכה לחודש יוני (6).

psychodoodle

New member
להזהר מההוצאות הרוסיות

באופן כללי. אני מחזיק 2 כאלו של הסטונס שנראות טוב ,אבל נשמעות זוועה . לא כל כך מקפידים שם (למייטב ידיעתי ) על זכויות יוצרים וגם על איכות הסאונד אין מה לדבר .

datu

New member
האמת,עכשיו שבדקתי...

יש מוזרות בהוצאות הרוסיות (של הביטלס לפחות): תמונות מתקופת 1968 באלבום rubber soul, או תמונות מתקופת "פפר" בחוברת של let it be. וגם על העטיפה רשום ADD , אך על הדיסק מוטבע ADD ! (עכשיו לך תבין...).

הביץ' בויז הוציאו שנה שעברה

מהדורה מיוחדת של "פט סאונדס", כשבדיסק הראשון יש את האלבום בגירסאת מונו, ולאחר מכן את כל האלבום בגירסאת סטאריו, ובנוסף לזה עוד דיסק DVD עם כל מיני שטויות.... במידה ויש צילומים מתקופת ההקלטה של סרג'נט פפר, זה יהיה נחמד אם יצרפו דיסק DVD עם הקטעים...

melancholy man

New member
אגב סרג'נט פפר

ראיון עם Peter Blake האיש שעיצב את העטיפה הכי מפורסמת בתולדות הרוק, באתר ה BBC בעיני, יש מעט מאוד יותר סנטימנטליים מהעטיפה הזאת והאלבום הזה, טוב תשמעו לבד...

my sweet george

New member
המון זמן מדברים על ההוצאות המחודשות

אבל כל פעם נורא דחוף לאפל להוציא איזה love או 1 או let it be naked או משהו אחר וההוצאה המחודשת של כל הקטלוג נדחית שוב ושוב.

העיכובים הם מסיבות משפטיות

קודם זה היה העסק בין אפל לבין הלייבל של הביטלס (ג"כ "אפל"). עכשיו זה עניינים בין EMI לבין אפל, שהיא בעלת iTunes, לגבי פורמטים להורדה וכיו"ב. כשהם יגמרו את הדיונים המשפטיים, נראה את הרימאסטרים. העבודה עליהם הושלמה, בפועל, כבר לפני זמן מה.

למעלה