אני רק שאלה..

t h e F r

New member
אני רק שאלה..

לפני חודש וחצי בערך התחלתי לעבוד, והתחילו לי כאבי ברכיים וגב, התעלמתי מהם אבל הם לא עברו, הלכתי לאורתופד והוא אמר לי שיש לי פיקות לא יציבות בשיט ואני אצטרך פיזיותרפיה, חוצמיזה עכשיו יש בדיקות של הגב ונראה מה יהיו התוצאות.. בכל מקרה, לפני שבוע בערך קיבלתי תמנילה [קרבית, פרופיל 82], ואני דיי מעוניין לשרת קרבי.. מה אתם אומרים? אני אמור להודיע ללשכ"ג משו על המצב הגופני? נראה לכם שזה יוריד אותי לפרופיל לא קרבי? :| תודה

ואני רק תשובה

מהידע המועט שלי, לדעתי יש לך כאבי גב בגלל כאבי הרגליים... זה מושפע. כל מקרה, ברור שעלייך לדווח. להגיד לך אם יירד לך הפרופיל? אני אישית לא יודעת. אבל במידה וכן, אתה לא צריך לסכן את הבריאות שלך ולהרוס אותה אף יותר. יכול להיות שהבעיה שלך ניתנת לטיפול. לך לפיזותרפיה, תטפל בעצמך... ותראה מה קורה עם זה ואיפה אתה עומד.

irashady

New member
אל תעשי את הטעות שאני עשיתי

אני התגייסתי לקרבי עם בעיות שעכשיו רק החמירו אני אצא משם, אבל גרמתי לעצמי עוד יותר נזקים חבל שתגיעי לשם ותביני שזה לא שווה את זה בכלל גם אני הייתי מורעלת... זה עובר

irashady

New member
אופס...תעביר הכל ללשון זכר

בכל מקרה הספקתי לראות מספיק אנשים עם בעיות ברכיים בקרבי... ולרוב הם יוצאים משם... אבל ברצינות, אתה יכול להתגייס לקרבי ולהרוס לך את הבריאות עוד יותר ורק אז להבין אני התגייסתי עם דלקת בשריר בכתף ועכשיו יש לי שם דלקת פרקים ויש לי גם בעיות ברכיים... אבל זאת כרגע לא הבעיה הגדולה

למעלה