אני רק שאלה...

Meet Virginia

New member
אני רק שאלה...

זה אידיוטי, אבל עדיין מטריד את מחשבותיי: נדמה לי שהיו שתי פעמים בהן ג'יי.די סובב באוויר ואמר "איגלללל!"; פעם אחת ע"י בן, אח של גו'רדן (My Occurrence, 122), ופעם שנייה ע"י לארי, הדוד של מישהי (שכחתי מה היה השם שלה) שהיה לה לוקימיה (My Extra Mile, 515). האם אני צודקת? (אגב, סתם להוסיף - שני הפרקים עם בן היו שניים מהפרקים הכי טובים שאני ראיתי [למרות שראיתי פחות מחצי מכל העונות של הסדרה, אבל בכל זאת]) אגב, שכחתי להגיד שאני חדשה כאן, ובענייני סקראבס באופן כללי. פעם ראיתי שניים שלושה פרקים, כשעוד שידרו את הסדרה בערוץ 2 ועשו לה עוול מבחינת זמני שידור. אבל לפני חודשיים בערך פשוט התמכרתי בבת אחת ומאז אני רואה כל פרק וכל שידור חוזר...

Evil Beast

New member
היתה עוד פעם שהוא צעק "איגל"..

(נא לבטא, איייי-גווווול
) בפרק 520, My Lunch, כשהוא נסע על הגג של המכונית של ד"ר קוקס. (וגם אני חדש:p)

Meet Virginia

New member
../images/Emo13.gif

מגניב. את הפרק הזה אני אראה בעוד כמה שבועות.. אה, ואמנם כתבתי את זה "איגל", אבל בראש שלי זה תמיד איייי-גווווול, כי אתה פשוט חייב לחשוב את זה ככה... (אז שלום גם לך
)

steelwater

New member
ברוכים הבאים כולם!

איזה כיף שהצטרפתם אלינו
לאיזה פרקים של בן את מתכוונת? בעונה הראשונה? בהחלט אלו פרקים טובים. למרות שאני לא אוהבת שמכניסים כל-כך הרבה דבירם לפרק אחד למשל כשמראים מערכת יחסים שלמה בפרק אחד או שנייים שתי דמויות נפגשות וכבר בפרקים האלו הם הרבה זמן כאילו ביחד ונפרדים. דברים צריכים להיות על יותר אורך של פרקים בסדרה הזאת.

Meet Virginia

New member
כן, התכוונתי לאלה מהעונה הראשונה

וזו נקודה טובה גם באופן כללי, בכל סדרה צריך להשקיע את הזמן כדי לבנות אמינות למערכת יחסים. אבל לא הבנתי לאיזו מע' יחסים את מתייחסת בהקשר של הפרקים האלה...?

steelwater

New member
אני אנסה להסביר

אני אל יודעת עם בן זה בדיוק מערכת יחסים. אני מתכוונת לעניין שבן כאילו מגיע לסדרה ואומרים לנו שהוא אח של ג'ורדן והחבר הכי טוב של דר' קוקס. הוא נחמד והכל אבל נראה לי שכבר בפרק הראשון שהוא שם מגלים שהוא חולה בסרטן או מגלים שיש סמינים מדאיגים אצלו ושצריך לבדוק אותו. כבר בפרק אחד אנחנו צריכים לפתח אכפתיות גדולה אליו שכבר ממש ישנה לנו שהוא אולי חולה בסרטן או שהוא בטוח חולה ושכבר נבין כמה הוא חשוב לכולם. גם פתאום ג'ידי נורא קרוב אליו ונורא עצוב אחרי שהם רק הלכו פעם אחת לפאב עם דר' קוקס והוא בקושי הכיר אותי. הוא שני פרקים שם בעונה הראשונה וכבר מספיקים להציג אותו כחבר הכי טוב של דר' קוקס, כולם מתאהבים בו, הם חושבים שהוא חולה, הוא עובר בדיקות, הוא חולה, לדר' קוקס קשה להתמודד אם זה ובסוף הוא עוזב לנתיים כי הוא מרגיש יותר טוב. וכל זה בשני פרקים! הרבה פעמים שאליוט וג'ידי במערכת יחסים היא מתמשכת פרק או שניים ולא יותר מזה. ככה זה עוד אם המון דמויות ומערכות יחסים בסדרה וזה מעצבן אותי.

Meet Virginia

New member
יש בזה משהו

כלומר, זה שבן הופיע משום מקום והתגלה כחבר טוב של קוקס ואח של גו'רדן, מילא. אבל הצופים אמורים לפתח אליו רגשות תוך זמן מאוד קצר, וזה באמת מקשה להתחבר... מה שכן, אני חייבת לציין שאפילו במסגרת זמן כזו, ולמרות שהיה עדיף אם היו נותנים לזה הרבה זמן מסך כדי להעביר לצופים את החשיבות, הם עשו עבודה טובה. ובאשר למהירות שבה מציגים את מע' היחסים הקצרצרות של אליוט וג'יי.די, לדעתי זה פשוט כי המע' יחסים עצמן באמת קצרות מאוד וזה רק כדי להעביר את המסר הזה שקשה להם להסתדר בתור זוג.

steelwater

New member
כן

זה נכון בקשר לג'ידי ואליוט. למרות שבאמת לדעתי זה מוגזם. אבל באמת ככה זה לרוב מערכות היחסים בניהם. אבל זו בכלל לדעתי בעיה בסדרה שחוזרת על עצמה הרבה ואין לי כוח לחשוב על עוד דוגמאות עכשיו.

Meet Virginia

New member
וול, כמו שאמרתי,

בהחלט יש בזה משהו. אגב, סטילווטר, זו לא הלהקה מ"כמעט מפורסמים"?

creepy creep

New member
ברוכה הבאה

וואי אני לא מצליחה לעקוב מרוב כל האנשים שמצטרפים.חח זה מעולה! אני מוריה..

Tollan

New member
יש לי עוד אחד, נראה לי

בפרק 9 בעונה חמש שבו JD פוגש את ג'ולי (הפרק השלישי הכי טוב אי פעם של סקראבס לדעתי) - בתחילת הפרק ג'ולי וג'יידי חוזרים לדירה שלו, ואליוט מתערבת עם JD שהוא הולך לפשל עם ג'ולי, וכמובן שזה מה שקורה. אז אחרי שג'ולי בורחת ג'יידי אומר לאליוט שכפול או כלום על זה שהוא מסוגל לקפוץ מהספה לדלפק, וכשהוא קופץ הוא צועק "Eaaaaaaggggggggglllle!" (שימו לב שכמות הa במילה צריכה להיות גדולה פי שתיים מכמות הl, ויש הפסקה של 0.12 מילי-שניות בין ההברות. זה עניין מדעי.)

Evil Beast

New member
ו.. ו.. ו...

פרק 1 עונה 4, כשטורק חוזר מירח הדבש, ג'יידי קופץ עליו וצועק איי-גווול. איגל קצר, אבל אפקטיבי
.

Meet Virginia

New member
../images/Emo2.gif

I've created a monster... (ותגידו, מה לעזאזל הקטע עם המילה hammock? מעולם לא שמעתי אותה בעבר, ובסקראבס כבר שמעתי אותה 3 פעמים...)

Angelus

New member
האמוק -

חוטיני לגברים שדה טוד אוהב ללבוש..
בננה האמוק, למען האמת.

למעלה