אני רק שאלה

אני רק שאלה

אהלן פורום בנים בלבד
אולי זה המקום לייעוץ,אני נדלקתי על מישהו בעבודה עכשיו הוא נראה לי סטרייט כזה משום מה,ובפייסבוק הייתה לו חברה והכל.
עכשיו לא תמיד יש אינטראקציה ולא מדברים הרבה,אתמול היה קטע שראינו אחד תשני ואמרנו שלום כזה ואח"כ כזה שהיינו לבד הביא לי יציאה של מה,כל פעם שאני אהיה פה אתה תהיה? ולא יודע מאיפה,מי מה כולה ישבנו ביחד לא כלום,אני הייתי לא התעלקתי או לא יודע מה שאלתי אותו מה אתה מנסה להגיד אמר לי שלא מנסה להגיד כלום והתחלנו לדבר על העבודה ואולי יש מקום אחר שתתמגל.
זה פעם ראשונה,לא מכר או משהו שאומר לי דבר כזה,לא ידעתי מאיפה לקחת את זה,כאילו הוא שם לב? הוא גם מעוניין? מה קורה פה? או שאני סתם אוכל סרט? לנסות?

מתלבט אם לשלוח לו הודעה בפייסבוק

בסגנון של כן אני בא כי אתה כאן :)
ואם אפשר להיר אותך לשבת על כוס קפה

ItsikH

Member
ה"בעיה" מתעוררת אם אתה נחשף כלפי מישהו לא רק כהומו אלא
כהומו שמתעניין בו והוא בכלל סטרייט - זה נכון אפילו אם מדובר בזוג סטרייטים שלאחד הצדדים אין ענין, אפילו אז נוצרת מבוכה לאחר החשיפה. ה"בעיה" היא כמובן במצב בו האינטראקציה נמשכת והיא כפויה כמו מקום עבודה, אחרת אפשר פשוט לנתק מגע.

דעתי היא - מנסיוני - שעדיף קודם כל להבהיר את זהותך - אחרת תתכן בצד השני מבוכה קיצונית. אפשר למשל באמצעות חברות בפייס [בהנחה שזה לא מחשיד שאיתרת אותו אלא טבעי דרך מכרים או משהו כזה] לתת רמז כלשהו [אלא אם בפייס אתה בארון ואז בכלל יש בעיה...]. אם הוא אכן סטרייט שלא חושב אפילו על האפשרות, ברגע שתחשף סביר שיצהיר שאינו מעונין ביוזמתו.

אל תשכח צד אחר שאנשים נוטים לא לחשוב עליו - התגובה שלך לדחיה, יתכן מצב שאינו מעונין ואין לו בעיה עם זה - לך עלולה להיות בעיה עם נוכחותו להבא...

aשרון

New member
שלום לך...

לפני שאתה עושה משהו בלהט הרגש, נסה להתאפס על עצמך ולזכור שזה מקום עבודה.
אם תתחיל איתו ויתברר שהוא סטרייט יכול להיות שיהיה לך הרבה יותר מתוח בעבודה כשהוא בסביבה.

נדלקת על הבחור, אתה לא יודע איך לקרא אותו?, הפתרון הכי פשוט זה להתחיל ליצור איתו קשר ברמה הידידותית ועם הזמן לנסות לפתח ביניכם קשר חברי, וככה אולי תצליח לגלות אם הוא גיי ובעניין שלך.

אבל תזכור זה מקום עבודה ואולי בעתיד תצטרכו לעבוד ביחד, אז תפעל בזהירות שלא יווצר קטע לא נעים ביניכם.

וברוך הבא לפורום

כן, אתה סתם אוכל סרט

גם סטרייטים אומרים דברים כאלה אחד לשני. לא כל הבעת חיבה משמעותה משיכה מינית. יכול להיות שאתה נראה לו אחלה, הוא רוצה להתחבר אליך, וזו הדרך שלו. אנשים פשוט חברותיים...

הוא לא בדיוק במקום העבודה אלא קרוב למקום העבודה

ואני בא לשם יחסית הרבה ואמר את מה שאמר

תתנהג רגיל יענו כם תשלח לו הודעה בפייס

אם הוא יענה (ולהערכתי הוא כן יענה) אז אל תתנפל עליו בקטע הומואי.
פשוט תפעל להיות ידיד ואח"כ אם הוא מענין מספיק תהפוך לחבר שלו.
לגבי ענין הסקס, ובכן, ככל שתתקרב יותר ככה תלמד את הראש שלו. תדע/תבין לבד אם הוא בקטע הומואי.
מה גם שככל שתתקרב יותר, עליך לחשוף את עצמך ולגלות לו שיש לך ענין מיני בבנים.
אם תמצאו מכנה משותף תעשו גורים.
אם הוא לא מעונין בהומואים בסביבתו הוא יתחמק עד שיתנק ממך את הקשר.
אבל בכל מקרה יש זרימה.
זה עדיף על המצב של עכשיו שאתה תקוע עם מחשבות של מה ואם...
בקיצור גבר
הגבר צריך לגדל זוג ביצים כדי לתפקד

למעלה