אני רק שאלה

Berethor

New member

Assiduous

New member
בכנות

יש גברים שירתעו מזה לקשר רציני, ויש גברים שלא.
בסופו של דבר, זה מאוד תלוי בסוג הגברים שתצאי אִתם.
&nbsp

עקיבא13

New member
העיתוי זה מה שקובע

יש הבדל אם תספרי על כך בדייט הראשון
או לאחר חודשיים ויותר
ככל שתספרי יותר מאוחר זה ישפיע פחות על מערכת היחסים.

Berethor

New member
ככל שתספר לו יותר מאוחר, כך גם השקר יכול להיות גדול יותר

זה מסוג הדברים שמוסרי יותר לספר בשלב כמה שיותר מוקדם, לפני שיש מערכת יחסים בכלל ולא להסתיר. אם הגבר יהיה מישהו כמו ALIsuperstar שזה מפריע לו, זה לא יהיה הוגן מצידה להסתיר ממנו דבר כזה.

זיקן

New member
מנהל
זה בכלל לא נכון .

יש לי חבר עיוור, שלא סיפר לבחורה לפני הדייט שהוא עיוור ואפילו כשניפגשו לא סיפר והיא לא הרגישה מכיוון שיש לו עינים שנראות בסדר (יש לו עיוורן שניקרא ריטיניטיס פיגמנטוזה) רק בפגישה השניה הוא סיפר לה אבל אז זה היה מאוחר והיא נדלקה עליו ועד היום הם יוצאים כבר למעלה משנה והיא לא הראשונה שהוא הפיל.
אני עצמי שסובל מליקויי שמיעה הפלתי גם כמה וכמה בחורות. טוב זה לא חוכמה כי אני יכול לקרוא שפתיים.
גם אלו שלמטה
. חוצמזה יש לי מתורגמן שמתרגם משפה לשפה תוך שניות.

Berethor

New member
אנחנו מדברים פה על גבר ולא על אישה, גברים יותר קשה להפיל

אם הוא מגלה שהיא הסתירה ממנו דבר כל כך רציני בזדון, אני לא חושב שהוא יגיב לזה בצורה טובה. דרך אגב, רטיניטיס פיגמנטוזה זה יכול להיות גם "יתרון", אם הנשים שהוא יוצא איתן נראות ממש רע.

זיקן

New member
מנהל
שני המינים עושים את זה.

לכל אחד/ת יש איזה דפקט חלק גלוי וחלק ניסתר כמו מחלת נפש אותה הכי קשה לגלות.
זה חלק מהמשחק ואין בילתו.

Berethor

New member
למה אתם מעודדים אישה לשקר לגבר שהיא נפגשת איתו למטרת הכרות?

אתה מתרץ לי את כך בזה "שכולם מסתירים", משהו שאני לא קונה ולא רואה בו הצדקה, ועקיבא13 מצדיק את זה "בהתאהבות" עלאק. קודם כל זה שיש לה רקע לסבי זה לא "דפקט" כזה גדול, יש גברים שזה לא יפריע להם כל כך ויש כאלה שזה כן יפריע להם, אבל עדיין זה פרט שחשוב שהיא תספר בשלב כמה שיותר מוקדם, בטח שלפני שלב רציני כלשהו, אחרת אני רואה בזה סוג של הונאה בזדון, גם אם לי אישית הפרט הזה לא היה כל כך מפריע, אני יודע שיש גברים שזה היה מפריע להם מאוד וזה לא הגון להסתיר את זה מהם, הם צריכים לדעת על זה ואם זה לא מתאים להם, אז הם לא ימשיכו להיפגש איתה. המטרה שלה צריכה להכיר גבר שמתאים לה ולא לדבוק בכל גבר שהיא מכירה, ועוד בצורה כל כך לא מוסרית, כמו להסתיר פרטים חשובים, שדרך אגב לא אמור להיות לה שום קושי רציני לספר את זה למישהו שהיא מכירה למטרה של קשר רציני, אני יודע שאם ממני היו מסתירים פרטים כאלה בזדון, סביר להניח שהייתי כועס ופגוע מזה, אני מעדיף לדעת כמה שיותר פרטים על מישהי שאני מכיר לקשר רציני, ופרט כגון נטיה מינית הוא מאוד בסיסי וחשוב, ואמור להיות הרבה יותר קל לשתף בו מאשר במחלות נפש או מגבלות פיזיות. את הרקע שלה עם נשים גם לא כזה קשה לגלות, אם הוא יחקור או יחשוד הוא יגלה מהר מאוד, ואז יכעס שהיא הסתירה ממנו.

דידי 9

New member
כלומר ההנחה הראשונית שלך-

שהכל דפוק.
או שבטוח שיש פה דפקות ואסור לדבר עליהן...

איזה מקום נורא ואיום להתחיל, אמון בקנטים..
אלק אין בלתו.

עקיבא13

New member
מכירים לאט לאט

2 הצדדים לא מספרים את כל ההיסטוריה כבר בהתחלה ולכל אחד
אלא רק שנוצר כבר קשר - התאהבות.

Berethor

New member
מישהו שמכירים למטרה זוגית זה לא "כל אחד"

כמובן היא לא חייבת לחשוף את כל הקלפים על ההתחלה, אבל אם היא רואה שזה מישהו שיש פוטנציאל איתו, אז זה משהו שעדיף שהיא תספר לו בשלב התחלתי, לא שכבר "מאוחר מדי" ואז יכולה להיות פגיעה בו או בא בעקבות זה, בו משום שהוא יכול להרגיש מרומה, ובא משום שהוא יכול לעזוב אותה אחרי שהוא גילה שהיא הסתירה ממנו דבר כזה, וצדק. והיא גם ציינה בפרוש שזה לא לסטוץ. כל הקטע בהכריות זה לדעת כמה שיותר על האדם מראש, ופרט כמו נטיה מינית הוא דבר מאוד בסיסי, זה שהיא לסבית או ביסקסואלית זה לא דבר של מה בכך. אגב היא אפילו לא ציינה מה הסיבה שפתאום היא החליטה שהפרק ההוא הסתיים, ומאיפה היא כל כך בטוחה בכך. אחר שנוצר קשר זה "הכרות" איטית ולא יעילה לדעתי.

למעלה