אני רק שאלה...

ולהאשים אותי ברגישות לגניבת זרע

זה קצת מצחיק בסיטואציה הזו: הבחורה בת 39, נכנסה להריון ומחפשת בן זוג (זה מה שהיה ידוע באותו שלב שהעלתי את האופציה), כאילו האופציה די מתבקשת... (גם אם התבררה כלא נכונה).

eירה1

New member
תודה

1. בחודש-חודש וחצי האחרונים הספקנו את הניסיונות, הקשר שלנו הלך ודעך לאט
לאט וחוץ ממעידה אחת , לא היו בינינו יחסים בתקופה זו.
(מרפיייייי בן זונה!!)

2. לא מחפשת גבר שיתרגש מההיריון שלי (להיפך), אני רוצה גבר שיתרגש ממני

3. אכן, סיכמת נכון מה שחשוב זה שאמצא את האחד שירצה בת זוג בלי קשר להיריון.
אני מניחה שהסיבה שפניתי אליכם היא, שההיריון עדיין סוד, לא סיפרתי עדיין לאף אחד
ואין לי עם מי לדבר עליו (אני בעצמי לא מאמינה ומחכה לבדיקת של הרופא לקבל את האישור
הסופי)...

תודה על האוזן האוזן הקשבת...

לפני שיסכלו אותי פה השמרנים

את יודעת שלהגיד "מרפי בן זונה" זה קצת מצחיק, כי זה מעיד שההריון כביכול לא רצוי, ואת יודעת שלעשות הפלה זה שתי שניות...

אבל

למה שהיא תעשה הפלה?
היא בת 39 והם כן ניסו בשנה האחרונה להיכנס להריון.
אז עד שהיא נקלטה נראה לך שהיא תעשה הפלה?
אם הייתי במצבה לא חושבת שהייתי בכלל מכניסה מחשבה כזו למוח שלי.

שירה, שיהיה הריון קל.

שימי לב לדבריה!

"בחודש-חודש וחצי האחרונים הספקנו את הניסיונות, הקשר שלנו הלך ודעך לאט
לאט וחוץ ממעידה אחת , לא היו בינינו יחסים בתקופה זו.
(מרפיייייי בן זונה!!)"

בחודש חודש וחצי האחרונים הפסקנו את הניסיונות, הקשר שלנו הלך ולדעך... היא לא רצתה את ההריון הזה בשלב שהוא התרחש.

לא משנה

שנה שלמה היא כן ניסתה?

תחשוב אתה, אם היית בחורה בת 39 (אני מניחה שללא ילדים) ונכנסת להריון סופסוף אחרי שניסית שנה!!!, היית עושה הפלה?

no way!!!

אבל בכל מקרה

אם היא נתנה ביטוי כמו "מרפי בן זונה!" זה מעיד שהיא כביכול לא רוצה אותו. בעוד לפי הפרשנות שלך, היא צריכה להגיד "תודה לך אלוהים".

אני כן

חושבת שצריך להודות.

נראה לי מרפי בן זונה כי זה קרה בדיוק כשהם הפסיקו לנסות...

בעוד אני מסיק מזה

נסיון ליצור חזות של "כבר לא רציתי את זה בשלב הזה". ואם באמת לא רצית את זה, היית יכולה לקחת גלולת היום של אחרי. ואת עדיין יכולה להפיל, ולא קרה כלום, הפלה לא פוגעת בפוריות (אלא במקרים נדירים ביותר).

תראה

אתה זה שכל הזמן אומר שמבחינת פוריות מגיל 35 הסיכויים רק הולכים וקטנים.
אז אם היא ניסתה (והפסיקה, זה לא רלוונטי לי) במשך שנה, ואז הצליחה - אחרי פאקין שנה (!) להיכנס להריון, מי תעשה הפלה?

הגיל הוא פקטור מאוד חשוב כאן, הייחוד שנראה כי שירה רוצה ילדים.

ואם במשך שנה שלמה היא לא נכנסה להריון, והחליטה להפסיק לנסות - נראה לך שהיא תחשוב על פוסטינור? הרי היא לא מצליחה להיקלט, למה שהפעם הזו תהייה שונה?

אבל סליחה, אנחנו שוכחים פה משהו קטן

קטן קטן, בן הזוג שלה!! מה איתו?? מה עם הרצונות שלו? הפוריות שלו אינה מגבלה מבחינתו, הוא יכול להתחיל קשר עם מישהי חדשה ולעברה בקלילות. איפה המחשבה שלה עליו??

ולפני שתגידי לי

איפה האחריות שלו לא לגמור בפנים, אז אענה לך: לא הוא יזם את הפרידה, זו היא שלא היתה מרוצה. אולי הוא האמין, אחרי מספר שנים ביחד, שיש להם סיכוי, שהיא לא תיפרד ממנו אם יעבר אותה כמו שתיכננו.

אני מאוד מקווה שאת צודקת

מבחינה לוגית טהורה, אני לא מבין את האינטרס שלו לעשות לה תינוק. למה הוא צריך להתחיל הורות עם הסדרי ראייה? מה אי אפשר למצוא משהי חדשה ולהקים איתה משפחה?

קראתי שוב פעם את מה שהיא כתבה בהתחלה

היא טוענת ששניהם לא רוצים את הזוגיות.

אני פשוט לא מבין את ההגיון שלו.

בני אדם הם לא יצורים לוגיים

מבחינה טהורה.
יש גם רגש.
עבר.
נוסטלגיה.
רצונות.
חוויות משותפות.
גיל ביולוגי.

והכי חשוב - אהבה.

החיים לא פשוטים עד כדי כך.

אהבה???

הם נפרדו, היא טוענת שלא היא רוצה אותו, ולא הוא רוצה אותה. במצבים כאלו, הרגש הטוב של הקשר, בדרך כלל מתהפך לכעס ולעיתים אף קינאה (כשהיו להם בני זוג חדשים).

הוא רוצה שהילד שלו יהיה עם הסדרי ראייה מגיל אפס? הוא רוצה לשלם מזונות 18 שנה עכשיו? הוא רוצה שבנות זוג פוטנציאליות חדשות יפסלו אותו בשנה הקרובה (כמו שפסלו אותו כל הנשים בשירשור הזה).

היא טוענת

שהזוגיות לא הייתה טובה.
לא שלא הייתה שם אהבה.

אין לי מושג מה הוא רוצה.
אני לא הוא.

אוקיי

אז הם אוהבים אחד את השני, אך לא מסתדרים? למה שגבר ירצה ילד מאישה שהוא לא מסתדר איתה? איך הם יגדלו אותו ככה?

למעלה