אני, רק שאלה.......

יש אופציה אחרת...

פשוט להתחיל לבדוק את זה בשטח אבל תקחי בחשבון שבלי ידע מוקדם
תוכלי להתנסות במשהו שלא יהיה לרוחך ולא בגלל שהעולם לא מתאים לך
אלא מחוסר ידע והבנה עמוקה של העולם הזה.
חחח גם אני טיפוס חסר סבלנות. אבל כמה שלמדתי לפתח את זה בעולם הזה.
שאין לך מושג

ידע מוקדם?

מדברים פה על תשוקות, על יצרים חייתיים, פראיים, על האמת הפשוטה והעירומה שלנו.
אין דרך ללמוד אותה על יבש.

246 As is

New member
ידע מוקדם...

על מה היית ממליצה? איך אני רוכשת את הידע הנכסף הזה????

אלון דרושה עזרה!

אלון ישלח לך קישורים למאמרים נבחרים.
ובנוסף הקדשת הרבה זמן לקריאה, שאלת שאלות וחקירה בפורום עצמו.

סיבילה

New member
צאי עם הכלבה שבך לטיול והיא תראה לך את הדרך

אני מאמינה שאם הגעת עד לכאן זה כי יש בך את החלק שיודע. נשאר רק 'להזכיר': לתת לה סביבה בטוחה לצאת החוצה, לאפשר לה להתבטא. שפחה זה דבר מאוד פראי וקיומי, למה לחפש אותה במדריכים וירטואליים ובטכניקה אינסטנט? כמו בכל אמנות, קודם תשתחרר, תהיה טבעי ורק אחר כך , במידת הצורך תרכוש ידע תיאורטי. בהצלחה!

אבל גם בחדר ההוא המלא ספרים-

לא תדעי מה התוכן של כל הספרים ברגע שתיכנסי, נכון?
תצטרכי לקרוא עמוד עמוד, פרק פרק, ספר ספר.
כל מסע מתחיל בצעד אחד.
קחי אוויר - חלק רציני מאוד מהכייף זה תהליך הגילוי והעלייה בסולם

A לוןA

New member
יש כאלו שאכן

זה מסתכם אצלם בלעשות סקס קצת יותר אגרסיבי
יש כאלו שזה אצלם הרבה, הרבה יותר מזה
לא צריך בגדי עור ושוטים כדי לעשות בדסמ
אבל כן צריך state of mind, וזה לא קשור למה אתה לובש, או אפילו לאיך אתה מיישם את זה. אתה יכול ללכת עם הנשלטת שלך לסרט, וזה יהיה הכי בדסמי בעולם.

(בקשר ל"שובר את הנשלט"- גם אני לא ממש התחברתי לזה- אבל אי אפשר להיתפס לקוצו של יוד כל פעם)

אתה חייב להפסיק לגרום לי להסכים איתך כל כך כל הזמן

אבל כן - AMEN לכל מילה.

אהבתי את - "אתה יכול ללכת עם הנשלטת שלך לסרט, וזה יהיה הכי בדסמי בעולם" - וואו, כל כך

וברור שלא צריך בגדי עור - יש המון בדס"מים תומכי זב"ח (ראשי התיבות האלה באמת אירוניים, זה כמו שאיכות-סביבה זה איכ"ס)

זאת כבר מזמן המנטרה שלי - שבשביל לקשור אותי אפשר להפשיט אותי גם מג'ינס וטריקו...

לגבי החוקים - לא יודעת, לי גם זה בא תמיד כ"כ טבעי. גם עם חבר ונילי הגדרתי קווים אדומים, וזה נראה לי דבר מאוד נכון לעשות (וגם משחרר - טוב גם לגבר ונילי לדעת שיש דברים שהוא יכול לבקש לנסות מבלי לחשוש מהתגובה של חברה שלו...).

A לוןA

New member
הזכרת לי

את הפרק בחברים שצ'נדלר שומע את החברות של ג'ואי נורא מסכימות איתו בלילה (כן! כן! בדיוק ג'ואי!)
ואצלו זה יותר- הממ, אני מבינה למה אתה מתכוון...

GreenLady

New member
כי יש אנשים שעבורם זה לא פשוט סקס

כי, בדוגמא הכי פשטנית שאני יכולה להציע, לצאת למסעדה כשאת לובשת X ולא Y או לא לובשת פריט מסוים (
) כי *הוא* החליט שזה מה ש*הוא* רוצה, זה לא סקס. זה יכול להיות מבוא לסקס וזה יכול לעמוד בפני עצמו. זה יכול להיות מגרה מינית ממש וזה יכול להיות יותר מגרה מנטלית, לעשות איזה כווץ' בבטן ובראש. אבל זה לא סקס כשלעצמו. זאת העובדה שבנקודה ממש קטנה ויתרת על שליטה בעצמך, בעולם שלך, והעברת אותה למישהו אחר.
אין קשר בין זה לבין שני אנשים שמזדיינים באופן חייתי, כי מלכתחילה אין פה זיון. ולא חייב להיות.

למעלה