אני רק שאלה

naf86

New member
אני רק שאלה

אז תמיד בטלוויזיה/סרטים כשמראים קולג' יש שם את כל המועדונים שמכילים אותיות יווניות.
אתמול קיבלתי מכתב שמזמין אותי להצטרף לאחד המועדונים האלו (PTK). זה מועדון לתלמידים שלומדים בקומיוניטי קולג'.
הממ.. האם זה שווה משהו?
מצד אחד הם כותבים שהם נותנים מלגות ושזה יתווסף לתעודה שלי. כך שבטוח זה לא מזיק.
מצד שני, אחרי הכל אני רק בקומיוניטי קולג'.
חוצמזה, אם בעתיד האקדמאי שלי יזמינו אותי למועדון אחר יותר יוקרתי. האם הצטרפות עכשיו תשפיע (מותר רק מועדון אחד וכו')?

Philip Jr

New member
אתה מדבר על אחווה?

או מועדון? ובכל מקרה, מה אתה צריך את זה בגילך המתקדם?

possum2

New member
אם זה משהו כמו פאי בטא קפא, אז זו שורה מעולה

ברזומה.
לא יודע מה מה המשמעות של פאי תטא קפא, אבל להזמנה לפאי בטא קפא מתייחסים - לפחות אצלנו באוניברסיטה - בכבוד גדול.

naf86

New member
כלומר, אין לי מה להפסיד

זה עולה לי 60 דולר, ואני אצטרך לקחת חצי יום חופש מהעבודה כי ההרשמה היא רק בבוקר. אבל זה שטויות אם יום אחד זה יעזור לי.
השאלה היא מה יקרה אם בעתיד יזמינו אותי לעוד מועדון. האם אפשר להיות ביותר ממועדון אחד?

naf86

New member
מסתבר שיש קשר מסוים בינהם

זה נראה כמו האח הקטן של PBK, כי זה רק לתואר דו שנתי בניגוד לאוניברסיטה:

Phi Theta Kappa has a name similar to, and is heavily based on, Phi Beta Kappa, which is an international honor society for universities and traditional four-year colleges. Phi Beta Kappa presidents have spoken at Phi Theta Kappa conventions, and the two societies have formed joint programs to encourage community and junior college graduates to advance to four-year institutions.

GeJuFan

New member
אני מודה

דברים מהסוג הזה לא מושכים אותו.

ממליצה לבדוק קודם אם אין rush week...

naf86

New member
התיאור שם נראה שונה ממה שמציעים לי

לא מדובר על פלג'ים וטקסים שונים. הם איכשהו לקחו את הציונים שלי, החליטו שזה טוב להם ושלחו לי הזמנה. אני צריך לבוא ביום מסוים עם צ'ק ולהרשם.
כלומר, אני לא ביקשתי להרשם והם צריכים לבחון אותי, אלא הציונים שלי מספיקים בשביל להרשם.

"To qualify for initial Phi Theta Kappa membership, a student must maintain a GPA of, in most cases, 3.5 or higher. They must also pay a one-time international membership fee, plus any chapter or regional dues that may apply. Thereafter, a Phi Theta Kappa member must maintain a high academic standing, generally a 3.5 GPA or higher, to remain a member in good standing"

Philip Jr

New member
לו רק יכולתי להראות לך

אילו דברים עוברים המועמדים ב - RUSH WEEK פה.. הייתי צריך לצלם.

little junebug

New member
אני נרשמתי השבוע לNSCS

The National Society of Collegiate Scholars, עלה 95$.
יש אופציות מעניינות למלגות והתמחויות וקבוצה באוניברסיטה שמארגנת פעילויות וכ'ו.
תבדוק מה זה אומר,יכול להיות שאחווה בקומיונטי קולג' מעט שונה וכן יכולה להתאים לך כאיש משפחה.

למעלה