אני רק שאלה

אני רק שאלה

היא מופנת בעיקר לאלו מכם שכתבו או כותבים בלוג אירוטי/פורנוגרפי/אישי - האם קרה לכם שגילו מי אתם במציאות או שנפגשתם עם מישהו שהכרתם דרך הבלוג? איך זה השפיע על הכתיבה/תדירות העדכון בבלוג? אני שואלת כיוון שיצא לי לפגוש בחור דרך הבלוג והקשר לא צלח - וכעת אני מרגישה לא בנוח לעדכן את הבלוג (לא בפוסט עליו ולא בפוסט על אלו שבאו אחריו).. האם כדאי לפתוח בלוג חדש ואנונימי?

שאלה נוספת - האם כדאי לקשר בין הבלוג כאן לפרופיל שלי בכלוב? האם יש מצב ליצור קשר רציני עם בחור שקרא את הבלוג שלי בשלמותו עוד לפני הפגישה הראשונה? (התשובה ברורה לי, אני רק רוצה לודא)

rational mind

New member
אין לי ניסיון עם זה כלל

אבל בהנחה שמדובר במערכת יחסים מלאה, נראה לי שכל הכיף זה לגלות דברים.
ואם הבחור קורא ויודע עליך כל כך הרבה, זה קצת הורס לא?

הייתי רוצה להאמין

שיש בי יותר ממה שכתוב בבלוג, כך שתמיד יהיה מקום להעמיק ולגלות דברים נוספים. מזה הורס לדעתך?

rational mind

New member
גילוי נאות

לא קראתי את הבלוג שלך, כך שאין לי עמדה בנושא.
אבל, מה הורס? לא יודע, אני באופן אישי מאוד נהנה מחדוות הגילוי בתחילת מערכת יחסים,
גם מינית, אבל לא פחות ובעיקר מנטלית,
זה מה שהופך תחילת קשר לכל כך מרתקת ומרגשת.
ברור שלא תמיד זה ככה, וגם יצא לי להכנס לקשר עם ידידה שהכרתי היטב.
כנראה שלא משנה כמה מכירים בן אדם אף פעם לא מכירים אותו כמו בזוגיות.

זה בסדר

לא הפסדת שום דבר :)

אני מבינה אותך אבל מסכימה גם עם חניתה, צריכה לחשוב על זה עוד קצת לפני שאקבל החלטה.

rational mind

New member
למה ככה, בטוח הפסדתי.

שתפי אותי, מבטיח לא להזמין אותך לדייט אחרי!
נתתי שם כמה דוגמאות בכוונה, יש מצב מיטבי, ויש אינספור יוצאי דופן.
הכי חשוב מה שאת רוצה ומה שמרגיש לך נכון, והסביבה תצטרך לבלוע את הגלולה.
ואחרי עוד דקת מחשבה שהשקעתי בזה,
לא שאני מטיף לאגואיזם אבל עדיין, בא לך לשתף שתפי, ועל הזין למי זה יפריע :)

אני בספק

אם היית טוען את אותו הדבר לו היית אחד מהבחורים שעליהם כתבתי בבלוג. ברור שאם מדובר בבלוג אנונימי אז אפשר לכתוב מה שרוצים בלי חשבון, אבל זה אחרת ברגע שמכירים אחד את השני.
אתה מוזמן לקרוא את הפוסט הראשון שלי, נראה לי שהוא ממחיש דיי טוב את ההתלבטות הזו - אבל קח בחשבון שאם אתה קורא אנחנו לא יוצאים לדייט.

rational mind

New member
עייפתי הערב

אז נשאיר את הדילמה אם לצאת איתך או לא למחר

אני מניח שהבעיה היא דווקא לא מה שהיית כותבת עלי אם הייתי אחד מהבחורים האלה,
אלה יותר העובדה שהייתי קורא עוד לפני על מה שכתבת על אלה שבאו לפני.
אבל שוב, להכל מסתגלים, אני מניח שהכי טוב באמת להשאיר את הבלוג אנונימי,
אבל אם את מכירה בחור שמוצא חן בעיניך דרך הבלוג, באמת תפסלי?

אחכה בנשימה עצורה

אני לא פוסלת פניות מהלוג, אבל אחת הבעיות היא שבחורים שקראו בבלוג חושבים שהם כבר יודעים כל מה שצריך לדעת עליי ומרגישים בנוח לדבר איתי על פרטים שלא בהכרח מתחשק לי לדסקס עליהם בפגישה ראשונה.

והייתי רוצה לראות אם תצליח לא לקרוא את הבלוג למרות שצירפתי קישור. אחד הדברים שאני אוהבת בגברים הוא שליטה עצמית. מאוד סקסי :)

rational mind

New member
זה רעיון רע להציב לי אתגר, אני תמיד מצליח בהם

ועוד האתגר שלך לא כולל מחלות טרופיות וחודשים של אימונים לשם שינוי.
Watch me

טוב לשמוע

האמת שעברתי עליו ברפרוף אתמול בלילה והוא הרבה פחות מוצלח ממה שזכרתי. זה, או שהסטנדרטים שלי עלו :)

rational mind

New member
זה בסדר, את השעת הפנאי היחידה שהיתה לי

בשלושה ימים האחרונים, השקעתי בחוכמה במשחקי הכס.

יקירתי

כן, פגשתי אנשים שהכרתי דרך הבלוג יותר מפעם, וגם אחד שלא אבל שכן ידע אח"כ על הבלוג שלי ויכול עד היום לקרוא בו, אם זה מעניין אותו בכלל

אבל קשה לי לענות על השאלה שלך כי זה אינדיבידואלי.
מצד אחד - אם הייתי במצב אינטימי עם מישהו - הדברים בבלוג לא אמורים להביך אותו או אותי. ואם זה יזיז - אז בכלל - הוא ואני חופשיים לדרכנו.
מצד שני - אישית, בבלוג שלי חלק מהכתוב הן פנטזיות, חלק אמת וחלקם שילוב של השניים, ואני שמחה שכך בחרתי לנהוג, כי זה משאיר תמיד סימן שאלה באוויר, וכך לבחור כלשהו שהכרתי לא נותר אלא לתהות מה אמת ומה לא, ויש בזה משהו יותר נוח (למרות שהצצה לפנטזיות גם היא הצצה אל הנשמה שלי, אבל בכ"ז - זה שונה).
אני באמת לא יודעת מה להגיד לך

"האם יש מצב ליצור קשר רציני עם בחור שקרא את הבלוג שלי בשלמותו עוד לפני הפגישה הראשונה?" - הרוב יחלקו על התשובה שלי, אבל אני מאמינה באמת ובתמים שכן. בכל מקום שבו מכירים אנשים ונוצרת אינטראקציה יכולות להיווצר מערכות יחסים.
מי שמחפש רק סקס אבל שומר על ראש פתוח, עלול להכיר אותך ולאהוב אותך בגלל מה שאת, עם או בלי קשר לבלוג. ואם זה יקרה - למה שלא יהיה איתך? למה שלא ייצא מזה משהו רציני?
כמו שמישהו שמחפש משהו רציני וזה עלול להיגמר רק בסקס - בהחלט יכול לקרות ההיפך. כמה יזיזים הפכו לזוגות? המון!
אני לא רואה מניעה. ואני יכולה להגיד לך שזה קרה לי

עוד לא קראתי

אבל ynet? באמת? (סמיילי מרים גבה בספקנות)
אף פעם לא תפסתי מהכתבות האלו אמינות במיוחד

rational mind

New member
זה ד"ר דריי

אני זוכר אותו עוד מהימים שהייתה לו תוכנית בערוץ Y בימים הראשונים של יס לפני איזה חצי עשור או יותר.
הוא משעשע, ונחמד שנושא היזיזות הפסיק להיות טאבו ומדובר כבר במיינסטרים בתור תופעה מקובלת.
אם כי אני עדיין פחות מתחבר.
יפה לך הרמת גבה, עשית גבות לאחרונה?:)

בפורום הזה

לא נראה לי שיזיזות נחשבת טאבו. יש דברים גרועים הרבה יותר :)
ואני לא עושה גבות (וגם לא מגלחת..) סתם שתדע.

rational mind

New member
גם אני לא מתגלח

ספירת העומר (או חג ההזנחה העצמית כמו שקוראים לו הדברים החילונים).

למעלה