אני רק שאלה.... רעיון מקורי למשלוח מנות? אפשר ???
ב בדד1 New member 19/2/13 #2 מה אתה נדחף עם משלוח מנות כשפה כבר יומיים מרבין בשמחה בשאלות הרות גורל כמו עתידו של הפורום? אבל לפנים משורת הדין קח אחד (זתומרת רעיון אחד) לא יקר ונחמד
מה אתה נדחף עם משלוח מנות כשפה כבר יומיים מרבין בשמחה בשאלות הרות גורל כמו עתידו של הפורום? אבל לפנים משורת הדין קח אחד (זתומרת רעיון אחד) לא יקר ונחמד
N N D R New member 20/2/13 #7 בוא אספר לך על זה קצת... בת הזוג של חבר שלי עשתה לו כזו הפתעה. הגיע נהג מרוצים עם מכונית מרוץ ולקח אותו כנוסע לידו להדגמת העניין. החבר כמעט שפך את מעיו מהנסיעה המטורפת שהייתה (כן כן בכבישים עירוניים ומפותלים במהירויות החורגות לחלוטין ממסגרת החוק) לאחר ההדגמה נתן לחבר לשבת ליד ההגה. החבר התחיל לנסוע והנהג לידו מדרבן אותו להרביץ מהירות ל- 180. החבר שאל מה יקרה אם תהיה משטרה באיזור והנהג אומר לו : "עוד לא קרה לי" אז אין לי מושג מה זה הלינק שהבאת אבל יש כאלו לגמרי מטורפים (ותמיד יכול להיות שהמשטרה כן עלתה עליו אבל לא הצליחה להדביק אותו)
בוא אספר לך על זה קצת... בת הזוג של חבר שלי עשתה לו כזו הפתעה. הגיע נהג מרוצים עם מכונית מרוץ ולקח אותו כנוסע לידו להדגמת העניין. החבר כמעט שפך את מעיו מהנסיעה המטורפת שהייתה (כן כן בכבישים עירוניים ומפותלים במהירויות החורגות לחלוטין ממסגרת החוק) לאחר ההדגמה נתן לחבר לשבת ליד ההגה. החבר התחיל לנסוע והנהג לידו מדרבן אותו להרביץ מהירות ל- 180. החבר שאל מה יקרה אם תהיה משטרה באיזור והנהג אומר לו : "עוד לא קרה לי" אז אין לי מושג מה זה הלינק שהבאת אבל יש כאלו לגמרי מטורפים (ותמיד יכול להיות שהמשטרה כן עלתה עליו אבל לא הצליחה להדביק אותו)
ב בדד1 New member 20/2/13 #8 מה זה לעומת נשים שמספרות כאן שהן מפרפרות את הגברים שמחזרים אחריהן כי ככה הן אוהבות וכאן לפחות לא צריך קונדום
מה זה לעומת נשים שמספרות כאן שהן מפרפרות את הגברים שמחזרים אחריהן כי ככה הן אוהבות וכאן לפחות לא צריך קונדום
ע עלי באבא האחד New member 20/2/13 #11 מצטער.... אני ונהיגה לא הולכים ביחד... אין לי בכלל רישיון נהיגה. רעיון אחר בבקשה
ע עלי באבא האחד New member 20/2/13 #9 כאן?.... כאן כל יום כל היום כל נקודת זמן, זה מקום שבו היצרים שולטים, משליטים את סדר היום, של המקום, ללא יצרים המקום לא היה שווה, את היצירה שיוצרים היצרים.
כאן?.... כאן כל יום כל היום כל נקודת זמן, זה מקום שבו היצרים שולטים, משליטים את סדר היום, של המקום, ללא יצרים המקום לא היה שווה, את היצירה שיוצרים היצרים.
אופק דגנית New member 20/2/13 #10 אז.. שיניצר מתחים שוב.. ככה נמתח חוט דמיוני בין היצירה שלי ליצירה שלך.. יהיה מתח סטטי באויר..
מ מצוטטת New member 20/2/13 #12 מכין לנו, נכון? אז לי חשוב, שהמעטפת תהייה שקופה הצלופנים המרשרשין עושים לי את זה! שהמארז ולא חשוב מה גודלו לא יהיה ברובו ממולא בחומרי המילויי המתעתעים עבודה בעיניים מפיגה את המחווה! לא חשובים המרכיבים, מתוק מלוח, גם מצועצע הולך העיקר שיהיה מנחם ומשמח את מערכת העיכול! חג מבדח העיקר תעשה עם המשלוח, חסר כאן קצת
מכין לנו, נכון? אז לי חשוב, שהמעטפת תהייה שקופה הצלופנים המרשרשין עושים לי את זה! שהמארז ולא חשוב מה גודלו לא יהיה ברובו ממולא בחומרי המילויי המתעתעים עבודה בעיניים מפיגה את המחווה! לא חשובים המרכיבים, מתוק מלוח, גם מצועצע הולך העיקר שיהיה מנחם ומשמח את מערכת העיכול! חג מבדח העיקר תעשה עם המשלוח, חסר כאן קצת
ע עלי באבא האחד New member 21/2/13 #25 חייב..... ״איניש לבשומי עד דלא ידע... בן ארור המן לברוך מרדכי.....״ שנרד את ואני על בקבוק ערק זחלאווי?
חייב..... ״איניש לבשומי עד דלא ידע... בן ארור המן לברוך מרדכי.....״ שנרד את ואני על בקבוק ערק זחלאווי?
ע עלי באבא האחד New member 21/2/13 #17 פרינצ.... בתור פרינצית את צריכה לדעת שזהב נחשב, הוא הזהב של הכתר שעל ראש בן או בת המלכות!!!!