במבה כבר לא טעימה יום למחרת תיקני קטנה, תוכלי לאכול אולי חצי ממנה...
D dubit1234 New member 10/9/11 #20 במבה כבר לא טעימה יום למחרת תיקני קטנה, תוכלי לאכול אולי חצי ממנה...
B bmi גבוה New member 10/9/11 #15 מה אני אמורה להבין? שלא כדאי לאכול במבה (או בכינויה השגור בפי במבית) שאני אקיא מזה או פשוט אתה לא אוהב?
מה אני אמורה להבין? שלא כדאי לאכול במבה (או בכינויה השגור בפי במבית) שאני אקיא מזה או פשוט אתה לא אוהב?
P pomelit New member 12/9/11 #35 מנוליטוס זה באמת נוסטלגיה ../images/Emo13.gif אני זוכרת שהיינו נוסעים בטיולים של התנועה ועצרים במנוליטוס...
מנוליטוס זה באמת נוסטלגיה ../images/Emo13.gif אני זוכרת שהיינו נוסעים בטיולים של התנועה ועצרים במנוליטוס...
ד דקר31 New member 11/9/11 #28 פיצה!!!! שוסי!!!! והקיסרית החדשה בג'ירף תנו לי את זה בהמון המון המון בלי להשמין ואני הדקר הכי מאושרת במדינה
פיצה!!!! שוסי!!!! והקיסרית החדשה בג'ירף תנו לי את זה בהמון המון המון בלי להשמין ואני הדקר הכי מאושרת במדינה
D dubit1234 New member 11/9/11 #31 אלשבע, את מטובעת. נכון? אי אפשר לאכול חלבה? אם מותר, חתיכה קטנה תרשי לעצמך מפעם לפעם... מדובר בטחינה ודבש.
אלשבע, את מטובעת. נכון? אי אפשר לאכול חלבה? אם מותר, חתיכה קטנה תרשי לעצמך מפעם לפעם... מדובר בטחינה ודבש.
א אלישבע24 New member 12/9/11 #33 הלואי והייתי מסוגלת לקחת חתיכה קטנה ממשהו שטעים לי. תודה על התגובות.