אני רק שאלה

jekyll1

New member
אני רק שאלה

לפני מס' שנים פגשתי באחד מהנמלים בצפון יוון יכטת עץ עם מפרשים אשר הפליגה בין הנמלים . למיטב זכרוני הגיעה מצפון ארופה. לא מדובר בגולט אלא במפרשית גדולה שהופעלה על ידי צוות ובנייתה היתה בסגנון רטרו של פעם. משיחה עם הנוסעים הבנתי שמדובר בחברה גדולה שלה כמה מפרשיות כאלו והנוסעים מסייעים קצת בהפעלת הסירה. האם למישהו יש לינק או מידע נוסף?

gb228

Active member
תנסה בגוגל tall ship charters

בנוסף, למיטב זכרוני מועדון דרך הים בהרצליה ארגן לפני כמה שנים כזו הפלגה באיזור הולנד - אתה יכול לפנות אליהם למידע.

sguylev

New member
דרך הים

החינוך הימי של יוסי סוקולוב ודודי, השותפים שמריצים את דרך הים, הוא סקנדינבי. יש להם ניסיון בתחום של הtall ships, וזה עדיין שריטה עמוקה של יוסי - הוא משום מה נורא אוהב את ההפלגות האלה. בכל מקרה אני בטוח שאם תקפוץ לשם ותתפוס אותו לשיחה של כמה דקות הוא יכול לתת בסיס חזק להמשך חקירת הנושא. אתה גם יכול לשלוח לו בפייסבוק שאלה, נדמה לי שהוא שם, למרות שאני ממש לא יודע אם הוא בודק שם דואר או לא.

sailor

New member
יאכטה או TALL SHIP?

נתקלתי בדי הרבה TALL SHIPS ועליתי על אחת בהולנד ששקלתי להפליג איתה בים הצפוני, אבל לוח הזמנים של ההפלגה לעומת כרטיס הטיסה חזרה הכשיל את הענין, ועליתי על אחת אחרת בסידני. שתיהן ורוב האחרות שראיתי היו תלת תרניות.

sailor

New member
אגב הנוסעים לא "מסיעים בהפעלה"

הם ה"עבדים" של הבוסן, לנים בתת תנאים, אוכלים אוכל די בסיסי ומרגישים די קרוב להרגשת המלחים שלפני עידן הקיטור.

jekyll1

New member
הכוונה לא לתלת או

דו תרנית. .לסירה/ מפרשית היתה צורה קצת מוזרה כמו פעם. בסך הכל היו כמה תאים בסירה לא יותר מ-10 . לא נראה לי שהיתה מיועדת לחציית האטלנטיק להערכתי מיועדת להפליג בצפון ארופה בין האיים. היחוד היה הן בצורה המוזרה והן באופי ההפלגה שלא היה בין נמל לנמל

gerson1

New member
רצ"ב סירה "ישנה" בקופנהגן (1915)

שייכת לבית המלוכה עדיין שטה

lunatick

New member
ישנם בלי סוף

פרויקטים כאלה, בחלקם אירוח 4 כוכבים ולא מעט שרלטנים. אם הסירות נורווגיות או ארה"ב יש פיקוח ממשלתי. יואב

למעלה