אני רק שאלה

אני רק שאלה

שלום אני מצטרף לתוכנית מהמכללה לנסיעה לימודית בשנחאי ל12 יום הכוללת שישישבת בהאנגזו. הלימודים כל יום מ-9-17:00 ולאחר מכן חופשיים לטייל,בקיצר אני מחפש כמה שיותר טיפים על בילויים,פאבים,חנויות זולות לבגדים,מסעדות טובות,כמו כן אני מתכנן להגיע יומים לפני ולהשאר יומים אחרי,אז גם הצעות לינה זולות (חדר נקי+מקלחת) יהיה אחלה. תודה מראש לכל העונים,מקווה לראות שם כמה שיותר מקומות אז אשמח לכל הטיפים שעולים בראשכם (מבחינת אטרקציות גם אפשרי אף על פי שעל זה מצאתי הרבה חומר)

אMור

New member
האמגז'ו עיר מדהימה

OMIZ יספר לך על הרחוב עם הבארים והמועדונים וגם ישלח אותך לאכסניה הקבועה לו בסמיכות לרחוב הזה... ואני אשלח אותך לשוק הכי אותנטי וכיפי שהייתי בו בסין וקוראים לו HE FAN JIE

קודם כל תודה,דבר שני....

הבנתי שהרבה פאבים בסגנון מערבי מאוד יקרים יש לך המלצות לפאבים זולים,מעניינים, מכיוון שהלימודים כל יום עד 17:00 אני מאמין שאלך לטייל קצת ואסגור את הערבים בפאבים נחמדים,ד"א באיזו שעה נסגרים מקומות הבילוי???

Omiz

New member
קבל

לגבי פאבים: http://www.morehangzhou.com/ לגבי אכסניות: http://www.hostels.com/en/availability.php/HostelNumber.7740

banma

New member
מתי (תאריך) אתה מגיע ל- Hangzhou ?

האנגזו - אחת הערים היפות בסין (לא חוכמה אני משוחד)...האגם המערבי מדהים ביופיו גם בתקופה הזו, אם אתה מגיע בזמן שאני נמצא בעיר ואני לא עובד...אנסה להראות לך חלק מהמקומות היפים ואת אזורי הקניות הזולים, אם לא אהיה, אשאיר לך במשרד שלי חומר מסודר עם כתובות רלוונטיות לקניות, אוכל ומקומות בילוי. אם אתה רווק ונחמד, נכיר לך את הבנות במשרד...הן כולן חמודות ומחפשות רווק ישראלי שרמנטי שיקח אותן לאכול גלידה בהאגן דאז. (-: לגבי מלון טוב : אני יכול להמליץ לך על מלון טוב ונקי בעיר, 3 כוכבים, המחיר שלו ללילה כולל ארוחת בוקר סינית הוא 268 RMB שזה בערך 145 ש"ח ללילה. אם מעניין..שלח לי מסר. לילה טוב.

היי

תודה רבה על התגובה,אני מגיע אם משלחת לשנחאי בסביבות 29 במרץ ואשהה בהאנגזו בסביבות 4 או ה-5 עד ה-6 לאפריל זה יוצא שישי שבת ואולי גם ראשון,אשמח לקבל חומר על אטרקציות וחנויות זולות-אנ יחייב לציין שאתה ממש נחמד אך אני לא רוצה להטריח אותך בסיורים,ד"א שאלה RMB זה לא יואן נכון?? שלחתי לך גם מסר שתהיה לך שבת שלום

GnomeBubble

New member
זה מה שנקרא במערב יואן

RMB זה השם של הכסף הסיני, ויש לו 3 יחידות מדידה: יואן (היחידה בסיסית) שנקראת בשפה המדובר קוואי (השווה "שני שקלים" ו"שתי שקל") ג'יאו (שנקרא במדוברת מאו) - עשירית יואן פן - עשירית ג'יאו או מאית יואן.

banma

New member
בשמחה..בעיקרון אין בעיה עם התאריכים, אני בעיר

אם אצטרך להיות במקום אחר..אשאיר מישהו במשרד עם הוראות להיכן להנחות אותך וכולי. RMB זה גם יואן..אותו דבר. שבת שלום..

למעלה