אני רק שאלה

adida 84

New member
היי כולם../images/Emo24.gif

חדשהה.. אוהבת לרקוד---> וכמובן שגם את התוכנית.. יש לי שאלה.. איך קראו לשיר שאתמול ליטל הופיעה איתו בסולואים?? אם מישו זוכר..

שירוש66

New member
זה היה רמיקס!!

שיר של ג'ניפר לופז שאני לא זוכרת איך קראו לו... וmy humps של בלאק אייד פיס

Mini Monster

New member
שלום../images/Emo70.gif יש לי שאלה...

קודם כל, אני חדשה, ואני ממש התאהבתי בתכנית הזאת, ולדעתי היא הרבה הרבה הרבה יותר מקצועית מ"רוקדים עם כוכבים". והשאלה שלי היא איפה אני יכולה למצוא עוד חומר על אונה? היא הדהימה אותי אתמול עם הריקוד שלה ושל מיכל... תודה מראש!

adida 84

New member
היא באמת רוקדת יפה..

אין לי מושג איפה תמצאי חומר שלה... אבל ביום שישי הלכתי לרקוד ב"מחולה תל אביב" והיא היית ה שם.. חמודה..

שירוש66

New member
ברור שנולד לרקוד הרבה יותר יפה

מרוקדים עם כוכבים!!... פה זה רמה מקצועית!! פה יודעים לרקוד כל רמה!!!..

Mini Monster

New member
אבל מישהו יכול בבקשה לתת לי

קצת פרטים על אונה? איפה היא למדה וכו'...איזה אתר עם תמונות שלה?...

ואללה לא יודע...

הכי הרבה חומר זה בראיון אישי איתה באתר של נולד לרקוד, ובכתבה עליה ב-Y NET. היא בין המקימים של מיומנה, וכנראה שראיתי אותה שם, כי הייתי במופע שלהם לפני שלוש שנים (היא אמרה שהיא לפני שנתיים עזבה), אבל אני ממש לא זוכר.

ronchok1

New member
בקשה!

אני חייבת את האתר הרשמי של נולד לרקוד אתמול נכנסתי אליו ועכשיו אני לא מוצאת אותו בשום מקום אז ניסיתי להכנס לאתר של ערוץ 2 אבל זה לא נותן לי מישהו מוכן להעלות לי קישור? תודה רוני

lovelylove

New member
שאלה דחופהההההההה

רציתי לדעת אם תיהיה עונה שניה לנולד לרקוד ואם כן אז יש מישהו שיודע מתי יתקיימו האודישנים ועוד בקשה קטנה מתי שתידעו על תעריכים של אודישנים במידה ויתקיימו כאלה בבקשה תפרסמו את ההודעה באתר תודהההה חולה עליכםםם

למעלה