אני רק שאלה

יעלפו

New member
אני רק שאלה ../images/Emo9.gif

יוצא לי לרקוד משהו כמו שלוש פעמים בשבוע, שעה וחצי כל פעם. אני רוצה לעשות עוד פעילות כדי שיהיה לי יותר כוח בגוף לריקוד, אבל שמעתי שריצה לדוגמא משנה את השרירים בצורה כזו שלא עושה טוב לריקוד, זה נכון? מה הייתן ממליצות לי לעשות בימים בהם אני לא רוקדת?

שטיות.

ריצה זה ספורט מאוד מאוד טוב ומאוד מאוד עוזר. ודבר שהייתי מצתיעה לך לעשות בימים שאין לך שיעורים זה מתיחות, וחימום.

מרנינית

New member
יש בזה משהו...

הדבר היחידי שאומרים שריצה הורסת זה את הטרן אאוט כי כביכול רצים עם רגליים סגורות...

SHIRAN00110

New member
הריצה מקצרת את השרירים

ובמחול מנסים להאריך אותם...אז זה די מתנגד

מה ? איך היא מקצרת ? ...

כי אני גם רוקדת וגם רצה ( אתלטיקה קלה ). את יכולה להסביר בקשה ?

SHIRAN00110

New member
אממ אני לוזוכרת בדיוק אבל

המורה שלי אמרה לי שבריקוד אנחנו מנסים להאריך את השרירים וכשאת רצה את בעצם עושה הפוך,אבל זה לא מקצר אם את לא עושה את זה בתכיפות והרבה..

../images/Emo2.gif

לאא אבל אני יוצאת לתחרויות וזה!!! אוי ואבוי ואבוי! אז עדיף להפסיק לרוץ ככך בתכיפות?

tomerfr2

New member
קיצור שרירים

ריצה מחזקת את שרירי הרגליים דבר שמקצר אותם. אבל מי אמר שרקדן לא צריך להיות חזק? מאוד חשוב לעשות מתיחות לפני ואחרי הריצה כדי להאריך שוב את השריר. אני הייתי במגמת אתלטיקה בתיכון וזה די הרס לי את הריקוד. חוץ מקיצור השרירים, יש לספורטאים נטייה להיות עם כתפיים שמוטות קדימה ויציבה לא משהו. מה גם שאין דגש על מודעות גופנית ליציבה ולמנחי הגוף אלא רק להשיג תוצאות יותר גבוהות, כמו האימרה שאת בטח מכירה: גבוה יותר, חזק יותר, רחוק יותר. אני מקווה שאצלך זה קצת אחרת ממה שהיה אצלנו במגמה.שימי לב...

אני לא חושבת שזה נכון...

אני גם רצה בנבחרת והמורה לספורט שהיא גם רוקדת אמרה לי שזה תורם לריקוד...

tomerfr2

New member
הכל תלוי במינון

הכל תלוי במינון. במגמה שלי היה אימון כל יום, במשך שעתיים שמתוכו היינו רצים במשך חצי שעה. ושוב, חשוב לעשות מתיחות לפני ואחרי הריצה.

וואי...

זה בדיוק הבעיה המעצבנת שיש לי בזמן האחרון
אין לי באלאנס ואני מרגישה יותר קצרה

למעלה