Shelly Rau
New member
אני רק שאלה... ../images/Emo9.gif
היי כולם, קודם כל שנה טובה, צום קל וגמר חתימה טובה
אני לא יודעת מאיפה להתחיל - so bare with me - המחשבות שלי מפוזרות בכל מקום. אני הולכת לשתף אתכם במשהו שהוא לא קל עבורי - בתקווה שמישהו מקם יוכל לעזור לי עם מידע בהתאם. אז ככה, בתקופה האחרונה אני גרה בבית של אבא שלי אחרי תקופה ארוכה שגרתי מחוץ לבית במסגרת שירות לאומי (לחילוניות). אבא שלי לא אדם קל, ואני גרה איתו מחוסר ברירה. הבעיה היא שאני והוא לא מסתדרים, וזה בלשון המעטה. אין לי לאן לפנות או ללכת (לא אימא, אחים או חברים שאפשר להישאר אצלהם תקופה קצרה או ארוכה). כרגע אני לא עובדת אבל אני מתחילה עבודה חדשה, פשוטה ובעלת משכורת לא גבוהה - מה שאמנם יאפשר לי שעות מחוץ לבית, אבל לא יוציא אותי מהבית לדירה בשכירות מהר מספיק אם בכלל, ואני חייבת לצאת מהבית מהר. אני לא רוצה להיכנס לפרטים יותר ממה שכבר, אבל המצב בבית לא טוב. כל יום כאן הוא סיוט מתמשך ואני מרגישה שאני בסכנה מתמדת בגלל המצב של אבא שלי. חברים הציעו לי לפנות לקיבוצים כדי לברר איך אני יכולה לעבור לגור בקיבוץ כחברת חוץ או משהו בסגנון, כדי שיהיה לי פיתרון מהיר לעזוב את הבית. אני לא יודעת איך זה עובד, מה עושים או באיזה קיבוצים זה קיים. אני כל כך אודה לכם אם תוכלו לעזור לי במידע לגבי זה... תודה, שלי
היי כולם, קודם כל שנה טובה, צום קל וגמר חתימה טובה