אני רק שאלה

אני רק שאלה ../images/Emo6.gif

שלום, אני בת 17 וחצי, ורציתי לשאול אם יש דרך לשחרר שריר שנפוח מאוד כבר הרבה מאוד זמן, או לפחות להקטין את הנפיחות? השריר הוא השוק. הוא כואב לי או מרגיש תפוס, הוא פשוט נראה ענק ביחס לרגליים היחסית רזות שלי.. הוא התנפח לי כתוצאה של ריקודים (בלט קלאסי, בלט מודרני וג'אז), שחייה והליכה. ואם אין לכם תשובה בשבילי, יש לכם מושג למי אני יכולה לפנות?
 

0 אור 0

New member
אם אני מבינה נכון אז את לא מדברת על

בעיה בשריר - שריר תפוס, אלא על בעיה אסטטית שנוצרה כתובאה מפיתוח של השריר (מה שכל הבודי בילדרס שואפים להשיג) האמת שדוקא סוגי הספורט שאת עוסקת בהם בדרך כלל לא מפתחים את הסוג הזה של שרירים , אלא שרירים ארוכים וחלקים - יתכן ששמת דגש יתר על הפעלת הרגלים לעומת הפעלת שאר הגוף ותרגילי מתיחה. מאחר שאני מניחה שאת אוהבת את העיסוקים שלך, ולא תעברי ליוגה או אומנויות לחימה רק בגלל הפן האסתטי, ההמלצה שלי היא להתייעץ עם המדריכים /מאמנים שלך שיתאימו לך תוכנית שתעבוד על הארכת שרירים ומתיחות. כמו כן מומלץ. להיעזר גם בטיפולי מגע כמו עיסוי (ספורטאים או תאלילנדי) או שיאצו שאולי יוכלו לסייע במידה ואכן יש בעיה בשריר עצמו
 
תודה רבה

עכשיו ראיתי שיש טעות בשאלה המקורית וזה היה אמור להיות "הוא לא כואב לי או מרגיש תפוס", אבל הבנת בדיוק את הבעיה גם ככה. תודה על ההמלצה, אבל כבר פניתי למדריכה שלי והיא רק אמרה שהיא לא מבינה על מה אני מדברת, אנשים שואפים לשוק כזה ואם אני רוצה שהוא יעלם אני צריכה לנוח במשך הרבה זמן עד שלא יהיו לי שרירים באיזור הזה.. אני אנסה היום לפנות למדריך כושר שלא מכיר אותי, נראה אם תהיה לו הצעה מה לעשות, ובמידה ויהיה צורך- אני באמת אעבור לטיפולי מגע.
 
למעלה