אני רק שאלה

• פותח הנושא miok
  • פורסם בתאריך

miok

New member
יש דרך להמיר קובץ midi לתוים?

יש ברשותי קובץ מידי והייתי רוצה להמיר אותו לתוים .. יש דרך ?

Spora

New member
מצעדי סינגלים

שאלה שתמד עניינה אותי- כיצד נקבע דירוג הסינגלים?

vadim56

New member
|מחפש|מדריכים ללימוד עצמי של גיטרה

"כותרת" תודה מראש

Simple but

New member
ההופעה של צ'יק קוריאה..

יש כאן מעריצים נלהבים שלא השיגו כרטיס להופעה הערב?

wenda

New member
מחפש תוכנה לעיבוד קלה לילדים

לא חייבת להיות פרוצה, אין בעיה לשלם. היא צריכה להיות פשוטה יותר מקיובייס, או לוגיק. מין תוכנה כזו עם כמות מוגבלת של ערוצים, שכל אחד מהם כבר עם פריסטים של סאונדים קיימים מראש, שגם ילד יכול להסתדר עם זה בקלות, לגרור, להעתיק, לופים וכו'... ראיתי פעם תוכנה כזו ואני לא זוכר את שמה... הקטע הוא בפשטות שלה. תודה

קרנוק

New member
צריכה את עזרתכם

מישהו יודע על מקומות בהם יש במות פתוחות באזור תל אביב והמרכז(חוץ מהמייקס)ויודע באופן ספציפי באיזה יום יש במה פתוח הבכל אחד מהמקומות? זה מאד חשוב לי-אשמח לתשובה והסגנון שיש באותו מקום פחות או יותר גם יעזור... תודה

שלום לכולם, שאלה בקשר ללהקה "איילון צפון"

לפני חודשיים לערך ביום העצמאות הופיעה להקה בשם איילון צפון בחיפה, חיממה את אביב גפן. אין ספק שהם גדולים מהחיים ... אני והחבר'ה שלי נחשפנו אליהם בפעם הראשונה במועדון הבארבי בתל אביב שם הציגו מוזיקת רוק מהטובה שנראתה כאן בארץ. הבחרוים תותחים הזמר מעולה, הליריקה הייתה קולעת והם מזכירים לי רוק ישן וטוב כזה שיוצא לי מספר פעמים רב להתגעגע אליו רציתי א' להמליץ לכם על הלהקה, וב', לשאול על פרטים נוספים אם מישהו נתקל בהם אני אשמח לדעת- הם עובדים על אלבום? ואם כבר יש, היכן ניתן להשיגו? אשמח לקבל תשובות. עדי. נ.ב למי שמגיע לווליום כנרת, אני מגיעה לשם ואיילון צפון יפתחו את היום הראשון לא יכולה לחכות יותר!!

ממה שאני מכירה בעברית -

יש בנענע (בדפים 1 ו-2 יש שיעורים ובדפים היתר מתקדמים אמנים מאתרחים ומלמדים שירים שלהם), יש את גיטריסטים, וגם במדריך הבא, יכול להיות שאם אתה יכול ומעדיף, אתרים באנגלית יתרמו איפלו יותר. הוספתי בקישורים גם מדריך טאבים, מדריך תווים ומילון אקורדים שיתרמו ויעזרו.
בהצלחה!

mamalala

New member
super duper looper?

אני לךא בטוח שזה השם האמיתי של התוכנה (כלומר זה בטוח עם שגיאות) אבל זה של חברת sony

itoosh2

New member
נצל"ש...

אני נוסע למחנה לשבוע ולא אהיה כאן... זה לא מחנה של צופים אלא עם תנאים טובים ואנחנו מביאים לשם גיטרות ואני מביא מיקרופון ומיקסר ומישהו מביא לפטופ אז אני מקווה שאני אחזור עם דברים מוקלטים
נתראה עוד שבוע... ביי

Shards

New member
אמממ

במועדון הג'אז "שבלול" (בהאנגר) מדי פעם בימי שני, סגנון ג'אז או בלוז. בבלום בר (שנקין) בימי ראשון, בקשר לסגנון... זה שנקין, צריך להגיד יותר? :) קאמל קומדי קלאב בימי שלישי (אבל כנראה שלא לזה את מתכוונת). אם אזכר בעוד משהו אודיע, (והמלך הבלתי מעורער) - מייק'ס פלייס. ניתן לראות אותי שם כמעט כל שבוע, הג'אזיסט בלוזיסט עם הסטראטוקאסטר (סאן-ברסט), שלובש רק שחור. :) עומרי.

קרנוק

New member
תודה עומרי,האמת שאילו

שלושת הבמות הפתוחות היחידות ששמעתי עליהן,אבל תודה בכל אופן. חיפשתי אולי אם יש יותר גם בכיוון של סופש-חמישי-שבת.או כל דבר באמצע השבוע פרט לשלושת אילו... ושלישי אני מניחה שזה באמת לא בשבילי.. אולי נתראה מתישהו במייקס

למעלה