אני רק רוצה לוודא שחישבתי נכון

bubamara

New member
אני רק רוצה לוודא שחישבתי נכון

מחזור אחרון היה ב-16.2, הביוץ היה ב-2.3 (בדקתי ע"י ערכת ביוץ), המחזורים שלי היו סדירים במשך 3 חודשים אחרי הפסקת הגלולות כל 30 יום, חודש שעבר קיבלתי אחרי 27 יום - שזה היה החודש הרביעי אחרי ההפסקה... היום אחרי 14 יום מיום הביוץ - היום ה-29 למחזור המכשפה עדיין לא הראתה סימני חיים... קניתי אתמול בדיקת הריון - מקלון הזהב, שמזהה הריון עוד לפני האיחור, מתי כדי לעשות אותה ? ( כדי לקבל תשובה חיובית
) חייבת לציין שהשתן של הבוקר כבר בוזבז ... אין לי שום תופעות של הריון, במשך כמה ימים היו לי כאבים בבטן תחתונה דומים לכאבי מחזור, כשאצלי כאבי מחזור מגיעם בדרך כלל יחד עם דימום ולא לפניו... בכל מקרה אני מאוד לחוצה ומאוד מקווה שהמכשפה כבר לא תגיעה, נורא מפחיד אותי לעשות את הבדיקה ולקבל שוב תשובה שלילית, נראה לי שאחכה למחר בבוקר...

פּוֹנְג

New member
ערכה לבדיקת ביוץ

מזהה את ההורמון אך לא את היום המדוייק. על פי הערכה שאני מכירה הם טוענים שם שהביוץ מרגע הזיהוי יכול להתבצע תוך 24-36 שעות, כך שאני לא יודעת איך להתיחס ליום הביוץ שלך. בכל מקרה, תחכי לשתן הראשון של מחר בבוקר. ובהצלחה.

Gill Gallad

New member
ב-ה-צ-ל-ח-ה!!

וואו, איזה מתח!!!! מחזיקה לך אצבעות שהמקלון לא יאכזב!!! אבל הכי חשוב - לא להתייאש!!!!

רוצים עוד 2 פסים../images/Emo23.gif

"פעמים כי טוב" יאללה רוצות 4 פסים ביום אחד . ואם לא אנחנו עדיין פה (מקוות שלא לאורך זמן אל תשכחי לעדכן!!!

bubamara

New member
תודה על התגובות ../images/Emo24.gif

מבטיחה לעדכן מחר בבוקר, אם אוכל להחזיק מעמד עד מחר

m i c h a l y

New member
אם תבדקי בשרשור למטה

תראי שאני לא התאפקתי וערכתי את הבדיקה יום לפני האיחור..... הדמעות וכאב הלב שביזבזתי לא היו שוות את ההמתנה של עוד יום... עכשיו אני ממתינה כמה שיותר - וממליצה לך אותו דבר. אם את בהריון - הזמן שבו תערכי את הבדיקה לא ישנה זאת, לעומת זאת אם תערכי את הבדיקה מוקדם מידי והיא תצא שלילית הכאב מר מר מר... התאפקי כמה שיותר, באמת שרוצים עוד שני פסים! בהצלחה, מיכל

למעלה