אני רק רוצה להגיד

ערן1987

New member
אני רק רוצה להגיד

שזה הפורום הכי ידידותי שהייתי בו איי פעם.. ברצינות.. אנשים פה אף פעם לא רבים,אין פה קללות(להוציא את האי-מועמדות של ניקול באוסקר האחרון.. ע"ע שירה!!!) אז אני רוצה להגיד שכיף לי אתכם,עם כולכם! עם כל ה-9!(חחחח) אולי אנחנו פורום קטן,אבל אנחנו פורום קטן,נחמד ונעים לעין.. ולמקלדת רק שלא יקרה כמו בסרטים שפתאום מגיע איזשהו מישהו שבגללו כל העיירה משתנה(ע"ע דוגוויל?)

Padme Amidala

New member
מה אני אגיד לך,

זה עושה לי טוב על הלב לשמוע כאלה דברים.
גם אני מאוד נהנית להיות פה ולנהל פורום עם כאלה אנשים.

shiray

New member
חחח תודה

לא צינזרתי את עצמי כשניקול לא הייתה מועמדת ובכלל בכל האוסקר האחרון? אני ר זוכרת שהשתמשתי הרבה בשיפט ובמקשים של המספרים, שמחה שיש לי אצבעות ארוכות.... ובאמת זה ממש כיך לשמוע את זה! וזה באמת פורום ידידותי לאללה!!! אני גם בעוד פורומים ואיכשהו אנחנו ממש ניצלים מטרולים מעצבנים ומרבים מטופשים... חחח במקום זה מישהו יוצא עם איזו הצהרה וישר כולם מסכימים- מה זה?!?!?!? חחחחח האא וד"א עדכון- אנחנו עכשיו 13 בפורום... אמנם צליל כבר בקושי נכנסת אבל עדיין! עוד אחד ואנחנו עולים לבד במעלית!

ערן1987

New member
חחחחח

את משוגעת את אה? חחח.. בכל מקרה,לא תמיד מסכימים.. אבל בגלל שזה נושא משותף אז הריבים כאן זה לא ריבי ענק כמו בפורומים אחרים,בלי קללות וכאלה.. זה פורומים שהעצבים שלהם הם כאלה קטנים שאפילו לא רואים אותם

shiray

New member
חחח כן, אני די קרועה היום

תנסה אתה יום שלם לשכתב תסריט שאתה יודע שלא ייצא ממנו כלום!!! ועדיין אני גם נגיד בפורום של דוסון קריק וקשה להאמין כמה ריבים יכולים להיות על השאלה אם ג'ואי צריכה להיות עם פייסי או עם דוסון ואם הפיינל היה טוב או לא...

../images/Emo26.gif../images/Emo140.gif

זה באמת פורום ידידותי מאוד!!! גם אני בעוד כמה פורומים ולפורום הזה , חוצמיזה שהוא על ניקול , תמיד הכי כיף לי להיכנס! ממש שמתי לב שאין פה ריבים מטופשים ובלאגנים וכ'ו - מה שכן יש בפורומים אחרים! אני מרגישה שפה אני לא מותקפת , פשוט כיף לי איתכם פה!!!

love amor

New member
מרגש../images/Emo7.gif

חח אבל זה נכון
יש פורומים (*אממ* כוכב נולד) שאני לא מסוגלת לכתוב שם הודעה כל היום אנשים רבים סקעת או מויאל
כאילו זה באמת חשוב..(הייתי חייבת ת'דוגמא הזאת)

Lanni

New member
אנחנו רק 9?? ../images/Emo12.gif זה אומר ששליש הם

בנים.. וחשבתי שאנחנו בסכנת הכחדה

N i c o l e

New member
וכולם ביחד:

אווווווווווווווווווו.... חח...תודה, ואתה צודק, זה באמת אחד הפורומים הנעימים שיצא לי להיות בהם..

למעלה