אני רק רוצה להגיד......

אני רק רוצה להגיד......

שאני לא יורדת לרמה של איומים. אני לא יורדת לרמה של ליכלוכים. מי שמכיר אותי ידע לסנן דברים. ואני לא מתכוונת להתחיל לתת הסברים. ואין בי אפילו טיפת רחמים. מי שהציע לעצמו את המיטה שיישן בה.

sahr12

New member
חחחחחחח ליהי הסאגה שלא נגמרת..

אה????....לא נורא...זוהי שירת הברבור...ירי לכל הכיוונים.. בתקווה שאוליי,שמא.... האמת חזקה מכולנו.

sahr12

New member
צדיקים מלאכתם נעשית בידי אחרים..

אז יאאלה נניח לנושא הנ"ל...חבל לבזבז זמן... וג´ולי האמיני לי לא צריך לדעת...מיותר.. ונסיים ככתוב במקרא... "וביערת הרע מקרבך" יאאלה בואי נראה איך להרגיע את הבת של אפרסקוני...חחחחחח

נשית~37

New member
ליהי שלי חחחחחחח

ליהי שלי מה שהייתה בשבילי חחחחח (מכירה את השיר?) אם הזכירו כאן את שירת הברבור...תנו לכל הברבורים להשאר עם ראש זקוף, לצאת מה"הצגה" בלי גלולה מרה בפה...ובכלל גדולתו של אדם נמדדת בהודאה בטעותו, ביכולת הסליחה ל"חברו"...גם לסאגות יש סוף...וזה הזמן לטלנובלה חדשה חחחחחחח. וזה מבלי להזכיר את כוחות הנפש העצומים שלהם נדרשתי אני סאמ-אמקקקק

גיוRא

New member
מפני מה להגן על עצמך?

אנחנו הטבחים פה... מבשלים ואוכלים.. עוד לא היכרתי מישהו שהכריחו אותו לאכול במסעדה שלא רצה. שחר..ידידי.. בפורם לא הוגדר נושא ולא הוכרז שכל הודעה שלא קשורה איליו תימחק.. תתיחס למה ומי שאתה מוצא לנכון.. תאמין לי שמי שלא תתיחס איליו..מהר מאד גם לא יככב בשירשורים שלך.. למנהלת אין שליטה..על הכותב..ולא על הנכתב.. ואם כל מה שלא מוצא חן בעיני..מישהו ימחק הפורם ישאר לבן..(אפור ליתר דיוק) אני יכול להעיד.. על שירשור שהייתי מעורב בו.. שכשנראה לה שחרג מהמותר או הרצוי.. נמחק.. היו שם גם הודעות שלי..{לא במילים גסות} שנמחקו..מבחינתי יכלו להישאר.. אבל נמחקו ופשוט קיבלתי את זה.. (אפילו שהמלעונית עשתה לי התקף לב) שעה חיפשתי את השירשור..עד שהבנתי שנעלם פשוט ידידי..מה לעשות=היא הבוס.. ובטוח שאם תציע לה הצעה קונקרטית..שעשויה לשפר את המצב.. {ואגב..בטוח גם שיש כמה שבשבילם המצב נפלא} היא תחשוב ותשקול... עדיין ההחלטה בסופו של דבר תהיה שלה..

giulietta

New member
אני רק רוצה להגיד

שפעם אחת רק פעם אחת אני גם רוצה לדעת על מה מדברים.
(בעצם, נראה לי יותר עדיף שלא).

אני חושבת..

שאם אתם זורקים פה גפרור ומנסים ללבות את האש אז ספרו עד הסוף.. או שאתם מספרים או שלא.. אבל כל הרמזים האלה מעלים לנו תשובות או רעיונות בראש וזה לא פייר.. אז מה קרה??????????????????? ספרווווווווווווווו!!!!!!!!!!!!

לפעמים עדיף רמז עדין ומתומצת

מאשר טלנובלה שלמה. מי שהיה צריך להבין - הבין במה מדובר. לפעמים צריך ועדיף להיות רק הניצבים.

חחחחח שובבה.....

ולך דרדסית, - תאמיני לי שגם לי אין מושג, אבל יכולה להבין בערך במה מדובר. וזה מספיק. תאמיני לי שעדיף לא להכנס לזה.

סנדי32

New member
אני לא מבינה על מה כולם מדברים

כל הזמן שומעת רק תלונות על ליכלוכים ריכולים הוצאות דיבה איומים מה הולך כאן ? משהו יכול להסביר לי על מה מדובר ? שכל אחד יקח ענף מיונת השלום
למען השלום בפורום הזה ליהי תאמצי את המשפט "האיומים שלך לא עובדים עליי יותר"

רקדן

New member
סנדי ....

כיסבירו לך תסבירי לי זה לא פייר גמני רוצה לשחק באיומים חחחחחחחח תאמינו לי אתם אהבלים כולה פורום אנשים באים לפה להעביר חוויות לספר סיפורים,לשיר,וגם קצת להוציא פורקן כמו בחיים האמיתיים אז קחו הכל בפרופורציות הנכונות גן ילדים פראייר לעומת מה שהולך פה

לכל הסקרנים.

אינכם יודעים כמה איפוק נדרש ממני כדי לכתוב הודעה פרווה שכזאת ולא משהו חמור יותר. הדבר הכי קל זה לצאת בהודעה ישירה ולהוציא את כל הרפש החוצה. אך (כרגע זה בהחלט לצערי) אינני מאפשרת לחברים אחרים לעשות חיסולי חשבונות אישיים על גבי הפורום, ולכן אינני יכולה לאפשר זאת גם לעצמי. ההודעה הזאת נזרקה לחלל האויר על מנת שמי שהעניין הזה מדבר אליו יוכל לקחת לתשומת ליבו את דברי, ומי שזה אינו מדבר אליו... עדיף לו להשאר כך, שהזוהמה לא תדבק גם אליו. כמו כן היה לי חשוב להבהיר שאני נשארת בקלאסה שלי ולא יורדת לביב השופכין שאותו/ה אחד/אחת נמצאים שם. ולך..... כל אחד שמגדל פרונקל על האף סופו להתפוצץ בין עיניו!!!

חחח ליהי עכשיו אני ממש ממש סקרנית!

סתתתתתתתתתםםםםםםםםםםםם צוחקת חחחחח שק"קלית לא תאכל אותי עוד מעט חחחחחחחח

למעלה