אני רק לשאלה...

• פותח הנושא noa37
  • פורסם בתאריך

noa37

New member
אני רק לשאלה...

שלום לכן, אני באתי לביקור מהפורום השכן של חד הוריות מבחירה. החלטתי לצאת לדרך ולהכנס להריון מהזרעה. היום הייתי בבדיקת אולטרהסאונד של האגן הקטן לפי דרישת הרופא, והופתעתי מהתוצאה. הבודק אמר שהוא רואה ציסטה שיכולה להיות גם גופיף צהוב (בכל אופן גוף מלא בנוזל שאינו זקיק), רירית רחם בעובי 8 ממ, והשחלה השניה במצב תקין לחלוטין. לא היה נוזל בחלל דוגלאס (מה זה??) ההפתעה היא בזה שאת המחזור קיבלתי ביום ששי שעבר ועכשיו למעשה חיכיתי לביוץ. אך לפי האולטרהסאונד זה נראה כאילו בייצתי שוב ועכשיו אני אמורה לחכות למחזור. אני צריכה לציין שלפני חודש הפסקתי לקחת גלולות. הבודק אמר שזה קורה לפעמים אחרי שמפסיקים תקופה ארוכה של גלולות. האמנם? קיוויתי שאולי מישהי מכאן תוכל להאיר את עיני. ובכל מקרה, בהצלחה לכולנו.

פּוֹנְג

New member
באופן עקרוני זה יכול להיות שיהיה

ביוץ אחרי שבועיים (אמרת שקיבלת ביום שישי שעבר) מצד שני בדרך כלל אחרי ביוץ יש נוזל בדוגלס. כך שיכול להיות שמה שהוא ראה זה באמת לא זקיק ועדיין לא היה ביוץ. חשוב שתדעי שאחרי גלולות לוקח לגוף לפעמים הרבה זמן לחזור למחזורים סדירים. נראה לי שלפני שאת מתחילה עם סדרת מעקבי זקיקים (שיכולים להיות מאד מתסכלים לאור העובדה שאין לך מושג כרגע מתי הביוץ) אולי כדאי לך לעבור כמה מחזורים טבעיים עד להסדרת המחזור.

למעלה