אני רק בן 13 (דחוף)

microl

New member
אני רק בן 13 (דחוף)

שלום כלום! אני ילד בן 13 וחצי ואני קראתי ספר של צביקה ברגמן ושמו "כסף" שם מלמדיפ איך להרוויח כסף וטיפים איך להתלבץ נימוסים איך לשכנע,לעשות רושם,להיות בטוח בעצמך.... בסןף הספר רשום 50 הצעות עבודה לילדים בגילי (בני נוער) ואני רואה שכל מקום שאני הולך אליו אומרים לי שדאני קטן מידי או שאני לא מתאים או שמלא (כל פעם תרוץ אחר). אני לא יודע מה לעשות אני לא יכול לשבת בחיבוק ידיים ככה אני רוצה לעבוד (אין לי בעיה בבית אם המצב הכלכלי או משהוא) אני פשוט רוצה להתנסות מגיל צעיר ולגדעתי......זה גם מהנה.... מה לעשות עזרה בבקשה!!!

Mישהי

New member
מספר עצות..

קודם כל, תלוי אם יש לך ידע במקצוע מסויים זה מאוד יעזור לך ועוד בגילך הצעיר! לפי איך שזה נראה אתה יכול לעבוד ברשתות מזון מהיר. או מוכר במכולות/קיוסקים (רק אם בעל המקום מכיר אותך או סומך עליך ב100%) לונה פארק וכל השעשועים למיניהם.. חלוקת פלאיירים לנקות מכוניות בצמתים בייביסיטר אולי לעזור במתנס או בספריה שבשכונה.. אין לי עוד רעיונות.. אבל מה לעשות קשה למצוא עבודה בגיל כ"כ צעעיר..

Benjamin Turner

New member
בשום פנים ואופן לא לנקות מכוניות

בצמתים
זו סכנת חיים
(ועוד לשלוח ילד לעשות זאת...) ולרועי, מר בחור, כל הכבוד על הרצון לעבוד כבר בגילך הצעיר, ואני בהחלט מבינה את הבערה והתשוקה להרוויח כסף "משל עצמי", אבל אמור לי, מה עם הלימודים? אם אתה תלמיד מצטיין (ממוצע 95 ומעלה, נניח), סבבה, קח את הרעיונות שהוצעו וודאי עוד יוצעו (למעט ניקוי מכוניות בצמתים! דיר באלאק!). אם לא, אני מציעה שתשקיע את האנרגיות בלימודים ותשתפר לדרגת תלמיד מצטיין, כדי שכשתסיים אותם תוכל ללמוד מה שתרצה באוניברסיטה ולא להזדקק לעבודות שכאלה. עמך ה
על התשובה המורתית, אבל זו דעתי בנדון.

למעלה