אני רק אשוויץ שישנתי המון. אבל עכשיו העירו אותי ואני עייף.
ל לא קוראים לי דרור New member 20/10/06 #2 יופי! אני שמחה בשבילך!!!! אגב, יש לנו שק מלח במחסן של הפורום אם יהיה לך חסר..
D droriko New member 22/10/06 #7 אני מצטער, יכול ליהות שהז באשמתי אבל לא הבנתי מה הקשר שק קמח? מישהו מוכן להסביר?
ד דנטל New member 22/10/06 #8 שק מלח, לא שק קמח לכתוב בפורום של אנשים שסובלים מנדודי שינה כמה שהוא ישן מעולה - קצת כואב למי שישן חרא, אז היא מאוד מאוד שמחה בשמחתו, כך שאפילו מוכנה לנדב לו מלח בשביל שימלא את פצעינו, בתקוה שימשיך לישון טוב .
שק מלח, לא שק קמח לכתוב בפורום של אנשים שסובלים מנדודי שינה כמה שהוא ישן מעולה - קצת כואב למי שישן חרא, אז היא מאוד מאוד שמחה בשמחתו, כך שאפילו מוכנה לנדב לו מלח בשביל שימלא את פצעינו, בתקוה שימשיך לישון טוב .
ד דנטל New member 20/10/06 #3 גם אני ישנתי אבל לא המון. היו לי לישון מלכתחילה פחות מ- 6 שעות, אבל כבר אחרי שעה ומשהו הקצתי. אחרי עוד שעה שוב. אחרי עוד שעה שוב. נו, קצת יותר גרוע מכרגיל.
גם אני ישנתי אבל לא המון. היו לי לישון מלכתחילה פחות מ- 6 שעות, אבל כבר אחרי שעה ומשהו הקצתי. אחרי עוד שעה שוב. אחרי עוד שעה שוב. נו, קצת יותר גרוע מכרגיל.
ל לא קוראים לי דרור New member 20/10/06 #4 אמא, איזה שינה גרועה הייתה לי ../images/Emo10.gif אחרי שישנתי בקושי 4 שעות בלילה, הלכתי לפני שעתיים לנמנם קצת... כל רבע שעה התעוררתי ממשהו.. איזה נוראי.. זה כל כך מעייף!!
אמא, איזה שינה גרועה הייתה לי ../images/Emo10.gif אחרי שישנתי בקושי 4 שעות בלילה, הלכתי לפני שעתיים לנמנם קצת... כל רבע שעה התעוררתי ממשהו.. איזה נוראי.. זה כל כך מעייף!!