אני רציני

אני רציני

איך מגעים לבניה עצמית כשאתה מרגיש מפורר מבפנים והיסודות לא משהו ואני מתכוון שאתה לא יודע איך לעמוד ולחיות. אולי זה נשמע נורא אבל זה מה אני מרגיש, אני חייב לעשות משהו ואני לא יודע מה, אני מרגיש שהשעון לרעתי ואני מתפורר ככל שעובר הזמן ובמיוחד שאתה בסביבה לא משהו שאני לא רוצה לתת לה הגדרה.

orli997

New member
היי סוס, אתה יודע

לפעמים כשהכל מתפורר זו הזדמנות להיבנות מחדש, בדר"כ אדם מתנגד לשינוי מפחד לוותר ולפורר את הקיים, אז מהבחינה הזו אולי אתה בנקודת מוצא טובה, אבל אולי אתה יכול לפרט קצת, אההה וכמובן ברוך הבא לבית הזה

אני לא יודע

והלוואי שאת צודקת, אבל אני לא חושב שיש פחד מלצמוח. העניין הוא שאני מהבית מחרפן אותי אין לי כוח לביקורת על זה שאני ללא תעסוקה ועל דברים טפשיים נהייתי חולה. אני מת לעזוב אבל אני לא יכול מחוסר אמצעים מה גם שאני מרגיש חולה. מין מעגל שאני לא יודע איך לצאת ממנו והזמן נגדי.

orli997

New member
כן ביקורתיות היא קשה אין ספק

אבל אתה יודע לפעמים הקושי הוא בהתנגדות שלנו לביקורת, וזה באמת כמו מעגל קסמים כזה, לא התכוונתי שלך יש פחד לצמוח, מה היית רוצה לשנות בעצם? יכול להיות שהביקורתיות מורידה לך את המוטיבציה ובכך אתה כאילו מוותר לעצמיך? אסור לך להסכים להיכנס למעגל של מיסכנות וחולי פשוט אסור לך זו לא הדרך, לדעתי תתחיל לחשוב מה בעצם אתה רוצה לשנות? אולי תנסה להפוך את הראש, תגיד לעצמיך שאולי הביקורת עליך נכונה במשהו רק מבוטאת לא נכון, ואל תיתנגד אליה, ההתנגדות מעצימה מאוד אנרגיה שלילית.

למעלה