אני רצינית!!!

cosmatic

New member
אני רצינית!!!

למה שכל הארצות יהנו מההופעות שלהם ואנחנו לא? זה דיי מהעצבן.... בגלל גם הפיגועים הללו, זה דיי מייאש...כל הזמן לחכות אתם יודעות מה? יש לי רעיון!!! פשוט הולכים לאתר הרשמי שלהם ומשאירים להם הודעות ועל כמה שאנחנו רוצות שהם יופיעו בארץ הקטנה והיפה שלנו גם אנחנו מעריצות שלהם גם לנו מגיע הזכות לראות אותם ביחד כלומר לא בחו"ל אלא להיתאחד עם מעריצות תוצרת ישראל ולהנותת בהופעה שלהם אפשר גם להגיד למעריב לנוער או לראש אחד שיעשו משהו בנדון!!! יאללה ניתראה ביום חמישי ביי איה.

MissPop

New member
חחחח

למעריב לנוער וראש 1 ממש לא מזיז אם הם יבואו או לא ואין להם שום כוח לעשות משהו רציני. היחידי שיכול לעשות זה שוקי וייס ועם המצב הכלכלי הקשה והבטחוני הקשה בארץ אני בספק אם מישהו יבוא לכאן השנה, בטח שלא בסכום של 200 ש"ח לכרטיס להופעה ואחרי ההפסד הגדול שנגרם לו עקב הביטול של הרד הוט צ´ילי פפרס שמאותה סיבה גם רונאן קיטינג לא הגיע למרות שהיה אמור לבוא באפריל (לפי האתר הרשמי שלו). מי שרוצה לראות אותם בהופעה כבר עדיף לטוס לחו"ל לפחות שם יש הזדמנות פה בארץ יבשים

mandy

New member
אני שמעתי

ממקור מוסמך, שרצו להביא אותם לארץ לפני שנתיים בערך אבל הם רצו 10,000 דולר או סכום כזה גדול ולא היו מממנים אז זה נדחה כזה...
N
I
C
K

שניש

New member
לא נראה לי.... ../images/Emo56.gif

שכמה שנכצוב להם הם יבואו .... את יודעת כמה אנשים כתבו להם ושלחו להם מכתבים וכתבו להם באתר אינטרנט אני בעצמי כתבתי להם! לא נראה לי שהם יבואו רק בגלל שאנחנו כותבים (שזה די מעצבן כי אנחנו ה- מעריצים גם בגלל המצב בחרא וגם בגלל שהכל אצלהם מחושב כלכלית ... ITS ALL ABOUT THE MONEY חס וחלילה אני לא משמיצה את הבויז אלא את המנהלים שלהם את האמרגנים וכל השאר! הרי אם זה היה תלוי בהם הם היו כבר פה מה לא???

bsbgirl

New member
הם

היו אמורים לבוא..ב97...אוףף כ"כ חיכיתי לזה זה לא התפרסם הרבה אבל זה היה כתוב בסיבוב ההופעות שלהם באתר(אז) הרשמי... זה בוטל בגלל התביעה המשפטית שלהם נגד לו פרלמן... עכשיו-שנה שעברה הם היו אמורים לבוא...בערך כי הם בדקו מקומות הופעה...(וזה 100% נכון כי ראיתי את המכונית של המנהל הופעות שלהם) אבל הם ברחו בגלל כמות השוטרים שהיו פה... מי יודע אולי אם הם יעשו סיבוב הופעות באירופה שנה הבאה (שגם זה לא ממש בטוח כי האווי אמר שהם לא יעשו ממש) אולי הם יבואו

popistit

New member
זה סיפור ישן נושן ומייאש...

בתור אחת שהעריצה את הבאקסטריט המון זמן... אני כבר לא זוכרת כמה פעמים התאכזבתי מחדש, בקיצור אל תפתחו תקוות שווא!

MissPop

New member
לדעתי

הם כבר לא יבואו, כל אחד עושה דברים נפרדים ועכשיו כשבריאן יהיה אבא וניק עם הסולו הם לא ילכו רחוק יותר מאמריקה

Kim Carter

New member
כולכן צודקות ולי.... ../images/Emo168.gif

יש רק דבר אחד להגיד... לא צריך ואפילו אסור לאבד תקווה! אז בואו נמשיך לקוות, למרות שזה מבאס... מי יודע.... נקווה לטוב! וזהו...

למעלה