אני רצה

טליטר

New member
אני רצה../images/Emo66.gif

לא האמנתי שאכתוב את זה אי פעם אבל אני רצה!!! נסענו לחופשה באילת ובקשתי פה המלצות למסלול ריצה- רצתי ממלון הנסיכה- עד גבול טאבה- ומשם עד קלאב מד וחזרה, למעט עצירה אחת אני פשוט רצתי. אני שתמיד מסתכלת בקנאה בכל הרצות-קמתי בשש בבוקר ורצתי,(באחת הפעמים אפילו שחיתי אחרי). רק מי שמכיר אותי יכול להבין איזה הישג זה עבורי,אני שריצה היתה משהו שמקסימום עושים במהלך שופינג,שתמיד מצאה תירוצים ללמה לא לרוץ(כי יש לי חזה גדול,כי אני אחרי לידה, אולי אחרי שארזה ,כי אני שוב אחרי לידה,כי זה לא בריא, כי לא מרזים מזה, ועוד שלל תירוצים). אז רצתי רק 5 ק"מ בערך ועצרתי באמצע לפעם אחת, אבל יש סיכוי שאצליח לרוץ את המרוץ של נייקי, ואסיים את תריאטלון אילת. אני כל כך מאושרת שאני לא מצליחה לבטא את השמחה בצורה רציפה, אבל אני יודעת שיש פה כל כך הרבה נשים שמבינות למה אני מתכוונת,ולתחושות. באמת היטיבה לתאר את זה מי שכתבה את הבלוג (מתנצלת שלא זוכרת את שמך אבל זה כי הייתי עסוקה בלהתרשם מהתוכן
אז ברור לי שיהיו עוד הרבה ירידות והרבה אכזבות, אך עבורי זה ההישג הקטן והפרטי שלי איזה כיף!! מיטל

מרב.

New member
זה הישג שקשה לתאר במילים,

והגאווה כ"כ מרחיבה את החזה שרק מי ש"היה שם" יבין. לפעמים בזמן ריצה הנפש שלי יוצאת מהגוף, מגביהה מבט ומסתכלת על הבחורה הזו שרצה עם הטייץ השחור, ותוהה אם זו אכן אני או מישהי אחרת. כל כך לא ייאמן לי, לפעמים, עדיין.

evale2

New member
../images/Emo45.gifמיטל איזה כיף-כל הכבוד לך!!!!../images/Emo57.gif

אין, אין, אין על התחושה הזו. ../images/Emo229.gifכיף לך

מבינה כל מילה שכתבת. אני זוכרת איך לא מזמן, רצתי פעם ראשונה 5 ק"מ והרגשתי שאחרי זה, העולם השתנה. הרי הוא לא יכול להשאר אותו עולם אם יש בו אותי רצה 5 ק"מ... איזה כיף לך שבחרת לעניין מיקום כל כך יפה. איזה יופי שהצלחת לקום בבוקר של חופשה ולרוץ. להתראות במירוץ של נייקי. עצם ההגעה לשם היא בעיני השג מדהים.

מור שלז

New member
איך אני שמחה בשבילך ../images/Emo24.gif

כל כך מתחברת למה שכתבת, לתחושת ההישג, לגאוה, לאושר הגדול. כל הכבוד! אני מאוד אוהבת את הריצה הזו על הים האדום - ריצה יפהפיה. תחושת שחרור אמיתית. כל הכבוד
(ותקבלי חיבוק אמיתי פעם הבאה שנתראה בפארק)

efratramati

New member
מדהים!

זוכרת עדיין את הריצה הראשונה שלי לפני שנה ושבוע. אחרי שכל החיים טענתי שאני לא יכולה לרוץ ואז שבועיים לפני הנייקי אמרתי אולי נבדוק בכל זאת. והסתבר לי שאני יכולה לרוץ 20 דקות ברציפות ושומדבר לא קרה. ואחרי שבועיים הייתי במירוץ של נייקי. השעה ועשרים הכי ארוכות. לא כל הזמן האמנתי שאצליח לרוץ הכל. הנעליים לא התאימו וכאב לי ובכל זאת סיימתי. אי אפשר לתאר את ההרגשה שהיתה לי שמה בקו הסיום. מאחלת לך לרוץ רחוק !

efroch99

New member
שיחקת אותה!../images/Emo47.gif

כל הכבוד!! תגידי, איך הדרך שרצת בה? אם אני לא טועה, מדובר על שולי הכביש לכל אורך הדרך - לא קצת מפחיד? אני שם בשבוע הבא....

טליטר

New member
../images/Emo140.gifאיזה מדהימות פה כולן

תודה לכולכן על התגובות החמות- מוזר ככל שזה נשמע אני כבר מתחילה לאט לאט להכיר את הנשים והסיפורים דרך ההתכתבויות הקטנות פה -זה ממש נחמד. מור ברוכה הבאה איזה כיף היו כל העדכונים שלך. בת שבע- מה עניינים איך היתה הרכיבה עם אביבה? מתי הרכיבה הבאה? אפרוח-המסלול בחלקו הראשון (מטאבה צפונה) רצי על הכביש- כנגד כיוון התנועה- יש שוליים מעט רחבים יותר עד ליד מקום שנקרא המגדלור (אני חושבת) ושם כבר אפשר לעבור לצד הים ויש אפשרות לרוץ על הטיילת- אבל השאלה באיזה מלון תהיי- אננחו היינו בנסיכה וזו ההמלצה שקבלתי פה מהבנות- בטח יש מסלולים נוספים, בכל מקרה בבוקר מוקדם לא היתה הרבה תנועה אז היה בסדר. לילה טוב מיטל

כל הכבוד

שמחה שניסית את המסלול שהמלצתי, מסלול מקסים... המסלול מטאבה עד הקלאב הוטל די ארוך, יותר מ-5 ק"מ, מדדת? כי אני זוכרת את עצמי לוקחת את הרכב מהנסיכה לקלאב הוטל כדי לקבל מנת ספינינג בקלאב ולא חושבת על ריצה...
כדי לא לערב שמחה בשמחה.. כל הכבוד, שאפו.

bjill

New member
האושר ממש נשפך מהמסך - איזה כיף לקרוא ולהבין

אותך כל כך...כל הכבוד! תעלי ותצליחי!

למעלה