אני רעבה
M mariana New member 15/8/02 #2 נו מה את רוצה שאני אעשה???../images/Emo4.gif חחחחחחחחחחחחחח אני אוכלת ואת לא נה נה נה נה נה
R ronen1981 New member 15/8/02 #4 בואי לחיפה אני יכין לך לאכול..... אגב חשבתי אפילו להשכיר דירה לא תצטרכי כי תוכלי לישון בהתחלה בחדר של אחותי (שלא שם כי גרה עם חבר.) ואחר כך בחדר איתי כשנתאהב.
בואי לחיפה אני יכין לך לאכול..... אגב חשבתי אפילו להשכיר דירה לא תצטרכי כי תוכלי לישון בהתחלה בחדר של אחותי (שלא שם כי גרה עם חבר.) ואחר כך בחדר איתי כשנתאהב.
Q Queen Of Love New member 15/8/02 #5 את רואה מרין... תלמדי משהו מרונן במקום להזמין אותי לאכול היא יורדת עליי... איזו חברה את, תאמיני לי... אבל לא צריך אני כבר אכלתי!
את רואה מרין... תלמדי משהו מרונן במקום להזמין אותי לאכול היא יורדת עליי... איזו חברה את, תאמיני לי... אבל לא צריך אני כבר אכלתי!
M mariana New member 15/8/02 #6 רונן לא מזמין אותך אלא מנסה להתחיל איתך. הוא מחפש את אשת חלומותיו ואולי זאת את.
Q Queen Of Love New member 15/8/02 #7 מרין, רונן בחור טוב, והוא הזמין אותי לאכול כי הייתי רעבה! ואת לעומת זאת, צחקת עליי, אולי תלמדי מרונן! נו נו נו לא יפה מרין.
מרין, רונן בחור טוב, והוא הזמין אותי לאכול כי הייתי רעבה! ואת לעומת זאת, צחקת עליי, אולי תלמדי מרונן! נו נו נו לא יפה מרין.
M mariana New member 15/8/02 #11 אתה יודע שלפי דת עדיף לפק נישוין מאשר אירוסין, כי בלי אירוסין אי אפשר לקיים חתונה מבחינה דתית