אני רעבה

odedee

New member
מנהג מקורי ../images/Emo13.gif

התאור שלך נשמע דומה לשוהם... בית קפה אחד שנסגר כל חצי שנה. אני לא הייתי מחזיק מעמד שבוע על פיתות עם חומוסטחינה... את יכולה אולי לגוון עם העוף... אהה, ואמנם יש בסן פרנסיסקו 3000 מסעדות, אבל סטייק טוב עוד לא פגשתי פה. הכל יש - סיני/ויאטנמי/קוראני/תאילנדי, צרפתי ומקסיקני ו-nouvelle cuisine, כמובן איטלקי והודי ויפני... אבל סטייק טוב? לא.

SophieT

New member
../images/Emo12.gif אין סטייק טוב?

איך זה שאין סטייק טוב בק"ק סנפרנציסקו? אני ממש המומית. טוב, תגיד לחבר'ה שאני לא באה. מצד שני, אם יש צרפתי ופירות ים, אולי אני אבוא בכל זאת. אתה יודע, שלא יתאכזבו....

odedee

New member
שווה לבוא, תאמיני לי ../images/Emo13.gif

גמני לא מבינה למה אין סטייקים
מתי את באה? אני אודיע לדייגים שיתחילו לאפסן פירות ים...

SophieT

New member
אתה מכיר משיח?

אז כשהוא יבוא, אני באה, כי הוא אמר שהוא יבבסטר על החתול. אני נורא נורא נורא נורא רוצה לסנפרנסיסקו. יש לי שם גם חברה ממש טובה, שלא ראיתי כבר....6 שנים או משו כזה. בינתיים אנחנו לא רואים נסיעה כזו באופק, לצערי...

odedee

New member
../images/Emo10.gif

יש לך בעיה מסוימת בסדר העדיפויות... תני את המיצי לשכן ובואי.

SophieT

New member
../images/Emo10.gif לא הסברתי ת'עצמי טוב

אין כסף אין דוקטורט (אבל בשאיפה יהיה. הסטרס הזה כבר הורג אותי) יש בעל עם עבודה קשה. קשה. אני מבחינתי כבר הייתי נוחתת שם מממממזמן.

odedee

New member
נכון.

עזבי אותך מדוקטורט, מישהו כבר אמר פעם - "אין שכל אין דאגות".

SophieT

New member
כל אחד צריך אובססיה בחיים

האובססיה שלי היא רכישת תארים אקדמאיים מיותרים. רק שבגלל שאין לי כסף לרכישה, אני צריכה לעשות את זה בדרך הקשה - כלומר, אקשואלי להירשם לאוניברסיטה ולהגיע לשעורים ולמעבדה. אם היה לי אומץ, מזמן הייתי מקיימת את הפתגם:

odedee

New member
...been there, done that

לפחות עמדתי איתן נגד דוקטורט, חסכתי המון זמן וכסף ככה...

למעלה