אני רותח מזעם !!!

davesh

New member
אני רותח מזעם !!!

אולי אוכל לקבל עצות כאן מאנשים מנוסים.
אני אפתח ואומר כי לא אני מתגרש, אלא אח שלי.
כאמור, אחי מתגרש, ואשתו מעבירה אותו וגם את משפחתנו 7 מדורי גיהנום.
פעם ראשונה שגרושיו השפיעו עליי זה שקיבלתי ממנו טלפון ב-2:00 בלילה לבוא לתחנת המשטרה ולחתום לו ערבות, בעקבות תלונה שהגישה אשתו נגדו. היא טענה שהוא הכה אותה, דבר שלא היה ולא נברא.
זה חזר על עצמו עוד פעם אחת עד שהוא החליט לצאת מהבית ולעבור לגור אצל אימנו.
הדירה שהם התגוררו בה הייתה של סבתנו, והיא נשארה בדירה ולא הסכימה לצאת. לא רק שהיא לא יצאה, היא לא שילמה שכ״ד, חשבונות חשמל, טלפון, ארנונה וכו׳. במשך יותר משנתיים היא התגוררה בדירה, ואנחנו ניהלנו נגדה הליכים משפטיים כדי להוציאה מהדירה. היו כבר הסכמות שהיא תצא מהדירה, ואף צווים מבית משפט, והיא צפצפה עליהם, ולא יצאה, והגישה כל פעם בקשה לעיכוב ביצוע, ולכן כל פעם הפינוי היה נדחה. רק לאחרונה הדירה סופסוף פונתה, לא לפני שהדיינים הכריחו את אחי לתת לה מראש 6 צ׳קים לשכ״ד לדירה הבאה, ואף לשלם לה עבור ההובלה של תכולת הדירה, אריזת כל החפצים ואחסונם עד שתמצא דירה.
פעם שלישית שהייתי מעורב היה כשהיא הופיעה בביתי מלווה ב-2 שוטרים, עם צו מבית דין שמורה לי לתת לה את הדיסק עם כל החומר המצולם מהחתונה שלי. היא שכנעה את הדיינים שבדיסק יש הוכחות שאחי עדיין אוהב אותה. כשהיא הגיעה לביתי, אני לא הייתי בבית, רק אישתי, שהייתה בחודש שמיני, הייתה לבדה בבית. אני לא צריך להגיד לכם כמה זה מלחיץ ששוטרים דופקים לכם בדלת, ותוסיפו על זה את ההריון, אני לא רוצה לחשוב מה היה יכול לקרות.
מעבר לזה, היא התלוננה במשטרה שאיימתי עליה (לא היה ולא נברא), ולכן ביקשה צו הרחקה. המשטרה זימנו אותי לחקירה, ולקחו ממני טביעות אצבעות וצילומים, כאילו אני איזה קרימינל.
ועכשיו הדובדבן שבקצפת, השבוע נודע לי שהיא שכנעה את הדיינים להטיל עיקול על חשבון הבנק שלי!!!

wibau

New member
בסוף תודה

בסוף תגידו תודה,לפי דבריך אחיך היה נשוי לשטן,או לחילופין היא פגועה מאד מאד. לך תדע מה קרה בניהם שגרם לה לירות לכל הכוונים.
תרגעו גם זה יעבור.

מצוטטת

New member
תנוחי דגנית

באמת!, כי...........
מוזר ככל שזה ישמע , ואולי לך זה פחות מוכר
אבל בהרבה מאד מיקרים בתהליך הגרושין
מתגרשים גם מהשפחה, זה יענה
לך על "האיך", אז אולי חסרים כאן פרטים סובייקטיבים
אבל זה אחד התפקידים החשובים והמרכזיים גם בתהליך
הגירושין >>>משפחה|סדגש,

ומשפחה לוקחת צד, ומשפחה מעורבת, ומשפחה יכולה לתמוך
כמו יכולה להזיק, והיות ולא בוחרים בה אז יש וגם היא חלק מהתהליך
יש וגם היא מסתבכת....

כן כן!

davesh

New member
המשך ...

הסיבה שעיקלו לי את החשבון זה בגלל שלפני שנה אימנו נפטרה, והיא הגישה (בשם הבן שלהם) בקשה לעיקוב ביצוע צו ירושה. כדי לנסות ולהקל על מתן פסיקה בנושא, אחי הסתלק מהירושה.
השופט החליט שכדי לקבל צו ירושה, אחי צריך להפקיד מעל 300,000₪ בחשבון נאמנות כדי להבטיח מזונות קטין, ושאחי השני ואני נצטרך לערוב לאחי שכל תשלום שיפסקו לה היא תקבל.
לאחר שהיה לה ביד את הפסיקה מבית משפט לענייני משפחה, היא רצה לדיינים ושכנעה אותם שגם אניי מהווה סכנה שאעלים את הכסף שלי ולא יהיה מאיפה לשלם לה מזונות. אז הדיינים פסקו להטיל עיקולים על חשבונות הבנק של אחי השני ושלי.
ההחלטה הזאת נעשתה בלא ידיעתי או של אחיי, אלא במעמדה בלבד.
לפי מה שאחי מספר לי, היא שורצת בבית הדין ובבית משפט לענייני משפחה (היא לא עובדת), ואף יש איזו פקידה שלוחשת לה באוזן מה לעשות, אילו בקשות להגיש ומה בדיוק להגיד לדיינים ולשופט.
עכשיו אני ממש רותח מכעס!!! ולא יודע למה עוד היא מסוגלת לעשות.

אני חייב לומר שבעקבות מה שאחי ואני עוברים בגללה, אני לא יכול שלא להזדהות עם אותו סרבן גט שברח לא מזמן ממעצר.

אדם888

New member
היא עובדת מאוד קשה....

במשרה מלאה איך לקחת לכם את הכסף!!
בקיצור גנבת עם רשיון..

הינה דוגמה לאישה שפתחה את הרגליים כדי להרוויח כסף
היא יותר גרועה מזונה..
לפחות זונה לוקחת תשלום חד פעמי..

נו

כשיש התקפה חזיתית שכזו מחזירים מלחמה כמו שצריך. תשקיע בעורך דין שיעצור אותה סופית.
תתחיל להתקיף במקום להתוגנן. אין לך כאן שותפה לגישור או למצב של גירושין סבירים. יש כאן אשה כעוסה מאוד..יש כאן אשה שנוקמת בצורה הכי קשה שהיא יכולה..וכיוון שלכל סיפור יש שני צדדים אי אפשר לדעת למה.

אז קח עורך דין טוב..ותתחיל להלחם על מה ששלכם.

davesh

New member
כן, לצערי אין מנוס מלקחת עו״ד ... ואני הוא

לא זה שמתגרש.

ובאמת היה מעניין אותי לשמוע את הצד שלה בסיפור, איך היא מצדיקה את כל הדברים שהיא עושה. אבל לצערי הדברים היחידים שאני שומע ממנה זה שהיא מסננת לעברי קללות בבית המשפט.

אתה צריך להתנתק

הבעייה בינה לבין אחיך. יש סיפור שאתה לא יודע. יש כאן צד שאתה לא שמעת.
אשה לא סתם מתנקמת.
אומרים על אשה: שאין זעם קשה כמו של אשה פגועה- ואשה שהרסו לה את הלב...זו אשה מסוכנת. לכן, תבדוק טוב טוב טוב..מה אח שלך עשה..ושלא יסובב אותך בסיפורי אלף לילה ולילה. הוא לא שה תמים..הוא עשה משהו שגורם לה לעשות דברים יוצאי דופן.

תחשוב לרגע..שרק הכרת אותה כבת זוגתו לפני שהתחתנו..שהיו נשואים "באושר"..איך היא היתה?

davesh

New member
היא לא מצאה חן בעיני מהרגע הראשון

ראיתי שיש בה משהו רע, ושהיא מתחנפת לאימי כדי למצוא חן בעיניה. אם אני הייתי זה שיוצא איתה כבר מזמן הייתי זורק אותה קיבינימט.
אפילו שאלתי את חברתי דאז, שפגשה אותה פעם ראשונה, מה דעתה עליה, והיא אמרה שמשהו לא בסדר שם, ושהיא מזוייפת.
הסיבה שלא סיפרתי לאחי את החשדות שלי היא שידעתי שאחי לא יקשיב לי ושזה רק יגרום לקרע בינינו.

אני לא חושב שבאמת הייתה להם תקופה בה הם היו נשואים באושר. היא תמיד השפיטה אותו, גרמה לו לנתק קשרים עם חברים ואפילו עם המשפחה. הם היו באים לבקר את אימי הרבה פחות ממה שהם היו מבקרים את משפחתה.
ואם כבר העליתי את משפחתה, לפי דעתו של אחי, אפילו אחותה ניתקה עימה קשר כי נמאס לה מהקריזות שלה, ומההתעקשות שלה למשוך את ההליך ולאמלל את אחי ואת הילד.
אמנם זו רק דעתו של אחי לגבי טיב היחסים בינה לאחותה, אבל לפי מה שהילד אומר, הם כבר הרבה זמן לא ביקרו אצל אחותה, כאשר בעבר הם ממש היו בני בית אצלה.

d a n i e l s 5

New member
נשמע כמו סרט אימה

"מלחמת רוז ברוז "

ככה זה נקרא ....וכל זה , כשלא שמענו את הצד שלה :))

על פניו נשמע שיש לה עו"ד ו/או מנחה טוב יותר ממה שיש
לכם .

על פניו נשמע שאתם צריכים להשקיע בעו"ד טוב .

על פניו נשמע רעעעעעעע !!!!

בהצלחה לכם

ye44

New member
יש לכם

ען"ד קקה מייקה
שיסרב לתת לה גט עד שתחצה את ה45
ככה הוא ישלח אותה לעולם הבא בודדה ועזובה, זאת הנקמה

הכי מתוקה מבחינתו ואין משהו יותר מפחיד לנשים ממחשבה על בדידות והתפגרות סוליקו תגיד היא מארצות החום או הקור ?

davesh

New member
המצחיק בכל העניין הוא שהעו"ד שלה

היא מטעם המדינה, או איך שלא קוראים לזה. כלומר היא לא משלמת אגורה, וגם משום מה תמיד מוותרים לה על אגרות ביהמ"ש.
העו"ד של אחי היא חברה של אימי ז"ל. אני מצידי כבר מזמן הייתי שולח אותה לדרכה ולוקח עו"ד אחר, אבל משום מה אחי מתעקש להישאר איתה כי "היא כבר מכירה את התיק". הוא כבר חייב לה סכום לא מבוטל, כי גם היא לא ממש עובד.

לשאלתך, היא מארצות הקור. אני חושב שהיא מודעת לעובדה שלהתחתן בשנית היא כבר לא תתחתן, ולכן היא מנהלת מאבק כזה עיקש. כדי לפחות לצאת עם סכום יפה.
בהתחלה היא לא הסכימה להתגרש, ודרשה שלום בית. במקביל היא הייתה מתלוננת במשטרה על אלימות מצד אחי (כפי שטענתי קודם, הוא לא הרים עליה יד).
אני הכי מרחם על הבן שלהם. היא כל הזמן מרעילה אותו כנגד אביו ומשפחתנו. אמרה לו בזמנו שהם יגורו ברחוב בגלל שאבא שלו ומשפחתו רוצים לסלק אותם מהדירה.
היא קוראת לאחי נאצי בנוכחות הילד, בן ז*%ה ועוד שלל כינויים של "אהבה".
הילד פעם אמר לאחי, לאחר ביקור אצלנו, שדווקא אני לא רשע כמו שאמא אומרת.
כשהילד אצל אביו, היא כל הזמן מתקשרת לילד ושואלת אם הוא רוצה שהיא תבוא לאסוף אותו, ומנסה בשלל שיטות לאמלל את הילד בזמן שהוא אצל אביו.
יאמר לזכותו של אחי שהוא שומר על קור רוח עד כמה שאפשר, ומנסה לדבר אליה בהיגיון שלא תערב את הילד, אבל היא בשלה, מתעקשת לגרור את הילד דרך כל הרפש.
מאז שהם עזבו את הדירה לא יודעים איפה הם גרים. היא אסרה על הילד לגלות לאחיי ולעובדות הסוציאליות איפה הם ישנים בלילה. הילד כנראה ממש בטראומה מהלחצים שהיא הפעילה עליו, כי הוא שותק כמו דג.
כמובן שהיא מפעילה על אחי כל מיני טקטיקות מגעילות על הגב חשבון הילד, כגון לא לשלוח את הילד לגן במשך חודשים כדי שאחי לא יוכל לאסוף אותו. כך קרה שבמשך 3 חודשים אחי לא ראה את הילד.
היא גם לא העבירה כספים לגן (למרות שהיא מקבלת מאחי תשלומי מזונות הכוללים תשלום עבור הגן של הילד), עד שבעריית ת"א פנו נגד אחי להוצל"פ. ועוד שלל טקטיקות מגעילות.

כל העסק הזה ממש מתסכל, כי גלגלי הצדק טוחנות לאט לאט. אחי היה נשוי לה בסה"כ שנתיים וחצי, אבל הגירושים כבר אורכים כמעט 4 שנים.
אחי ברוב טיפשותו כתב סכום אסטרונומי בכתובה, וכעת היא דורשת את הסכום עבור הגט.
אני לא מבין את הגברים שרושמים את הסכומים האלה בכתובה. על מי בדיוק הם מנסים לעשות רושם?
אם זה הרב המחתן המעודד את החתן לרשום סכום "יפה", אז לפי דעתי צריך לבקש ממנו לשלם את הסכום כשתובעים אותו מהחתן המסכן.

בעניין הזה הייתי מציעה לעצור הכל...

לשבת עם מגשר ולתת לה מה שמגיע לה...כי בסוף היא תקבל
את שלה
לעצום עיניים להתעלם מהאגו לנטרל את הפרנציפ, להקטין התנצחות,
לתת לה את ההרגשה שניצחה וקיבלה את רצונה ושתעוף לכם מהחיים

הנפש והשקט שלכם שווים יותר....

ודע לך דבר חשוב כל מה שמגיע במרמה וברוע נלקח על ידי היקום
זה בדוק....

והכל כאן עניין של כסף ומרוויחים חופש.....

תעצרו את הכל תתפשרו, תוותרו למען החיים... 4 שנים עברו
תסבלו עוד שנים, עם נשים כמוה זו מלחמה עד המוות, ביזבוז זמן וחיים.

davesh

New member
אם היה מדובר ב-100-200 אלף שקל הייתי אומר

לאחי תן לה את הכסף ותתחיל את חייך, אבל היא לא מוכנה להתפשר על פחות מהכתובה, וזה כאמור סכום דמיוני.
ואם כל הכבוד לה, מה היא עשתה בשנתיים וחצי שהם היו נשואים, חוץ מלאמלל אותו, שמגיע לה כזה סכום?
היא מקבלת מזונות קטין ומדור וגם מזונות שלה, ואם תשאלו אותי, גם זה מוגזם בהתחשב בעובדה שהילד נמצא מחצית מהזמן אצל אביו.

davesh

New member
נשים ... רוצות שוויון ...

אבל כשזה מגיע למוסד ארכאי שמתייחס אליהן כאל רכושו של של הבעל, במקום להילחם בו ולדרוש שוויון, יעשו הכל כדי לדרוש את סכום הכסף שהבעל אולץ להתחייב אליו כאשר ״קנה״ אותה. אפילו אם זה כרוך בלשחק משחק מלוכלך ולשקר במצח נחושה.

מי אמר שיש בחיים רק צדק...

לכן צריך להיות גם חכם.... הוא קנה, חתם, התחייב... שיעמוד בחובותיו
מגיע לה לא מגיע לא רלוונטי כאן...

תפנימו ..... ואל תבזבזו את עצמכם.

למדתי שלהרגיש מפסיד או ההפך מנצח לפעמים זו רק הרגשה....

רק כי למדתי וישמתי את ההפך מציעה....

מודה תמיד רציתי להוכיח את הצדק שלי.... והרבה פעמים הצלחתי
למדתי שיש מקרים שצריך לדעת לנצח בכבוד....

אתה יודע איך זה לנצח מישהו שמוכן למכור את עצמו בשביל כסף?

בינינו כסף בא וכסף הולך גם כל המאות אלפי שקלים שתוציא ממנו
תוך שנה עלול להעלם מידה ותשאר מרוששת ובודדה
אין לי ספק שיבוא היום והיא תצטער על הדרך...ואני לא מדברת
על הסבל שעכשיו איתה.

אבל לתת לה את הכסף ולהמשיך את חייך ולדאוג להיות מאושר
אין יותר טוב ונכון עבורו כדי לנצח את המלחמה הזו.

למעלה