אני רותחת!

28איילת

New member
אני רותחת!../images/Emo46.gif

שני אנשים הבריזו לי היום!!!! ביניהם החונכת שלי!!!! נהגתי כמו מטורפת בשביל להגיע בזמן למכללה, ואז גיליתי פתק קטן על הדלת: "איילת אני לא אוכל לבוא היום". אהההההה! לא יכולת להתקשר???? תקנו אותי אם אני טועה, אבל לי יש ADD!!!! אני אמורה לשכוח פגישות! אוף! בנוסף לזה, עוד בחורה הבריזה לי היום! מה יהיה????

nu shoin

New member
אני מאחר כל כך כרוני

שכשמאחרים לי אני כמעת מרגיש הקלה שהנה עוד משהוא משתתף בנטל האיחורים ושהפעם זה לא אני.

r66

New member
אילת, לא הבנתי ממה שכתבת

שאיחרת, אלא שמאוד השתדלת להגיע בזמן, אם כך היא ממש, ממש לא בסדר ואני הייתי "עושה" לה שיחה. לדעתי, א. זה לא היום שלך. ב. אל תנהגי כמו מטורפת. זה לא שווה!!!! ו..לפי המרץ שלך, נראה לי שמישהו השמיט אצלך את ה- H. מחר, עוד יום חדש

zivadina

New member
ניהול זמן.

אני מנדבת פה כמה טיפים לניהול זמן, בתור אחת שהזמן בשבילה הוא גוף א-מורפי שאינו ניתן להגדרה, אבל לא רוצה להפסיד את מרוץ החיים: 1. ניהול יומן. אני מעדיפה יומן שבועי, שיש בו מספיק מקום לכתוב בכל יום, וגם מאפשר לקבל תמונה של השבוע הקרוב. 2. דף חודשי גדול על המקרר, ובו מציינים את כל הארועים של החודש. (אני תולשת מלוח שנה גדול במיוחד). חוסך פתקאות שנופלות. 3. שיטת החיסור: אם יש לי פגישה בשעה מסוימת, אחסיר מהשעה הזאת את זמן הנסיעה, זמן ההכנה, זמן הפעילויות האחרות שעלי לעשות לפני הפגישה, ועוד רבע שעה. כך אדע מתי להתחיל להתכונן לפגישה, על מנת להגיע בזמן. (עצה שלקחתי מאודטה מ"ידיעות"). זה מתאים גם כאשר צריך להגיש עבודה באוניברסיטה, או לנקות את הבית עד שעה מסוימת (מעריכים כמה ייקח כל חדר). באופן כללי, הבנתי שיש ל-ADHD בעיה עם הערכת זמן, כך שהחלוקה ליחידות קטנות מקלה עליהם את החיים.

ל11

New member
אני מקדימה כרונית

אם זה היה לא תלוי בי לא הייתי לעולם מגיעה בזמן אבל מהלחץ של לא להגיע בזמן אני בד"כ מתכננת להגיע מראש ואז אם ממש טעיתי אני מגיעה בזמן. אם לא אני מקדימה.בעצם אני פשוט לא מעריכה נכון- במקום להגיע חמש דקות לפני אני מגיעה חצי שעה לפני. אף פעם אין לי שעון כך שהכל אינטואיציה בכל מקרה וממש אין לי הרבה מקומות שאני צריכה להגיע אליהם בזמן. אם יש אני אקדים.

28איילת

New member
אניגם מקדימה כרונית

רק שהפעם בגלל אילוצים כמעט ואיחרתי, אבל הגעתי בזמן כי בדרך כלל אני באמת מגיעה חצי שעה לפני. הנקודה היא שה#$@%^ לא טרחה להודיע לי יום מראש על ביטול הפגישה וסתם נסעתי לתל אביב!!!!

ל11

New member
אכן מתסכל

אבל מי אם לא אנחנו להיות סלחנים לדברים מוזרים מעין אלו...

למעלה