אני רותחת מעצבים!!!!!!!!!

t@gel

New member
אני רותחת מעצבים!!!!!!!!!

כל מי שהיתה קשורה לברדק בפורום ווידויים... אני לא נכנסת לפורום הזה יותר...עד שאני לא מקבלת טלפון עם הסבר מפורט... כי אני כל כך כועסת שאין לכם מושג... אני חושבת שמגיע לי הסבר... אני זמינה בטלפון... תגל

מייק 48

New member
תגלי מלאכית אהובה...

חומד, ודאי יש לך סיבה לרתוח אבל זהירות עם הלבה החמה, הגועשת... יש משהו שאוכל לעשות למענך כדי לתת לנפשך הסוערת מעט רוגע ? אוהב אותך אני גם שלווה וגם בוטחת... אוהב אותך אני אפילו ביורה הרותחת... שלך אני ללא תנאי, ללא סייג. שלך אני באהבה מייק

lonely angel

New member
זה הכל באשמתי..

אני כל כך מצטערת תגל אבל.. זה לגמרי באשמתי.. שתי חברות שלי שלא קשורות לפורום הפרעות אכילה.. ביקשו מטאי עזרה.. כנראה בנוגע אליי... הן נכנסו לאי הבנה עם טאי למרות שהוא רק רצה לעזור לי והוא כבר עשה את זה.. הן כנראה חשבו שהוא מתנגד לשיחה/דיון בנושא הזה בפורום.. והוא רק ביקש לא לעשות הצפות ולשרשר הודעה מסודרת... אז הם הלכו לצ`אט וניכנסו לוויכוח... וכבר דיברתי בבוקר עם טאי איזה 3 שעות בצ`אט.. והסברתי לו שלא יכול להיות שיעשו את זה בכוונות רעות, אני חושבת שהוא הבין.. זה באמת לא היה במקום.. ואם אני לא הייתי זה בכלל לא היה קורה.. טאי לא היה נפגע.. את לא היית רותחת.. ולא היה בלאגן כזה גדול... בכל מקרה אני כנראה הולכת לשלם על זה... big time... אז שוב.. אני מתנצלת.. מצטערת.. ואני אשתדל נורא שזה לא יקרה שוב.. האחראית לבלאגן.. ..הבודדה..

lonely angel

New member
ואם כבר תשנאו אותי...

אז נוציא הכל.... אני האשמה -גם- על כך שהפרה עדנה.. עוזבת את הפורום.. בנות זה הזמן להוציא עליי הכל.. בבקשה.. לא להתבייש... רק לעמוד בתור כי יש הרבה שהיו רוצים.. *אני לא אטריד אתכם שוב* ...הבודדה.. (האשמה בכל)

*אריאלה*

New member
חוסמים לי את הפורום

או שהם חושבים שהם חוסמים.. אני עדיין אכנס ממחשבים אחרים.. זה לא יעזור להם... הם עדיין לא קנו את המקום.... המממ... מעניין- אם אני אכתוב מהמחשב של לירן- הם עדיין יחסמו.. טוב, את התשובה אני כנראה לא אדע ... לא אהיה פה כדי לקרוא..

*אריאלה*

New member
וד``א, אני לא חייבת לאף אחד טלפון.

דברי עם לירן. שתמסור לי מה שיש לך להגיד. כי אני לא אוכל לענות פה, את יודעת. חבל, תמיד חשבתי שאת בנאדם מקסים. אפילו בלי להכיר אותך. רק מסיפורים. מצטערת שככה זה נגמר. ולירן- מצטערת אם אני פולשת לך לפרטיות אבל ככה זה. לפחות אביע את עצמי בשעות האחרונות שיש לי.

ziv`s girl

New member
את רותחת (?!)

סליחה?! עכשיו אני מבינה מה האופי האמיתי שלך! וחבל... טאי... התמים שלך! מסיט את רוי נגדינו... (ורוי... יש לנו הרבה מה לספר לך!) וחוץ מזה... לא אני צריכה לרתוח פה?! (וזה בדיוק מה שאני עושה!!!) הרי לא אותך חוסמים לפורומים...(וזה רק בגלל דאגה לחברה!) ורק שתדעי לך שלא ניצחת! אני אכנס לפה ממקומות אחרים! שלא יהיו לך ספקות! חשבתי שאת רוצה לעזור! אבל לא.... מה פתאום! רציתי לדבר איתך על העיניין ולהסביר לך כמה דברים... אבל מצטערת... טלפון ממני את לא תקבלי! כי אני הפנגעת פה ולא את... חוץ מזה רוי... אני רשמתי רק 3 הודעות ואז הוא רשם לי שאני מציפה... 3 הודעות! לא יותר!!! וחוץ מזה... אין לך מושג מה הוא אמר לנו בצ`אט! שלא נדבר על זה שהוא טועם שאיימנו על חייו (כן כן...) איזה שטויות... ``האיום`` היחיד שהוא קיבל זה שהוא לא יראה אותי יותר בפורום שלו! זה הכל... אז תשקלי את דבריך שוב... ותרגיעי תגל! ולרוי: אני כל כך אוהבת ודואגת לך! ואת לא אשמה בסיפור הזה... ושלא תעיזי לחשוב ככה! בשום פנים ואופן! את לא אשמה... באמת שלא! מקווה לראות אותך מחר! בבי``ס...

למעלה