אני רותחת!!!!(מגילה)

אני רותחת!!!!(מגילה)

שלום לכם! אני בד"כ לא כותבת כאן אבל לא בגלל שאין לי מה לקטר על חמותי, להיפך, אני חושבת שאני זו שאשבור לכם שיאים בפורום הזה אבל גם לא רציתי להתעסק עם זה יותר מידי ושזה ישפיע עליי יותר מידי. אם אני אתחיל עם הקדמות לא יהיה סוף לסיפורים המגעילים, אז אני מתחילה ישר לענין: כשנולדה ביתי הגדולה, נכדה ראשונה לחמתי, היא הצהירה שהיא לא תשמור כי היא אוהבת לטייל וכו'. עד כאן לגיטימי? אבל כשנולדו ילדים לאחיו של בעלי היא הייתה המטפלת שלהם. כל יום שמרה עליהם. מכאן נולד ברוגז שנשמר לאורך שנה בערך, עד שילדתי את השני. ביקשתי מבעלי להתקשר להודיע ולהזמין את אימו. (טעות!) בחודשים האחרונים היא נאותה לשמור לעיתים על הקטן כשהיה חולה עד שקרה פיצוץ: היא קראה בשמות גנאי לילדה הגדולה (טיפשה, עצלנית, שמנה) כל זאת בגלל שהיא לא רצתה לסדר את חדרה באותה שניה שהיא ביקשה ממנה... ואתם יודעים מה האבסורד? שהיא זו שאמרה שעד שביתי לא תבקש ממנה סליחה היא לא תעזור לנו יותר בביביסיטר על הקטן. בעלי ביקש ממנה לעזור לנו בחופש הגדול כדי שאני לא אאלץ לעזוב את העבודה והיא סירבה. אני בקשר עם גיסתי (אשתו של האח) שלה היא שמרה יום יום במשך שנים על הילדים. במקביל היא סיפרה לי שהם הסתכסכו ושבעלה עזב את הבית ושהיא לא בקשר עם חמתנו. היום נודע לי (העולם התגלה כקטן) שהיא שיקרה מכיוון שחמתי שומרת לה על הילדים. שתיהן השתמשו בשקר שפל כזה כדי שאנחנו לא נגלה שחמתי שומרת לה. אז מה יש לכם לומר על זה

mother of

New member
אין לך הרבה מה לעשות

זה ברור שהחמות שלך מפלה בינך לבין הגיסה שלך. גם אצלינו החמות שלי חולה על הגיסה שלי, (האישה של אח של בעלי) ושונאת אותי בדם. מה לעשות? זה פונקציה של המון דברים. (למשל גיסתי יודעת להתחנף אליה ואני אפילו אם אני אנסה להתחנף אני לא אצליח). קבלי את זה כעובדה ואל תבקשי ממנה טובות. אם היא לא רוצה לעזור לך, לא צריך טובות ממנה!

ר של ניב

New member
ממש מתוקה חמותך

אני הייתי מאד כועסת על גיסתךף אם היא חברה אז למה היא משקרת. לגבי חמותך, אם את רואה שהיא לא רוצה אז עדיף לא לבקש ממנה. עדיף למצוא פתרון אחר ולא לבקש ממנה טובות כאלה, במיוחד שהילדים סובלים מזה גם. מסכנה מורן, בטח היא לא סובלת את הסבתא הזו.

הבעיה היחדיה שהיא הסבתא היחידה

שיש למורן...כואב לי שלא מספיק שלא זכתה להכיר את הוריי המקסימים ולהיפך "זכתה" בסבתא קרה ומגעילה. ואת צודקת לגבי גיסתי, היא מה שנקרא מושכת בחבל בשני הקצוות...

geni1

New member
ממש צבועה...

גיסתך.נשמע שכדאי לך להזהר ממנה. לא מובן למה הסבתה מפלה בין המשפחות.

עציון

New member
סבתא בישלה דייסה. נתנה לזה, נתנה

לזה.... האומנם? נתנה לכולם? סיפורי סבתא......יותר "בישלה " מאשר "נתנה". נתנה רק למי שקרוב לליבה. זה יהיה נדיר אם זה ינתן לכלתה.... דוקטוראט אפשר היה לעשות על ענין העויינות של החמות לכלתה...טוף, לא בכל המיקרים...

sovlanit

New member
מגילה

נראה שנושא היחסים בין חמות - כלה הם נושא כואב ומתסכל. הדרך היחידה שמצאתי כדי להפסיק את ההתעללות הנפשית שנגרמה לילדי ולי היתה לממש את חלומה הרטוב ולהתגרש. היה זה אמנם צעד דראסטי אך בתוך העוקץ נתגלה המון דבש. אני מצליחה להזדהות עם כל הסיפורים שקראתי כאן. עברו כבר שלוש שנים כמעט מאז היה לי קשר כלשהו עם השטנית הזו. השלווה האהבה והאושר שורים במעוני ועל כן אני ממש לא חושבת להנשא ולוותר על כך. נדמה לי שהמפתח האמיתי נמצא בידי בן הזוג שממש נמנע מלהשתמש בו כל זמן שהוא מפיק מכך תועלת. לעיתים אני נזכרת בארועים שונים מחיי הנישואין שלי. לעיתים הם מצחיקים ולעיתים פותחים פצעים ישנים ומכאיבים. מאחר שמאז ומעולם היא התייחסה לילדי כאל חייזרים -היום אני היחידה שקובעת מתי ואם בכלל הם יתראו איתה . בהצלחה לכולן ואני מאחלת לעצמי להכלל בקטגוריית החמות האידיאלית. שולחת לכן עצמה וכוח וממליצה בחום על הספר כוחו של התת מודע... לי הוא בהחלט עוזר...

עציון

New member
חמות, סיבה לגירושין?

לפעמים המצב הוא בלתי ניסבל. לפעמים ההתערבות בחיים גודשת את הסיאה. לפעמים הקשר בין הבן לאימו הם מעל היחסים בין הגבר לאשתו. לפעמים החמות היא הקש ששבר את גב הגמל. לעיתים רחוקות החמות היא סיבה לגירושין. לעיתים רחוקות לא נמצאו פתרונות ליחסים הנ"ל. לעיתים רחוקות זהו הפיתרון היחידי. אז הנה, הפעם אנחנו מקבלים הוכחה ש"לעיתים רחוקות" גם מתממש... אבל...לא להינשא שוב? בגלל טרואמת החמות? נו...זה כבר נתון לפרשנויות...

אלמוג30

New member
החמות לא מופיעה בכתובה

זכותה של החמות לעזור למי שהיא רוצה כראות עיניה. היא לא חייבת לאהוב אותך כי לא היא בחרה בך אלא בנה (שגם זו צרה בפני עצמה). שנית באופן טבעי לכל אחד מאתנו יש העדפות, ככה סתם, גם לך. מי שהביא את הילדים שידאג להם. נכון שהיה נחמד אם היתה מגלה נכונות לעזור לך אבל זו רק זכות ולא חובתה. את מתיחסת לזה כאילו זו חובתה. לא ושוב לא, אולי את מתנהגת אליה יפה אבל בנה לא? אולי יש לה משקעים מבנה מלפני החתונה? יש כנראה דברים הסמויים מן העין בהתנהגותה. אגב, לא ציינת האם אמך עוזרת לך? הרי זה הכי טבעי שהאם עוזרת לבת ולא החמות. תמיד תזכרו שחשבונות עושים במכולת לא במשפחה. ואל תשכחו שגם לחמות יש סוף - תקראו מהן שלוש האותיות האחרונות בשמה ותבינו או פשוט תורידו את ה"ח" מהשם ואז תחליטו איך לנקד את המילים אגב אפשר לקרוא "חמות" עם סגול מתחת לוו במקום חולם . החמות האולטימטיבית.

למעלה