אני רושם כאן

תiתח20

New member
אני רושם כאן

כי אני יודע שאת תירקאי את זה פה! עברו שנתיים מאז שהכרנו. היום לפני שנתיים הכרתי אותי יקרי. ישר שראיתי אותך ידעתי שאותה אני רוצה לשמור לחיים. אך דברים השתנו ודברים קרו. שלא היו אמורים לקרות. עכשיו אני לצערי נאלץ להיפרד מימך יקרי. אני רוצה שתביני אותי ולא תכעסי. תמשיכי בחיים את כה חכמה יש בך כוח עצום ואני יודע שמגיע לך הרבה יותר ממני. אוהב אותך תמיד יקרי

19אריאל

New member
אווווף בא לי לבכות...

יש לי לב חלש לטקסטים כאלה...(חוץ מהיקירי...חחח)

קשרים וירטואלים

אני קורא את דבריך ומבין את קשייך! אני מבחין במילותיך ורואה את התמודדותיך.. ובמשך שנתיים. ואני חש צורך עז לשאול: אהבת, נהנית, האם היה זה שווה? האם הרווחת שנתיים או שמה פיספסת אותם?

טליה123456

New member
ועוד אחד...

אתה...זה שנגע לי בלב...כן אליך אני מתכוונת!!אתה לא יודע מה עשית לי בחצי שנה של הדיבורים בינינו...תמיד אתה שם לצידי, משמח אותי כשאתה יכול...דואג לי ושואל לשלומי...השיחות שלנו הם לא כל יום וגם לא כל שבוע...פעם בחודש אנחנו מדברים...אני מוכנה לשיחות הללו...משו בתוך ליבי אומר לי שמשהו מיוחד מגיע...ואני נרדמת לפני השיחה...ואז מגיעה ההודעה ממך שהיא כ``כ מרגשת...אני מתעוררת ואז מתחילה השיחה...היא נמשכת מס` שעות...3 או 4...3 או 4 שעות שיחה איתך בחודש...וזה מספיק...אז נוגע הלבבות..שאלה לי אליך..התשאר איתי עד הסוף?!?!?

טליה123456

New member
אני יודעת...אני פניתי לאדם מסויים..

בתקווה שהוא יקרא את זה... סליחה שהבנת אותי לא נכון...

טליה123456

New member
חחח..זה לא אתה...

מי שאני מדברת עליו לא אומר את זה...הוא פשוט שולח הודעה שאני אתחבר ואז...

למעלה