אני רוצה....

אני רוצה....

אהלן לכוללללללם אני עינב אני רוצה קבלת פנים..!!! חח...סתם אני מעכשיו פה... בזכות אמירי ...! איך קוראים לך פה..!!!

טעויות בדיבור....מודה שיש לי

חח לא בדיוק בעצפ טעויות בדיבור התכוונתי להגיד אמירי , איך קוראים לך פה?? עם סימני שאלה !!

קוראימ לו פלאפל!!

ברוכה הבאה מותק! כל מי שחברה של אמיר חברה גמ שלי!

עינבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

הצילו. מפלצת! כפרעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע.

אליקופטר = )

חח את יודעת על מה עליתי בפורום הזה צריך קבוע לכתוב נושא איך אני יחשוב על נושאים ..! למרות שהנושא של ההודעה הזאת הוא ממש נ-ו-ש-א מהחזקים שיש כפרע שילייי....אנחנו נבצע שליטה אעע.!? עם כוווולם

fleaboy

New member
הלו עינב

מה קורה? זה נדב... גמני חדש פה... ברוכה הבאה :]

חחחחחחחחח...

אמרתי משו דומה גם לנעמונת אבל בואנה נדבבבבבבבבבב אני ואתה באמת נשתלט על העוללללם!!

עינבבבבב../images/Emo13.gif

מה קורה אחותי (זאת ניצן...
) פנאן איתךךךךךךךךךךך ברוכה הבאה!!!!!! את חושרמו תהני פה!!
מה חדש? איך בביצפר?
את עדיין בבני המושבים או איך שקוראים לזה?

DidjiT

New member
קבלי קבלת פנים לפרצוףףףף

ברוכה הבאה אישה נחמדה! את כאילו באת עם אמיר "אמיר פלאפל"? או.. כמה נחמד! =] אמיר הוא מותק מותק מותק מותק מותק של בחור..טחחח תהני לך פה.

RedDesert

New member
עינבבבבבבבבבבבבבבבב

מה המצב?? זה רון...ברוכה הבאה אבל תמשיכי לרשום בפורום השולט...(בלי להעליב)...

nawa

New member
ברוכה הבאה

אני נאור, אח של סאלים בפורום ה"רשמי" ! מקווה שתיהני, בעצם מה מקווה בטוח תיהני פה !

ברוכה הבאה לבית המחסע (ע"ש חוסע?)

של חולי הנפש האמיתיים במדינה הזו בכניסה יחכה לך הנהג שלנו נאור, שיוביל אותך אל חדר מלא מופרעים הזויים את הבגדים וכפכפי האצבע הירוקים תקבלי בחדר "אחוות השחורים"/ "אחוות הלבנים"/"אחוות הדמקה" (שצבע עורם לא מוגדר), תלוי לפי שיוכך לקבוצה שהייה מהנה (=

אהלן עינב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo54.gif../images/Emo55.gif

כל חברה של אמיר תתקבל פה בברכה! אני מאיה!

היייי!! ברוכה הבאה!

אני מקווה ומבטיחה שיהיה לך בפורום הזה כייף! מזה פה?! יש מלא חדשים בפורום הזה! טוב...כולם היו חדשים פה פעם...

תתתמר

New member
ברוכה הבאההה ../images/Emo6.gif

אני תמר בת 14 מהוד השרון בפורום הרשמי - באנג'י!!!

את באנג'י????????????????????

את באנג'י מהפורום הרישמי??????????????????????????????????????????? בונא יה מטורפת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! =)))) חיייי הכי מצחיקקק

למעלה