מותר לי גם...?
המשחק הזה מוצא חן בעיניי, אז בבקשה אם אפשר לנסות... (?) קור פחד שקט לבד זמן הרבה זמן חברים בית מיטה קור קור פחד ילדה תיאטרון עולם חיים סיגריות במה קור פחד עייפות שיעמום ים עבודה תיאטרון קור חברים ספר אהבה מוות קור בלבול בלבול בלבול בלבול לבד חיים תיאטרון חיים שלווה פחד מוות קנאה אוכל אוכל מים התעמלות מים שקט חולי רזון אכזבה קנאה שנאה אוכל אוכלת את עצמי שקט אהבה קנאה אכזבה מחשבה עצב פחד בלבול שקט שינה יותר מידיי שינה בלבול תיאטרון שאלות שמיים עצים ילדות עצבות שמחה אהבה שנאה קנאה אכזבה בריאות בריאות(?) במה במה במה במה צעקה צרחה צווחה שקטטטט בעיות שלמות שנאה רצונות חופש שקטטט יותר מידיי שקט דאגה פחד משהו מישהו מתישהו לא יודעת יותר כלום ....... סתם ככה, כי התחשק לי לפרוק פתאום כל מיני מילים כל מיני רגשות... ואם כבר כתבתי הודעה (זה כבר לא קורה לי הרבה אני יודעת..) אז אני רוצה להוסיף עוד כמה דברים קטנים לכמה אנשים "גדולים"... לענבר שלי... (אוף, פתאום נעלמות לי המילים..) שלא תאבדי לי יותר.. שלא תאבדי לך יותר לעולם... לעומר היקרה... לא יכולה שלא להפסיק לחשוב עלייך, דואגת קצת.. מותר לי?... ניסיתי להשיג את מס´ הפלאפון שלך, אך לא מצאתי.., אולי תתקשרי, אולי תשאירי לי את המס´ איפה שהוא... לי... - כמה זמן לא דיברנו ואני בכלל לא יודעת מה קורה איתך.. (?) אז את יכולה, את יודעץ.. רק אם בא לך... לדאוג שהפלאפון שלי יעשה רעשים מוזרים... אוהבת אותך.. זיהו נראה לי.. מה קרה לי(?) כמה כתבתי... בא לי למחוק עכשיו הכל.. אבל לא נראה.. חבל על כל המאמץ (חחחחח), מפגרת שכמותי.. לא חשוב, כתבתי, זה כאן, לא חוזרת עכשיו אחורה. שיהיה...